دوستان دچار سوبرداشت نشید من دکتر برام ختم بارداری داد نمی خواستم کورتاژ شم تو نت جستجو کردم با اب جعفری سقط کردم وکارم به بیمارستان نکشید منم نثل مادر دوست مون چشمی می خوردم روزی دو سه استکان خوردم تا سقط کردم لطفا هر اقدامی خواستید بکتید تحقیق کنید که مدیون نشم.این صرفا تجربه من.
مارتین جان خانم های باردار خیلی به خوراک شون،نشست وبرخاست شون وچیزای دیگه دقت می کنند نگران نباش
در مورد ظروف استیل هایدی جان مادرم می گفتند تو بازار روز شهر ما که خیلی شهر کوچیکیه هست من تو پیج فروشگاه مرکز استان مونم دیدم پس قاعدتا باید بقیه شهرها هم داشته باشتد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان کسی میدونه کامنتهامون تو تاپیکهای دیگه رو چه طور باید پاک کرد؟ آیا میشه ؟
سه دقیقه وقت داری پاک کنی
در غیر این صورت باید نی نی یار رو زیر اون پستت تگ کنی
ولی اگه این زمان نبود و میشد پاک کرد من اولین کاری که میکردم این بود که پیامهای غیرمرتبط با این تاپیک رو پاک میکردم که هر پستی میمونه مفید و مخصوص این تاپیک باشه
میشه بیشتر توضیح بدی یعنی هیچ وسیله ای نمیخرید؟ بعد اینکه بدتون نمیاد وسیله هایی که یکی دیگه استفاده ...
نه گل همیشه بهارم ؛ نمیخریم . نه مثه هتله دیگه ؛ ظروف و وسیله ها که همه واقعا به روز و تمیز هستن ؛ شستشوی اولیه و گردگیری و جارو میزنم . رو تشکی و رو بالشی میندازم . مبل ها رنگ روشن هستن کاملا تمیزن مشخصه شستشوی دوره ای دارن چون اگه مبل روشن تمیز نشه نشون میده . قبل از ورود هم خودشون همه جا رو تمیز و ضدعفونی میکنن . بعد خب مهمه که از کدوم املاک و توی کجای شهر خونه بگیرین . و اینکه من کلا وسواس ندارم دورت بگردم .
آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁