2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734928 بازدید | 44643 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنبـــه شروع قشنگ اول هفته خــــدایا شکرت😍دیشب روتختی روشستم یک پتوهم خیس دادم صبح شستم صبح بازیک پ ...

چقد پست‌های شمارو دوست دارم وقتی میخونم حس میکنم باعشق کارهای خونه رو انجام میدین

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
واقعا استایل فکر شده وسنگبن ورنگین وخانمانه خیلی زیباستحالا اون وسط گاهی ادم تنوع هم‌می پسندهبرای مر ...

درسته واقعا. من این موردو توی وسایل خونه خیلی ازاطرافیان دیدم که حتماباید همه چیشون طرحدار باشه که به قول خودشون نماداشته باشه. مثلا میان مبل سلطنتی بادومترمنبت میخرن وپشتشم کاغذدیواری باگلای طلایی بزرگ وشلوغ که بهم بیان اون سمت خونه ام کاغذدیواری سه بعدی

لطفالایک نکنین. 
چقد پست‌های شمارو دوست دارم وقتی میخونم حس میکنم باعشق کارهای خونه رو انجام میدین

لطف ومحبت داری عزیزدلم 😍😘

اول که خیلی نکات ریز خانه داری و... مدیـــــون اینجا شما عزیزای دلم هستم❤

من گوشه به گوشه رو واقعا باعشق مرتب میکنم با یک نظم خاص بدون سخت گیری  بخاطر بچه هام که از اول محیط شلوغ اذیتشون نکنه وبشه  تجربه براشون برای زندگیشون زیاددرگیر جمع وجوراضافی لوازم نباشن ازاول بدونن چی نیازشون هست ی دونه خوب وباکیفیت بخرن نه ده تا بی جنس وکیفیت 

مثال به دخترم یاددادم اگر میری مدادرنگ بگیری باهرکسی اول مداد ورویک برگه باکیفیت امتحان کن پررنگ ونرم بردار حتی یادگرفته چ برندهایی خوش قیمت وخوش جنسن 

برای خریدلباس که استادشده باهرکس مثال پدرش خاله اش رفته گفتن خودش دست روی 2جنس خیلی خوب گذاشته خوشحالم وقتی به دخترم میسپارم اتاقتو مرتب کن تا برگردم شده دسته گل بدون اعصاب خردی از پسش براومده بدون خستگی چون دیگه کاملا پاکسازی شده لوازمش وبچه سرگردان نیستش 

وازهرچی ببینه دیگه خوب یانیاز نیست کنار میزاره بهم میگه مامان ببخشش ویاگذاشتم بازیافت 

دختـــــرمامان فقط 6سالشه 😍

بشــــدت ازنظم ودقیق بودنش معلمش راضیه  😍

واقعا استایل فکر شده وسنگبن ورنگین وخانمانه خیلی زیباستحالا اون وسط گاهی ادم تنوع هم‌می پسندهبرای مر ...

آفرین ،خوبه

مینی اسکارف من روسری های کوچولو سایز کوچک دارم .قدیما  همینا مد بودن میشه  اونارو پوشید یا  مینی اسکارف شکل خاصی داره؟

آفرین ،خوبهمینی اسکارف من روسری های کوچولو سایز کوچک دارم .قدیما همینا مد بودن میشه اونارو پوشید ی ...

نه عزیزم اونا هم میشه

مینی اسکارف همون روسری کوچیکه دیگه

شادی صدام کنید

صبح همگی بخیر 😁خب من امروز ساعت هفت صبح بیدارشدم که تا 8/20دقیقه شیردادم به بچم😁فکرکنم برنامه سحرخیزی برام کنسله چون بیدارم وکارخاصی نمیکنم.دیشب باپسر بزرگم صحبت کردم درمورد تعدادزیاداسباب بازیاش ودوتارو به انتخاب خودش که خراب وشکسته بودن صبح توراه پیش دبستانی گذاشتیم بیرون. حس خوبیه😍ولی همچنان زیادن اسباب بازیا

لطفالایک نکنین. 
صبح همگی بخیر 😁خب من امروز ساعت هفت صبح بیدارشدم که تا 8/20دقیقه شیردادم به بچم😁فکرکنم برنامه سحرخ ...

عزیزم تبریک میگم 😍

همین فرمون پیش برو اوایل کاری نمیکنی ولی خودتومجبورکن 10دقیقه یک کارانجام بدی بعدببین چطورپیش میری 

به هوای نفست غلبه کن وهمچنان سحرخیزباش

الهی شکـــــــربرای این سحرخیزی نعمت وبرکت واردزندگیم شده😍❤

صبح زودبیدارشدم ظـــــرفام وشستم 

سینک وباپودرماشین برق انداختم ولذت بردم 

صبحــــانه دختـــرنازم ودادم 

باهم رفتیم پارک کمی نشستیم قدم زدیم 

رسوندمش مدرسه 

رفتم سبزی تازه گرفتم وکلی خریدخونه وبرگشتم

هفته ای یکبار ازهرسبزی 2دسته میگیرم پاک میکنم میشورم خوب که آبش رفت باسبزی خشک کن کاملا خشکش میکنم وتایک هفته سبزی آماده دارم برای هروعده غذا میارم سرسفره 😍

هــــواهنوز خیلی گرمه ما جنوبیم ولی من خودم باهاش سازگارکردم وبجای ناشکـــــری لذت میبرم حتی میرم پیاده روی تواین هــــوا 

بریم ســـــراغ زندگی🌹

2810