2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735126 بازدید | 44647 پست
حس میکنم بچسبه به خودم یا اینکه عرق تن گربه رو لباسم باشه افکارم خنده دار نیست؟! 😮‍💨

چرا خنده دار باشه منم خوشم نمیاد و خیلی رو این مورد حساسم. جای حیوون یا پرنده و ... تو خونه نیست

کاش همون موقع بهش میگفتین این مورد رو و مثلا میگفتین حساسیت دارین و حواسش باشه گربه ش رو لباس شما نیاد 

هیدوا جان اگر مذهبی هستین و مقید .. موی گربه رو لباس باشه نماز باطله ..بنظرم اباسو گرفتی نده خشکشوی ...

منم خیلی حساسم. ما پارسال تو خونمون مارمولک بود همه جای خونه رو سم زدم‌. یه مارمولک رفته بود تو سبد لباس چرک و جان به جان آفرین تسلیم کرده بود. لباس های داخل سبد رو دست نزدم، به همسرم گفتم بذاره تو پلاستیک و ببره بذاره سرکوچه. ولی برده بود گذاشته بودشون تو حیاط.

بعد پشیمون شدم گفتم حیف لباساس.  اوردم چندین بار شستم و تو افتاب خشک کردم و... ولی هرکاری کردم دلم نیومد دوباره بپوشمشون. تا نگاشون میکردم قیافه مارمولک بینوا میومد جلوی چشمم 😁

تمامشون رفتن خروجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیدوا جان میشه نحوه استفاده روغن قسط رو بگینبرای همون یکم شکم باقی مونده بعد از زایمان می‌خوامببخشید ...

سلام گلم

حتما💕

این روغن رو قسمت پایین شکم به صورت ماساژ مانند روزی 2-3 دفعه میکشی 

اگه پیاده داری، میتونی روغن رو ماساژ بدی به شکمت و یه سلفون بپیچی دور شکمت و بری پیاده روی و برگردی یه دوش بگیری 

روغن رو در حدی بزن و ماساژ بده که جذب پوستت بشه، خیلی زود تفاوتش رو متوجه میشی و برگشت نداره 

*چون دوستان گفتن نکته هایی که هر کدوممون میدونیم و تو زندگی برامون کاربردیه و احتمال میدیم برای دیگران مفیده رو به اشتراک بذاریم

پس خارج از بحث نیست عزیزم ❇️

❌لایک❌

خروجی این چند روز🗑️

یدونه ساک پارچه ای که زیپش خراب بود 

چندتا برگ مصنوعی

کوکتل پا/ خیلی راضی بودم بازم تمدید میکنم شما هم اگه دوست داشتید بخرید کف پا رو خیلی نرم میکنه

یدونه ساک نماز که داخل مسجد گذاشته بودم رو بردن 

قیچیمم پیدا شد 🥳

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

نشد پستمو ویرایش کنم 

یدونه کوکتل پا هم استفاده کردم  بازم تمدیدش میکنم خیلی تاثیر مثبتی داشت شما هم دوست داشتید امتحان کنید برای خشکی و پوسته های کف پا خوبه

هفته-سی ام.

تمام شدن حشره کش که جایگزین نخواهد داشت.

یه چاقو میوه خوری که فعلا غیب شده.

یک ورق مسکن که دادم همسایه و نیاز داشت.

سه بسته ویتامین گذاشتم کنار کنترل تی وی... می بینن میخورن. فعلا راهکار خوبی بوده .

صدتا عکس از گالری گوشیم پاک کردم.

یه عالم مسیج و پیام پاک کردم .

دوتا سبد بزرگ حصیری که برای سیب و پیاز استفاده میکردم به خاطر رطوبت مرتب کپک میزدن . دیگه دل بریدم و فعلا دوتا گلدون پلاستیکی جایگزینشون کردم.

پنج تا پیراهن مجلسی از پسرم که کوچیک شدن براش. مناسب بخشیدن هستند.

هفته-سی و یکم.

لیوان که شکست.

دستمال تنظیف

شلوار کتان که توی خونه می پوشیدم و دیگه عمرشو کرده..

سه تا مانتو که دوتاش رو اصلا نپوشیده بودم.. همه رو یکجا کنار گذاشتم تا ببخشم.

دوتا شال

مقداری ترقه که توی حیاط زدیمشون و تمامشون کردیم.

یه ظرف پلاستیکی که گذاشتم قسمت بخشیدنی ها

پنج تکه لگو شکسته و چندتکه خنزل از کمد پسرم.

یک مداد چشم که خشک شده و راحت روی چشم نمی کشه.

امروز نوبت اتاق خواب بود که به خاطر جشنی که بود فرصت نشد البته اتاق مینیمال کاری ام نداره‌ خروجی که ندارم ورودی ام نداشتم گردگیری وجارو هم به اون صورت نیاز نداشت.

موقع رفتن خونه مرتب بود الانم اومدم مرتب

فقط کمی ظرف تو سینک

شادی صدام کنید

من هرچی به روز جابجایی نزدیک میشم خروجی ها افزایش پیدا میکنه،سطل زباله اتاق دخترم،چند هفته بود که ترک برداشته بود،امروز گذاشتم خروجی،جای سیب زمینی و پیاز که برای جهیزیه ام بود حسابی حلال شده بود،یه تعداد کتاب های ابتدایی دخترم که تو انباری مونده بود اونا هم رفت کنار خروجی ها،چندتا تکه کفپوش هم بود کف کمد دیواری ها گذاشته بودم،تعدادی سی دی،چند تا تکه هم جای شامپو و اینطور چیزها بود که رفت بازیافت،از مواد خوراکی هم یه مقدار بلغور جو بود و کمی جعفری تو فریزر که سوپ درست کردم و مصرف شد،دوتا بسته ژله بود اونم درست کردم و تموم شد،یه مقدار شکلات تخته ای داشتم که شیر گرم کردم و اونو تو شیر داغ ریختم و خوب از شرش راحت شدم،یه اسپری هم برای دخترم بود تموم شد،یه کلر بوک برای همسرم که لازم نداشت،توی کلر بوک تعداد زیادی کاور مشمایی مخصوص کاغذ آچهار بود که به پیشنهاد همسرم شیشه های کوچولویی که چیزهایی مثل وانیل،بیکینگ پودر،دارچین و...توش ریخته بودم رو بعد از تمیز کردن گذاشتم تو کاورها بعد گذاشتم تو کارتن که تمیز بمونن و تو خونه جدید راحت بچینم سر جاشون،دیگه درگیر تمیز کردنشون نباشم،فعلا همینا یادم بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من هرچی به روز جابجایی نزدیک میشم خروجی ها افزایش پیدا میکنه،سطل زباله اتاق دخترم،چند هفته بود که تر ...

😂😂😂😂با اون جمله که گفتین از شر شکلات تخته ای خلاص شدین کلی خندیدم خدا خیرتون بده 😁

😂😂😂😂با اون جمله که گفتین از شر شکلات تخته ای خلاص شدین کلی خندیدم خدا خیرتون بده 😁

خدا رو شکر که باعث خنده شدم  

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
من هرچی به روز جابجایی نزدیک میشم خروجی ها افزایش پیدا میکنه،سطل زباله اتاق دخترم،چند هفته بود که تر ...

عالی 

خداقوت 

منم بیشترین خروجی هام مال وقتی بوده که اثاث کشی داشتم 😊

❌لایک❌
عالی خداقوت منم بیشترین خروجی هام مال وقتی بوده که اثاث کشی داشتم 😊

مممنونم عزیزم،تا هفته دیگه که جا به جا میشیم بازم کلی خروجی دارم،میام اینجا گزارش میدم روحم جلا پیدا میکنه  

2810