2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736657 بازدید | 44690 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستــــان کسی تجربه استفاده از شامپوی سبغ کندوش روداشته؟؟ کلا محصولات عطارباشی خانم علیزاده

نه عزیزم برای چی میخوای؟ ریزش مو؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ورودی 🛒

یک کابل شارژ ( یکم هیجانی بود از کنار مغازه رد میشدیم پریدم تو خریدم 😑😂) 

یدونه تیشرت ( اخرین باری که ورودی تیشرت داشتم حدود یک سال و نیم پیش بود مامانم خیلی ناراحت بود میگفت چرا خرید نمیکنی دیگه امروز رفتیم مغازه و برام خرید)  

❌یه نکته ای راجع خرید امروزم بگم لباسی که خریدم خال خالیه بعد دقت کردم خال های لباس های رنگی مال خود پارچه بود اما رنگ مشکی و سرمه ایش برچسبی بود (قرار شد دیگه برچسبی و نگین دار نخریم)  

اره عزیزم ریزش

شامپو خیلی تاثیر کمی تو ریزش داره ویتامین مصرف کنی بهتره 

من شامپو اوه استفاده میکنم خیلی راضیم موهارو هم نرم میکنه ریزش هم نگرفتم باهاش

شامپو رزماری بیو اکوا هم فقط شنیدم برای ریزش خوبه 

عه چ خوب این گفتن گیاهی هست وعالی اوه شنیدم تعریفشو

شامپو گیاهیه رو مصرف کن ولی حتما ویتامین هم مصرف کن 

وقتی ریزشت متعادل شد اگه خواستی اوه بزن 

زینک بخورم بعنی اره اوه بایدبگیرم

بیوتین شنیدم برای ریزش موء 

اگه کم خونی هم داری اهنم مصرف کن اونم باعث ریزش مو میشه

سلام،خروجی یه جفت جوراب دخترم،یه روان نویس که تموم شد،یه لباس زیر و یه جفت جوراب همسر،یه جا کنترلی که به مبل آویزون میشد،مبل جدید که خریدم طوری هست که بهش نمیخوره گذاشتم بدم به خواهرم،مبلها رو که فروخته بودم و پارتیشنی که قرار بود بدم به زن داداشم اومدن بردن،مقدار زیادی جزوه و کتاب های دخترم رفت بازیافتی،یه بخش زیادی هم اهدا شد به کتابخونه،مقدار زیادی خرمالو سوغاتی داشتیم،دوتا بشقاب دادم به همسایه ها،یه مقدار دادم به کارگری که برامون مبلهای جدید رو آورد بالا،یه مقدار هم خرمالو به همراه دو کیلو انار ترش که تو غذا استفاده میشه دادم به دوستم،هنوزم کلی خرمالو باقی مونده

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود