2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738522 بازدید | 44697 پست

سلام دوستای عزیزم

من خونه مامانم هستم.

یه اتفاقی افتاد مامانم اینا همه مدارکشون رو اوردن وسط که یه کاغذی پیدا کنن،یعنی نگم از حجم مدارک🤐🤐🤐

یه نایلون بزرگ مدارک رو همه رو ریختیم وسط.مدارک قدیمی و بیخودی رو جدا کردیم

همه مدارک تحصیلی من از کارنامه بگیر تا لوح تقدیر و لوح یادبود و ...نگه داشته بودن.من فقط کارت سلامتم و دوتا لوح تقدیرم رو نگه داشتم.

یه سری مدارک قدیمی مربوط به سال ۸۱🫣🫣🫣 بود 

یه سری دفترچه وسیله برقی مثل تلوزیون قدیمی شون که دیگه نیست

گارانتی وسیله ها که تاریخشون رد شده بود.

فاکتور های ۱۰.  ۱۵ سال پیش..

خییییلی چیزای دیگه هم بود،تقریبا یک کیلو بیشتر کاغذ رو با نظارت مامان و بابام ریختیم دور.🥰🥰🥰🥰

صبح که بیدار شدم انقدر حس خوب داشتم،انگار کلی انرژی وارد خونه شده بود

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزممن خونه مامانم هستم.یه اتفاقی افتاد مامانم اینا همه مدارکشون رو اوردن وسط که یه کاغ ...

همین تجربه رو من چندسال پیش داشتم. البته سند سیم کارتمو نیاز داشتم. مجبور شدم پنج درب بالای کمد دیواری مارشو رو تمیز کنم. 😂. نگم که چه چیزهایی دیدم ... چون بنده خداها سواد نداشتن هر کاغذی رو نگه داشته بودن... 

قبض های خونه های قبلیش که برای سی چهل سالش پیش بوده رو هم نگه داشته بودن... از پنج درب در حد یه جعبه کوچیک کاغذ به درد بخور نگه داشتم... 

داغ دلم اونجایی تازه شد که سند سیم کارتو پیدا نکردم 😂..

کل خونه تمیز و گردگیری و پاکسازی شد 

خروجی:

یه فرفره خراب کوچولوم+چند تا اسباب بازی شکسته. 

ساک سرویس خواب، یه تکه ش پاره شده بود انداختم دور. 

یه شلوارک پسر بزرگم کهنه شده بود. 

خیلی حس خوبی دارم 

هرجامیرم خلوت و تمیزه❤

الانم دارم میرم پیاده روی🫡

❌لایک❌

هفته ای یک بار تمام اتاقمو همین روش رو روش انجام میدم اما همیشه پر اظطراب و عصبیم چرا رو من جواب نمیده حتی برای لحظه ای

اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردی ( با قیمت زیر 200) مهمون آنلاین شاپ من شو💗🌿.                       اگه دنبال اینا هستی←← 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه)          2-سوپر حریر‌نخ 3-گل‌گلی‌دخترونه و زنونه و جدید بدون چروک شدن و پرز4- مقنعه کرپ اسود رنگی و مشکی مخصوص خانومای شاغل😍☘️                                        اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                             بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸
از حالا سعی کن پس از انداز داشته باشی.بزرگ بشن خرجشون زیاد میشه نمیشه زیاد پس از انداز کرد

سلام با کاربری قبلم اینجا کامنت میذاشتم برا کنکور میخوندم شما گفتید دخترتونم پشت کنکوریه😍تازه الان گفتید معلمید یادم اومد

دخترتون انشالا به هدفش میرسه امسال؟فک کنم دندون پزشکی میخواستن نه؟

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

ورودی این هفتم 

دوتا شلوار یکی کتان برا پاییز و زمستون  ..البته چندان ضخیم نیس چون من عادت به پوشیدن ضخیم ندارم ..یکی لینن که برا تابستون مناسبه ..چون دیدم قیمت مناسبه و البته ندارم چون خروجی گذاشته بودم قبلی رو اینم خریدم ..یه شومیز مانتویی هم خریدم ..چون اونم دوتاشو خروجی گذاشته بودن باید جایگزین میشد 

من تو اشپزخونه سه تا کشو کوچیک دارم

کشو اولی ادویه ها و نمک و چای و قهوه

کشو دومی سفره و زیر سفره و دستمال ها

کشو سومی کیسه های خرید که نگه میدارم واسه زباله

ی بطری اب داشتم زیاد استفاده نمیشد،ابلیمو رو ریختم توش،بطری پلاستیکی ابلیمو رفت خروجی

ی جفت جوراب خودمم گذاشتم خروجی

همین تجربه رو من چندسال پیش داشتم. البته سند سیم کارتمو نیاز داشتم. مجبور شدم پنج درب بالای کمد دیوا ...

دقیقا ما دنبال یه تکه کاغذ میگشتیم کلی چیز دیگه پیدا کردیم اونو نه😂😂

دوستان بحث کشو هست منم بگم.

من سه تا کشو دارم.

تو اولی کفگیر و ملاقه و ابزارآلات هستش.

تو دومی قبلاقاشق چنگالای سرویسم بود،الان توش ظرفای دربدار و یه سری خرده ریز گذاشتم

تو سومی هم دو تا سفره مهمان و دستمالا اشپزخانه و سفره های پارچه ای برای خودمون‌.

قاشقارو تو یه سبد جمع و جور گذاشتم که خودش مقسم داره

هفته ای یک بار تمام اتاقمو همین روش رو روش انجام میدم اما همیشه پر اظطراب و عصبیم چرا رو من جواب نمی ...

انباشتگی افکار تو ذهنت اتفاق افتاده همه افکار و جمع کن بگو توکل بر خدا و رها کن بره

این روش زندگی هم بیشتر ارامش خیال میاره نه ارامش دل. از این بابت که تو لحظه های اضطراری دنبال پیدا کردن یا جمع کردن وسیله نیستیم یا وابستگی به وسایلمون نداریم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

این سبدی هست که قاشقارو توش گذاشتم.

قاشقها جنگال ها چاقوها و نی های شربت .قبلا تو یه ظرف تقسیم بزرگ تو کشو بودن کلی هم جاگیربود 

امروز یک ورودی هم داشتم با یک عزیز ک چند سال قهر بودیم اشتی کردیم.😍

دو مورد رفتار اشتباه داشتم سعی میکنم اصلاح کنم.