2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735007 بازدید | 44643 پست
دوستان برای اینکه تاپیک از مسیر اصلی اش منحرف نشه ورونق هم حفظ بشه ودرکنار هم از هم یاد بگیریم می تو ...

میشه برعکسش کنیم؟😅 پنجشبه جمعه گزارش خروجی بدیم چون خیلی کم شده خروجی هامون 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

😍😍😍

یادم افتاد کاور آماده برای تشک بالای کمددیواری دارم 

آوردم وکشیدم روش خیلی خوشحال شدم 

کشوهای لباسم وکامل خالی ومرتب کردم 

چن تا لباسم خروجیم گذاشتم توباکس کمددیواری ببینم نیازم میشه یانه یرسری لباسا که نمیپوشم زیادگذاشتم توباکس زیب دارببینم چقدنیازم نمیشه بعدهرکدوم استفادش کم بود سرفرصت ردکنم 

باید ی جاروبزنم وتی بکشم 

امروز کارم نظم دادن به خونه بود بیشتراتاق خوابم 

الهی شکر خیلی سبک وراحت شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😍😍یادم افتاد کاور آماده برای تشک بالای کمددیواری دارم آوردم وکشیدم روش خیلی خوشحال شدم کشوهای لب ...

خسته نباشی عزیزم چقدر لذت بردم از گزارشی که دادی واسه منم دعا کن بتونم از جام پاشم .

یه خبر خوب امروز شنیدم با جابجاییم به اون بخش از کارم که درخواستم بود موافقت شد و من خوشحال ازین ات ...

آخی که چقد خوشحال شدم از لایک دوستان رو این خبرم 

یجوری خوشحال شدم که یادتون بود موضوع جابجاییم🤗🤗

سلام به دوستان گلم  منم به صورت آهسته و تنبلانه به کمد ها و وسایلم سر و سامون میدم. آخه بخاطر درس و مشق دخترم و کارهای فوق برنامه که معلمشون میخواد خیلی وقتم پره 

توی این چند روز اخیر دو تا اتاق هارو چیدمانشو تغییر دادم .

جا برای بند رخت و میز اتو توی اتاق خودمون باز کردم چون دیگه شهر ما سرد شده . و جلوی رادیاتور لباسهارو سریع خشک میکنم . 

یه سبد گذاشتم که هر وقت فرصت تا کردن لباس نداشتم توی اون جمع بشن تا سر فرصت برم سراغشون . 

موکتهای اتاق رو که مدتی جمع کرده بودم دیدم چقدر نبودنشون اذیتم میکنه برای همین دوباره پهن کردم . 

یه پارچه  ملافه ای داشتم که طرحشو خیلی دوست داشتم اما چون قسمتیش لکه داشت قابل استفاده به عنوان ملافه نبود . باهاش برای میز اتو یه روکش کشدار دوختم . چون کاور قبلیش جدا نمیشد و حالت شوره زده بود . گفتم اینجوری خوبه راحت میشه دربیارم و بشورم . مقداری کش تیکه  تیکه داشتم با همونا دوختم و کشها هم تموم شدن

اتاق دخترام تخت جابجا شد تا نزدیک میز تحریر باشه و موقع مشق گفتن بهش نزدیک باشم . وسایل پشت تخت و زیر تخت هم جابجا یا خلوت سازی شد و اتاق کامل جارو شد . 

شوهرم برای دو دخترم عروسک سوغات آورده بود اما دختر بزرگم مدام میگفت چرا عروسک من لباسش قرمزه مال خواهرم صورتی منم به فکر بودم  یه لباس صورتی برای عروسکش بدوزم . بعد که توی کمد لباسش چرخی زدم دیدم دخترم  یه لباس عروس خوشگل  گلبهی داره که خیلی پوشیده و دیگه از چند قسمت خراب شده و قابل استفاده و حتی بخشیدن نیست . برای همین اون لباس رو برداشتم قسمت‌های پارگی و خراب رو قیچی کردم کوچیکش کردم برای عروسک . با اضافه های تورش هم برای سرش تور درست کردم . البته اول ازهمه رضایت دخترم رو،هم برای قیچی لباسش، هم برای لباس عروسک شدنش گرفتم. و در آخر از نتیجه راضی بود شکر خدا

سلام ابتدا عذرخواهی میکنم شما نقطه مقابل مینیمال هستی و در واقع دچار یک نوع وسواس هستی اینکه خونه مر ...

چون مطمینم این بحث به حاشیه میره ودوست ندارم تاپیک موردعلاقم پست های بی ربط توش باشه جواب نمیدم 

لطفالایک نکنین. 
سلام به دوستان گلم منم به صورت آهسته و تنبلانه به کمد ها و وسایلم سر و سامون میدم. آخه بخاطر درس و ...

وای چقدر نازه

من امروزم ورودی خروجی نداشتم نوبت هال بود که گردگیری وجارو شد

شادی صدام کنید

هیدواجان نتونستم لایک نکنم چون دقیقاحرف منو زدید. 

واینکه من اصلاادم وسواسی نیستم کلا به بیخیالی معروفم. واینکه میگم بهم ریختگی خونه اذیتم میکنه بخاطر وجود دوتاپسربچه ی کوچیک شیطونه که خب طبیعیه بهم ریختگیشون. منم دوستندارم بچهامواذیت کنم میخوام توی خونه راحت باشن وبعدش وسایلاشونوباکمک خودشون مرتب میکنم ثحب خستگیم طبیعیه چون روزی چهل بار باید خونه جمه شه

لطفالایک نکنین. 
آخی که چقد خوشحال شدم از لایک دوستان رو این خبرم یجوری خوشحال شدم که یادتون بود موضوع جابجاییم🤗🤗

ان شاء الله همیشه خوش و موفق باشی عزیزم ❤️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810