2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738743 بازدید | 44704 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از چند روز بدو بدو و یه سفر یهویی

امروز وقت شد به اوضاع خونه رسیدگی کنم🧼🧹

ابتدا کارهایی که باید انجام میشد رو

بصورت چک لیست تهیه کردم

اون حس تیک خوردنش رو خیلی دوست دارم✅😅

از مرتب کردن آشپزخونه شروع کردم

روی کابینت ها پر ظرف و وسیله بود🥴

فلاسک و کلمن تمیز شد و رفتن کابینتشون✅

همه ظرفا داخل سینک گذاشته شدن

و به مرور شسته شدن✅

روی کابینت ها دستمال کشیده شد✅

گاز به یه اعلی شویی نیاز داره اما فعلا وقت ندارم

پس ظاهرش تمیز شد✅

آشپزخونه جاروبرقی کشیده شد 

و در آخر شام رو پختم✅

چند نوبت لباس شسته شد

تعدادی پیرهن اتو شد✅

اتاق جمع و جور و گردگیری شد✅

سالن و تراس مونده هنوز🥲

ولی میذارم برای فردا..

و با یه هات چاکلت داغ به آشپزخونه تمیزم پناه میبرم🤭

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

سلااام بعد از مدت ها

کسی منو یادش هست؟😅 

دو ماهه دست و دلم ب پاکسازی نمی‌رفت ولی الان که تنهایی اومدم یه شهر دیگه بالاخره یه پاکسازی جزئی کردم.

خروجی‌ها: 

یه کیف سنتی کندوان که ۹سال داشتمش ولی حتی یکبار هم استفاده نکردم👛

یه عروسک پاندا 🧸

هردو رو رسوندم به کسی ک استفاده می‌کنه.

یه خودکار که جوهر داشت ولی نمی‌نوشت 🖊️

یه تقویم رومیزی پارسال📅

یه دمپایی پاره (این دمپایی چهار سال پیش کفش تابستونی بود سه سال استفاده کردم.پارسال بنداشو بریدم که دمپایی برای حیاط استفاده کنم تا اینکه چند روز پیش از چند جا پاره شد و به دار فانی شتافت😄) 🩴

یه لباس بافت آستین کوتاه که هدیه بود و چند سال بدون  استفاده نگه داشته بودم و به خواهرم دادم. 👚

اینو متوجه شدم ک من از این مدل که از زیر بلوز بپوشم بعد روش بافت آستین کوتاه اصلا نمی‌پسندم.

یه مانتو که خواهرم خوشش اومد برداشت🧥

تعمیرات لباس‌هایی که چند ماه نگه داشته بودم بالاخره انجام شد و به چرخه استفاده برگشت.با هربار دیدنشون اعصابم خورد میشد بالاخره رفع شد😄

تعمیرات یک کیف کوله 🎒

این کوله رو ۱۱ سال پیش جنس عالی خریدم.بعد چند وقت دلمو زد دیگه استفاده نکردم.ولی بعد این همه سال یه گوششو تعمیر کردم و دوباره مثل روز اول انگار آخ نگفته.

خوشحالم که تو خروجی این مورد عجله نکردم چون الان خیلی به دردم خورد.

امروز اومدم لباس‌های بافت و زمستونی رو که توی کشوی اتاق بچه ها بود جابجا کنم دیدم یه دست لباس ورزشی نو  دخترم داره که دقیقا الان اندازش شده و قبلا مامانم هدیه داده بود .امروز قرار بود برم خرید لباس ورزشی برای زنگ ورزش . چه خوب شد که این پاکسازی رو الان انجام دادم وگرنه اصلا یادم نبود اینارو داره . و دیگه می موند  و کوچیک میشد . 

سلام وقت بخیر .

من خیلی وقت پیش تو این تاپیک فعال بودم اما بیشتر از یکساله چیزی ننوشتم و الان دوباره اتفاقی دیدم تاپیک رو😅

امروز من مشغول پاکسازی آخر فصل اتاق بچه بودم . خروجی هم زیاد داشتیم . لباس های لکه دار یا کوچیک شده یا تابستونی هایی که فصلش گذشته و سال بعدی دیگه براش کوچیک شده رفتن خروجی .

زباله خشک هم زیاد داشتیم ( بطری و شیشه و کاغذ و...) همه رو جمع کردم و تو بهروب درخواست جمع آوری دادم و اومدن بردنشون . ( شد نزدیک به بیست هزار تومان :))) )

تا غروب هم دستی به اتاق کار میکشم و اونجا هم مسلما کلی خروجی خواهد داشت .

تا انشالله بریم سراغ آشپزخونه 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

به لطف دوستان خوب این تاپیک و خونه‌ای که هیچ‌جاش جمع و جور کردنی نیست😂

✅ نماز قضای یک روز کامل رو خوندم و حس خوبی دارم،دعاکنید هرروز بیشتر بتونم بخونم چون قضا زیاد دارم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

دیروز ورودی بادمجان داشتیم کم بود البته امروز تبدیل به بورانی بادمجان شد واستفاده کردیم.

یه نماز آیات خوندم 

تمام نمازهای شهریور ماه خونده شد

دیروز یه دستور آشپزی نوشتم

تعدادی پیج آنفالو کردم.

شادی صدام کنید

من دیروز اولین روز مدرسه م دوشیفت بودم امسال مدرسه م برنامه ش طوری شد که شنبه ها و یکشنبه دوشیفت میرم بقبه روز هفته در خونه م .کلی خسته شدم دیروز ولی امروز رو استراحت کردم خونه در تمیزترین حال ممکن هس.😊 

منم کارم تموم نمیشه۳ تا بچه دارم درباره لباس هاشون بگم از همه کسایی که گزارش لباس دادن کمتره.. ۱ دست ...

عزیزم میتونید از پلاسکو فروشا قفل کابینت بخرید من خریدم خیلی خوب بود البته جنس خوبشو بخرید خیلی راحت بودم دیگه در کابینت نمیتونست باز کنه و از سرش افتاد که سراغ کابینت ها بره

بله عزیزم من فقط از دوتا جنس نخی و نخ پنبه استفاده میکنم و کاملا راضیم جنس لباس وقتی از پلاستیک باشه ...

واااای هیدوا جان یه تفاهم دیگه😂

گرما منو بشدت عصبی می کنه

اون موقع که جریان این کلثوم اکبری(پیرزنی که همه همسراشو کشته بود😨😰و با لهجه اگه اشتباه نکنم مازنی شیرین می گفت ندومبه و ...) ترند شده بود؛ یه جوکی خوندم:

دمای هوا از ۳۰ درجه که بالا میره، من کلثوم اکبری هستم ساکن ساری، منو جنون دست دنه🤣

دیگه گرمم میشد یا برق می رفت می گفتم الان منو جنون دست دنه

خانواده و دوستام می دونن دیگه😂