2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736995 بازدید | 44690 پست
سلام دوستای عزیزمیخام برم برای خرید جهیزیه ظرف و ظروف و وسایل برقی . میشه راهنماییم کنید ؟ چه وسایل ...

لوازم برقی من ایناست:

اتو

جاروبرقی

اسنک ساز

یک دو سه مولینکس

ماکروفر. چون شاغلم عصای دستمه

آبمیوه گیر هم دارم که فکر میکنم اضافه است.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
یه پیشنهاد دارم.... حالا که حجم خروجی هاتون کم شده میشه راجب جهیزیه و نکاتش بیشتر حرف بزنید؟ به درد ...

بله بله حتما😂❤️

من با نظر زهرا جون راجبع جهیزیه موافقم

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لوازم برقی من ایناست:اتوجاروبرقیاسنک سازیک دو سه مولینکسماکروفر. چون شاغلم عصای دستمهآبمیوه گیر هم د ...

ماشین لباسشویی هم دارم. ولی عادت دارم با دست لباس میشورم. چون این کار بهم آرامش میده.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

سلام به هگی خانوما خروجی هاتون عالیه منم چند وقته که دیگه گزارش ندادم خروجی های این چند مدتم 

یه دفتر 

یه صندلی و یه نیمکت 

خروجی میز بزرگ و جایگزین کردنش با میز کوچک 

دو عدد لیوان که شکست 

7 تکه لباس 

یه پازل 

حدود 5 تکه خورده ریز از وسایل لاکی هام 

روتختی عروسیم که نو بود فروخته شد 

سه تا پتو مسافرتی 

یه دست قابله نو که باب میلم نبود دادم به کسی

دو تا عروسک بزرگ و یک عروسک کوچک

چند تکه اسباب بازی شکته

یه دونه رژ که خشک شده بود 

یه پلاستیک زباله ی بزرگ پر خنزر پنزر از خونه ی مامانم گزاشتم خروجی 

ورودی هم چند تکه لباس تو خونه آییم که قبلیه داغون شدن با جدیدا جایگزین شدن 

یه پیشنهاد دارم.... حالا که حجم خروجی هاتون کم شده میشه راجب جهیزیه و نکاتش بیشتر حرف بزنید؟ به درد ...

منم خیلی موافقم 👌🏻 چون واقعا خیلی مهمه من خودم تجربه ندارم خیلی سردرگمم. 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی تو قسمت ابکش و لگن به نظرم ست کامل گرفته نشه بهتره دو سه تیکه که استفاده میشه بخریم خوبه

بعد من برای خودمم هیچ وقت ست چاقو نمیخرم بعد اینکه مامانم با چاقو دستشو برید خیلی چشمم ترسیده یدونه چاقوی سایز متوسط کفایت میکنه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
نمیدونم نظرم درسته یا نه ولی تو قسمت ابکش و لگن به نظرم ست کامل گرفته نشه بهتره دو سه تیکه که استفاد ...

موافقم

در مورد قاشق چنگالم من چمدونی نخریدم

۱۲ تا قاشق چنگال ۴ تا کف گیر دوسایزی

ودوملاقه

شربت خوری

چای خوری مربا خوری

وچاقو

چای خوری اش به نظرم اضافه است.

همون ۱۲ تا مربا خوری برای میز صبحاته کافیه که هم برای مربا وهم برای چای هم زدن استفاده بشه

برای دم دستی ام که دیگه مشخص چی نیازه

شادی صدام کنید

به جای تیکه های جهیزیه اون پول صرف کارای مهمتری کنید الانم اگه برای پول تون برنامه ای ندارید تبدیل به طلا یا سکه کنید بعدا تو خوشی های زندگیتون می فروشید واستفاده می کنید.

شادی صدام کنید
موافقمدر مورد قاشق چنگالم من چمدونی نخریدم۱۲ تا قاشق چنگال ۴ تا کف گیر دوسایزیودوملاقهشربت خوریچای خ ...

الان سرویس پذیرایی شما 12 نفره اس؟  با این تعداد کفگیر و ملاقه جواب داده؟  

بعد چند تا دیس برنج دارید و میارید سر سفره؟  ملاقه رو برای سوپ استفاده میکنید؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد😅

منم خیلی موافقم 👌🏻 چون واقعا خیلی مهمه من خودم تجربه ندارم خیلی سردرگمم.

یه چیزیم بگم الان به ذهنم رسید

به نظرم شوهرت و در مورد جزئیات مطلع نکن مثلا نگو نمیخوام ابمیوه گیری بخرم یا فلان چیزو بگیرم یا نگیرم

بعضی از مردا زرنگی میکنن میگن نه لازمه بگیر و به ادم فشار میارن بعدا هم استفاده نمیشه

یه چیزیم بگم الان به ذهنم رسیدبه نظرم شوهرت و در مورد جزئیات مطلع نکن مثلا نگو نمیخوام ابمیوه گیری ب ...

نه عزیز بهش نگفتم . فقط گفتم هرچی که بدونم نیازمه میگیرم،مردا دست و دل بازن بعد ممکنه چند تاچیز دیگه هم اضاف کنه ب لیست خریدم که اصلا نیازم نباشه من خودم میخام 

جارو برقی 

اتو 

غذا ساز

فر 

دستگاه آسیاب

گوشت کوب برقی (که بدرد شیر موز درست کردن و هر نوشیدنی دیگه ای بخوره)

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…