2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737045 بازدید | 44690 پست
خانما یه سوال کدبانوگری :مواردی مثل ماست خیارسالاد شیرازی. انواع بورانی تک نفره مناسب سرو بشه یا بری ...

سالاد شیرازی تک نفره 

ماست و خیار داخل کاسه

چون فامیلای ما زیاد اهل ماست نیستن مگه اینکه هیچ چاشنی سر سفره نباشه تو پیاله بریزیم

بورانی و کشک بادمجون و..... چون غذا به حساب میاد و بعضی ها دوست ندارن داخل ظرف بزرگتر باشه بهتره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته پس 12 تا بگیرم . مشکل من فقط اینه اگه مادرهمسرم باهامون بیاد تموم نقشه هام خراب میشه

اصلا نذار دخالت کنن با مامانت برو حتی شوهرتم نبر 

موقع چیدمان هم نذار خانواده شوهرت بیان خودت بچین

خانما یه سوال کدبانوگری :مواردی مثل ماست خیارسالاد شیرازی. انواع بورانی تک نفره مناسب سرو بشه یا بری ...

من در ظرف بزرگتر سرو و تزیین میکنم 

کنارش کاسه میذارم برای سرو شخصی

خیلیا علاقه ای ندارن و بصورت تکی سرو کردنش فقط سفره رو شلوغ میکنه

ققنوس
سلیقه من نیستاین جنس ظروف خیلی زود لب پر میشن

بیشتر مدلش مد نظرم بود نه لبه هاش

ولی پشیمون شدم اون پایینیه به نظرم کاربردی تره

من سالهاست برای این موارد ظروف پیرکس دارم بسیار راضی هستم

مامان خودمم پیرکس داره ولی یه نظرم سرامیکی خیلی قشنگ تره نمیدونم پیرکس بهتره یا سرامیک؟ 

عزیزم همه چی به عهده ی همسرمه وسایل سنگین و برقی و ظرف و ظروف و وسایل چوب همه و همه ب عهده ی همسرمه ...

خب افرین بهت اینجوری باشه دستتم بازتر هستش حرفیم توش نیست ...

ارکوپال واسه پذیرایی اصلا شیک نیست تو خرید چینی اصلا شک نکن مطمئن باش ارزش پول دادن و داره حتی خارجیم نخواستی حتما ایرانیش بگیر ....واسه من بشقاباش ۱۸ نفره اس تا الانم واسه مهمونم کم نیومده ...

چیزای اضافه نخر ولی اون چیزایی که میخری خوبش بگیر و استفاده کن مثلا ماکروفر سولار الجی واقعا عالیه من توش کیک ، لازانیا ، سیب زمینی ، مرغ و... درست می کنم چون فر نوری هستش و ضرر ماکروفر های معمولی نداره ....

من جا کره ای و ابلیمو و چیزای فانتزی خریدم هیچ کاربردی نداشت ...

سرویس قاشق چنگال یعنی بعد این همه سال می بینمش هنوز بابت خریدش ناراحتم کلی پولش دادم فقط از قاشق چنگال و کفکیر ملاقه اش واینا استفاده کردم همونجوری تو چمدونش فقط جا به جا میشه ...

پرده های خونه ات ساده بگیر زیبایی تو سادگی هستش ..‌

اصلا خونه ات شلوغ نکن عوضش چیزایه خوب و باکیفیت بخر که  قشنگ به چشم بیاد ...

مبل و تختم که سلیقه ای هستش ولی هرچه مینیمال تر و ساده تر و با کیفیت تر شیکتر ...

در اخرم اصلا واسه پول دادن به وسیله هات کم نزار اگه خوب و با کیفیت بخری سالیان کار میکنه واسه ات و کم و کسریهارم به مرور میتونی تکمیل کنی ...

واسه ات بهترینارو ارزو می کنم عزیزم خوشبخت باشی ...

برای سرو آب مرغ من از سس خوری استفاده میکنم ..تمیزو مرتب میشه و کثیف کاری نداره و اینک دو منظوره هست

این ظرفام کثیف کاری نداره،هرکسی میاره پیش بشقاب خودش میریزه

و اگه سالاد هم باشه تو سفره سس خوری لازمه

با این مدل سالاد خوری موافقین؟ به نظرم بشه برای میوه هم استفاده کرد

من دارم این مدل رو 

البته یکم فرق میکنه کامل شکل برگه

من شاید ۸۰ درصد مهمونیام که البته خودمونیم بودن این ظرف رو به عنوان میوه خوری استفاده کردم و باهاش خیلی راحت ترم شیرینی خوری و آجیل خوری و پیاله ستش هم دارم که البته شیرینی خوریش شکست

ولی خب در کل میتونم بگم چیز اضافه ایه و اگه این ست رو نداشتم همون سرویس کریستالم کارمو راه مینداخت

نهال🌱

مامان خودمم پیرکس داره ولی یه نظرم سرامیکی خیلی قشنگ تره نمیدونم پیرکس بهتره یا سرامیک؟

بنده پیرکس دارم

البته سرامیک سفید ساده بدون لبه و طرح هم زیباست مثلا مستطیل ساده یا گرد ساده بگیرید 

چه پیرکس چه سرامیک قابلیت استفاده در فر و ماشین ظرفشویی دارن . بسته به سلیقه خودتون انتخاب کنید اما حتما ساده ترین مدل ها رو بخرید 

ققنوس

خروجی امروز🗑

چسب دندون مصنوعی که دیگه استفاده نمیشد 

قوطی صابون

پاکت کاغذی بزرگ که برای قارچ نگه داشته بودم پشیمون شدم

دوتا تیکه تو کابینتی که میبرم خونه ویلاییمون بندازیم تو کابینت اونجا 

یدونه رنگ ابرو تموم شد

یدونه خط لب که اخراشه ولی رنگشو خیلی دوست دارم نگه میدارم وقتی رژ هام تموم شد از این رنگ بخرم 

دوتا جا مدادی(همه مداد رنگی هامو ریختم داخل یک کیف ارایشی رولی) 

چند سال پیش عموم یک جامدادی بهم داد مال خودش بود الان نگاه کردم هنوزم سالمه فکر کنم حدودا مال 20 سال پیشه😅جنس خیلی خوبی داره توش رژ هامو ریختم