2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736223 بازدید | 44679 پست
دوستان از این سینی ها دارید چه استفاده ای میکنید ؟

از سایزای کوچیکترش به عنوان پلوخوری برای غذا یا برای میوه بزرگترش هم برای ته چین و پلوهای قالبی سر سفره هم به دردمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان از این سینی ها دارید چه استفاده ای میکنید ؟

ی استیل بزرگ دارم که برای لواشک و اینا استفاده میکنم

یدونه هم کوچیک که طرح مس هست،سینی روزمره اس،چایی میوه...واسه همه چی استفادش میکنم

✅️یه مقدار رشته سوپی که همسرم خریده ولی استفاده نداریم الان اوردم برای مادرشوهرم چون همیشه سوپ رشته ای می خورن

این هفته انرژی نداستم با برنامه جلو نرفتم

می خواستم اینتزنتی لباس خونگی بخرم منصرف شدم فعلا.

شادی صدام کنید

خروجی: ماشین لباسشوییمون (خداردشکر همسرم نگفت نگهش داریم یه روز به کار میاد 

ورودی: ماشین لباسشویی و یه پتو شور

پتوشور واقعا لازممون بود، ۱۵سال از بس پتو ها رو انداخته بودم تو ماشین لباسشویی دیگه اونم داغون کرده بودم. در عین حال مجبور نیستم پتو هارو بدم خشکشویی

❌لایک❌
خروجی: ماشین لباسشوییمون (خداردشکر همسرم نگفت نگهش داریم یه روز به کار میاد ورودی: ماشین لباسشویی و ...

مبارکتون باشه هیدوا جان ..به دل خوش استفادشو ببرین 

پتو شو چه قیمت هستن

خروجی های چند روزه ی من:

مینی واشر بچه ها که دیگه لازم نمیشد

پتو شورم که خیلی وقت بود استفاده نمی‌کردم

پشه بند دخترم

۲تا گلدون گل که فروش رفت

ورودی:لباس خونگی برای بچه ها

و لوازم مراقبت پوست و مو و عطر هم برای خودم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

سلام خانما بالاخره لیست خرید جهیزیمو نوشتم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…