2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735000 بازدید | 44643 پست

خب خب خب 

جونم براتون بگه که از صبح خونه نبودم حدود دوساعتی میشه برگشتم 

یکم پیش همسرم نشستم و بعد رفتم سراغ اتاق کوچیکه که چند وقتی بود به خاطر کارهای زیادی که داشتم همینجوری گذاشته بودم سر فرصت مرتب کنم 🤗

در کمد دیواری رو باز کردم و همه رو ریختم بیرون و این ها شدن خروجی البته بازم شک دارم

حالا شما هم نظر بدین اگر به درد نمیخورن فردا صبح بزارم دم در

✅️پنج تا بسته لباس یکبار مصرف بیمارستانی مال زمان کرونا پلمپ هستن 

✅️یه دونه شال جادویی 

✅️دوسه تا تیشرت خودم جنسشون یه جوریه یکساعت هم تن باشه یه ذره عرق کنی بوی خیلی بدی میگیرن وگرنه نونو هستند 

✅️دوتا تیکه مقوا 

✅️دو کیف و یه مانتو و یه شلوار مامانم پیشم بود که براش بفروشم چون فروش نرفت میخوام ببرم برای خودش 

✅️یه تیکه کاغذ شطرنجی 

و البته حدود پونزده تا مانتو دارم که دیگه دوسشون ندارم و همگی نو هستند و تعدادی شومیز که یا اندازم نیستن یا کهنه شدن 

نه دل خروجی دارم نه توان نگه داری 😁

نمیدونم چیکارشون کنم 

دلمم نمیخواد رایگان بدم کسی چون پولشونو زیاد دادم و اصلا تن نزدم و به پولشم احتیاج دارم 

چندتایی هم لاک دارم گذاشتم بیرون ازشون استفاده کنم تموم بشن 

دیگه جایگزین نمیشن به هیچ وجه 

تعدادی هم بدلیجات دارم اونام آوردم جلو دستم که استفادشون کنم 

طلاهامو همه گذاشتم بانک تنهایی خیلی میرم بیرون حس کردم اینجوری امنیتم بیشتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چ خوب کم نمیاد منم یکی دارم فک کردم مثلا کوچولو باشه خیلی حالا حتما امتحان میکنم باهاش ممنونم

اگه ته دیگ نون و سیب زمینی بذارم کم نمیاد ولی اگه ته دیگ برنج باشه یه پیمونه اضافه برمیدارم 

❌لایک❌
چه جالب منم یدونه از این کاسه ها دارم(مادر همسرم از مشهد برام سوغاتی آوردن) به ذهنم نرسید که کاربرد ...

خیلی انرژی خوبی داره برام ✨

شماهم امتحان کنید 

حتی باهاش آب هم به نیت شفا بخورید 

❌لایک❌
مامانای شاغل به چیزی بگم ..من تمام روزای جمعه به بشور بساب میگذره انگاری اصلا استراحت ندارم ..و این ...

ما جمعه ها معمولا روز استراحتمونه 

اگه بتونیم از شهر میریم بیرون 

ناهار و شام جمعه هام یه چیزیه که همه دوست دارن 

کوبیده

جوجه

فیله سوخاری 

و.... 

کل هفته برای کار و فعالیت بیرون و توخونه ست برای ما✨

❌لایک❌

خروجی این هفته🗑️

نمیدونم این دوتا مورد و دفعه پیش گفتم یا نه دوباره میذارم:

🗑️یک دستبند که گیر میکرد به لباسم و نخ کش میکرد
🗑️یدونه پنبه الکلی که باهاش بند ساعت خودم و داداشمو ضد عفونی کردم

موسیر خشک و ترخون خشک برای ترشی استفاده کردیم و تموم شد /فعلا جایگزین نمیشه

مامانم فلفل سبز هایی که خیلی تند بودن و قبلا خشک کرده بود یه تعدادی از اونا رو هم گذاشتم لا به لای ترشی 

یکم سرکه که از قبل داشتیم استفاده شد ولی بازم اضافه اومد🤕 (دفعه های بعد بازم باهاش ترشی درست میکنم)

قسمت ترشی رو جزو خروجی حساب کردم چون این مواد انباشته شده بود زدم به زخم ترشی😁وگرنه ممکنه همینا برای بقیه دوستان انباشتگی نداشته باشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
منم مجردی چند جور هنر یاد گرفته بودم و تو خونه داری هم خیلی زبانزد فامیل بودم . الهی خوشبخت باشی عز ...

فداتشم همچنین بچه های شما❤️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810