2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738484 بازدید | 44696 پست

دوستانم امروز که داشتم ظرفای پودر و نرم کننده رو پر میکردم یه چیزی گفتم به شما بگم شاید بکارتون  بیاد

من نرم کننده رو به یه ظرف که درش کوچیکه انتقال میدم اینجوری موقع ریختن مقدار کم می‌ریزه ..اما خود ظرفای نرم کننده درشون یجوری هست حجم زیاد میریزه ..مگه اینکه بخوای با درش بریزی که اونم مجدد در رو روش گذاشتنی دورش کثیف میشه

الان یه مقداری طلا دارم که وقتی دخترم انتخاب رشته میکرد گفتم پزشکی دانشگاههای آزاد رو هم بزنه .دخترم ...

و من تنها دلیلم برا شاغل موندن همین آینده بچه هامه  که میگم یوقت بزرگتر شدن دانشگاه رفتنی بتونم پشتوانه مالی باشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و من تنها دلیلم برا شاغل موندن همین آینده بچه هامه که میگم یوقت بزرگتر شدن دانشگاه رفتنی بتونم پشتو ...

اتفاقا تنها انگیزه کارکردن منم بچه هام هستن.ولی امسال تصمیم گرفتم با ۲۵سال سابقه بازنشست بشم وفقط ولاس خصوصی داشته باشم .تا از دست قانون و مقررات مدرسه و تعداد۳۵ نفر دانش آموز خلاص بشم کلی اترژی بدنی ازم میگیره

و من تنها دلیلم برا شاغل موندن همین آینده بچه هامه که میگم یوقت بزرگتر شدن دانشگاه رفتنی بتونم پشتو ...

از حالا سعی کن پس از انداز داشته باشی.بزرگ بشن خرجشون زیاد میشه نمیشه زیاد پس از انداز کرد

۱.آدم ها واقعا واقعا واقعا تمایل بسیار کمی به تغییر دارن در تمام زمینه ها.اندرو ماتیوس در کتاب آخرین ...

لذت میبرم از پست هاتون 

لایک نمیکنم 

نمیتومم به تایید کلمه ای، یه پست بذارم که با همون لایک تفاوتی نداره 

ولی این پستتون محشر بود 

دو سه دفعه برگشتم و خوندم و خوندم و مطابقت داردم و حظ کردم 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

❌لایک❌
امروز کمکیم اومد ، کلی چیز زیر میز ناهارخوری چیده بودم که بدم ببره ، حدود یک چهارمش رو برداشت ، بقیش ...

حتما کمکی‌تونم مینیمالن

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
اتفاقا تنها انگیزه کارکردن منم بچه هام هستن.ولی امسال تصمیم گرفتم با ۲۵سال سابقه بازنشست بشم وفقط ول ...

من چقد عاشق دبیرای ریاضیم بودم،الان این حس رو به شما پیدا کردم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
اخه مشکل اینه که اسپورت هم زیرچادرخیلی قشنگ نیس😁اتفاقادوسال پیش یه جفت اسپرت چرم مشکی جمع وجور گرفت ...

بله موافقم

با چادر اگر بخوای شیک باشی انتخاب هات خیلی محدود میشن

البته کفش اسپورتی که جنسش خوب باشه تابستون هم میشه پوشید و تهویه داره جنسش

لذت میبرم از پست هاتون لایک نمیکنم نمیتومم به تایید کلمه ای، یه پست بذارم که با همون لایک تفاوتی ندا ...

خیلی به من لطف دارید مهربانو

پیش شما درس پس میدم آنقدر که تو این تاپیک از دوستان آموختم

آنقدر از تعریفتون ذوق کردم که خودم رفتم پستمو دوباره خوندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هر کسم بخنده حلالش می کنم😅🤪

یک شنبه. فقط یک چیزدوشنبه... فقط دوتاسه شنبه . سه تاچهارشنبه . چهارتاپنج شنبه ... پنج تا. جمعه و شنب ...

پست عالی امسالی👆👆👆

من هی می دیدم شادی جان می نویسن چالش هفته n

الان متوجه شدم😅

خیلی خوبه چون من یکم تنبل شدم واسه تمیزکاری و خروجی و چالش دومم رو که هر روز یه خروجی بذارم اگه متوجه شده باشید نصفه رها کردم(البته چون مسافرتم رفتم و بعدم ناخوش بودم کمی)

بعد عزیز این تا چند هفته ادامه داره؟