2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

خروجی این هفته یه پلاستیک اسباب بازی شکسته.با پسرم جدا کردیم بردم بندازم سطل زباله نذاشت گفت گناه دارم ننداز😁بذار تو انبار.

منم گذاشتم انباری

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

تنها گیره ی موی آبشاریم شکست

الان دوتا کلیپس

سه تا کش

دوتا شونه

یه دونه کش کوچیک هم برای بستن پایین بافت موهام دارم 

همه رو هم استفاده میکنم و فعلا از این نمونه ها چیزی نیاز ندارم بگیرم ❇️

❌لایک❌

سلام به دوستان گل مینیمال . بالاخره روزهای مدرسه این هفته هم  تموم شد و من خوشحال ترینم . ورودی امروزم ۴ تا صندلی جمع و جور  برای دور اپن که چون فضا برای میز ناهار خوری ندارم همونجا برامون عالیه .و حس میکنم تغییر خوبی بود  و بهش نیاز داشتیم .  من نزدیک ۹ ساله ازدواج کردم اما تا حالا میز و صندلی برای غذا خوردن نداشتم . سالهای اول فک میکردم یه چیز اضافیه فقط جا تنگ کنکه . اون موقع خونمون هم کوچیکتر بود  و واقعا فضا نبود . اما دیگه دیدم الان یه فضایی دارم و دختر کوچیکم هم دو ساله شده و میتونه راحت بشینه خریدم .توی هال هم مرتب می مونه .اپن هم که همیشه باید مرتب کنم چه بهتر که دو تا کارو یکی کنم . با جمع کردن سفره اپن هم خلوت میشه و نقطه جمع شدن خریدهای خونه و  وسایل اضافی نیست. 

خروجی دو تا سفره که پشتش حالت نمدی داره و مو جمع میکنه . فعلا دو تا سفره دم دستی دیگه دارم . بعد از اون با توجه به ابعاد و رنگ میز اپن سفره میخرم . 

دوستان اگر تجربه و راهنمایی در مورد خرید رومیزی و سفره داشتید که چجوری هم قشنگ باشه هم مرتب ممنون میشم بیان کنید .

یخچال خیلی بهم ریخته بودقفسه ها مرتب کردم ودستمال کشیدم.یه قفسه یخچال دراوردم شستم.

✅️یه هندونه بزرگ که نخوردیم خراب شده بود

✅️مقداری گوجه فرنگی وبه خراب شده بود ریختم دور.

شادی صدام کنید

سلام

بالاخره خوندن صفحات تاپیک از اول تا به اینجا رو تمام کردم

چند ماه وقت گرفت ازم

چیزهای خیلی خوبی یاد گرفتم

اما مهم ترینش این بود که بهترین چیزها فقط تا وقتی عالی هستند که وسیله و مسیر باشند، اگر تبدیل به هدف شدند میشن وسواس و حتی تفاخر و اون موقع باعث میشن که ما آسیب ببینیم و به دیگران هم آسیب بزنیم

و این که همه چیز در این جهان نسبی هست

کمال مطلق خداست

انسان با نقصان زیباست و اگر خودش رو در هر امری کامل دید اول هبوط انسانیت اونه

خدانگهدار

سلامخروجی این هفته یه پلاستیک اسباب بازی شکسته.با پسرم جدا کردیم بردم بندازم سطل زباله نذاشت گفت گنا ...

عزیزم😅😂😂

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
سلامبالاخره خوندن صفحات تاپیک از اول تا به اینجا رو تمام کردمچند ماه وقت گرفت ازمچیزهای خیلی خوبی یا ...

عالی بود هستی جان 

ممنون که پستهای خوب قبل رو با ما به اشتراک میذاشتی چون منم نخوندم 

با سلام .. نظرمو تو ی پست میگم که چند تا ریپلای نزنم 

در مورد انتخاب سفید و چوب انتخاب من صد البته چوب هست ..چون سفید زود از مد می‌ره اما چوب حس و انرژی مثبت داره  من سرویس خواب جهیزیم سفید بود و ام دی اف ..خیلی زود دلمو زد و گذاشتم کنار ...مجدداا جنس چوب و رنگ تیره انتخاب کردم ..عاشقشم و بعداً فهمیدم من چه اشتباهی کرده بودن سر جهیزیه ..البته اون تختم هم تو انباری هست چون  مطمنا بخوام بفروشم خیلی ارزون میخوان ..نگه داشتم تو خونه جدید برا اتاق مهمان ..این تفکر کاملا مغایر با اصول مینیمالیستی هست و از من بعید هست اما در مورد تخت یکم مقاومت کردم ..

در مورد زودپز ..من گازی داریم و مارک یونیک بسیار راضیم ..کلا استفاده کم دارم اما راضی بودم ..