2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738924 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا ما چیز میز می‌دادیم به کمکی بعد می‌دیدیم گذاشته سر کوچه یا یه بار چند تا شلوار مردونه نو که فقط ...

😄 عجب

این بنده خدایی که میاد کمک من، اگه چیزی نیاز نداشته باشه میده به خواهراش، یا میبره به شهرشون میده به کسی که نیاز داره 

❌لایک❌

خانم ها این قسمت لبه درب جاروبرقی که می بندیم یه فشار اروم می دیم کیپ میشه الان شکست

قابل تعمیره؟یا بدون این تیکه هم جاروبرقی کار می کنه؟

الان درش کیپ‌نمیشه

شادی صدام کنید

خب دوست جونیام سلام

امروز تو شکرگزاریهام بابت این تاپیک و شماها و چیزای خوبی که ازتون یاد می گیرم و انرژی های مثبتش خدای مهربونم رو شکر کردم🥰

امروز پسرم به سلامتی رفت مدرسه و یکم روال زندگی مون عادی شد

بعد از خواب دلچسب بعدازظهر، با همسرجان رفتیم حیاط رو مرتب کنیم که به دلیل پاکسازی قبلی واقعا کار خاصی نداشت و نهایتا یه ربع نیم ساعت بیشتر نشد

خروجی ها:

🌵یه گلدون کاکتوس بزرگ که سری قبل از چشمم قایمش کرده بود😈👿😡

🗑سطل بازیافتی ها که داخل حیاطه خالی شد و محتویاتش رفت خروجی، یه سطل پلاستیک پسرمم که کنار حیاط بود و دل نمی کند ازش یواشکی رفت قاطی همینا😶‍🌫️

👕سبد گیره های لباس هم کوچیکه و هم دسته های کنده شدن،آوردم داخل که بشورمشون و بذارم تو ظرف مناسب، سبدش میره بازیافت

🔥سری قبل قوطی اسفند رو که خیلی بد شده بود دور انداخته بودم همسرم ریخته بودن تو یه کاسه اونم آوردم که بریزم داخل یه ظرف مناسب

بعد از اتمام این گزارش پامیشم این دو تا کارو انجام میدم👆👆

🌺 دو تا گلدون که گل هاشون خشک و خراب شده بودن رو خالی و جمع کردیم تا انشالله برای عید توشون گل بکاریم دوباره، البته یکیشو حریف همسرم نشدم که از حیاط جمع کنیم. گذاشتم یه کنار که دید نداره. خیلی گل و گلدون داریم از این تاپیک یاد گرفتم که دیگه گلدون نخرم و همینا رو هم کمتر و با کیفیت تر بکنم به مرور

👨‍🌾بقیه لوازم باغبانی همسرم مرتب شدن یه گوشه و حیاط جارو و تمیز شد

بعد از بازگشت از سفر و به خاطر کمی کسالتم، کرخت شده بودم و کاری انجام نمی دادم مرسی از اعضای تاپیک مخصوصا لیدی مینیمال عزیز که با گزارش هاشون به من انگیزه دادن🙏🏼🥰 باشد که گزارشات من نیز به دیگران انگیزه دهد😇😇😇

خانم ها این قسمت لبه درب جاروبرقی که می بندیم یه فشار اروم می دیم کیپ میشه الان شکستقابل تعمیره؟یا ب ...

کیپ نشه فکرکنم گرد و خاک بره داخل فیل_تر وموتورش

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
اره منم دقیقا از خونه ۵۰ متری اومدم خونه ۹۰ متری ولی تا وقتی که وسیله هام پخش بود بابام میگفت چقدررر ...

واقعا وقتی همه چی میاد بیرون ب نظر اضافه و زیاد میاد،درحالی که همه وسیله ها مصرفی هست و اضافه نیست 

خانم ها این قسمت لبه درب جاروبرقی که می بندیم یه فشار اروم می دیم کیپ میشه الان شکستقابل تعمیره؟یا ب ...

نمیدونم قابل تعمیره یا نه!ولی اگ در مخزن کیپ نشه ،تو مکش مشکل ایجاد میکنه..

امروز روز تمیز کاری بود و کل خونه جارو زده شد،گردگیری شد،سینک و دستشویی و بالکن شسته شد✅✨

دیروز مراسم دعوت بودیم،لباس ها شسته شد همه مرتب رفت سرجاشون

خروجی :کارت دعوت،و ی شیشه ادوی

پشت بوم چرا!

پشت بوم که میرم لباس میشورم یا لباسای خیس و رو طناب میندازم .دید داره به پشت بوم همسایه ها معمولاً اکثرا کارگر ها کار میکنن بی حجاب دوست ندارم برم.نمیدونم منظورمو رسوندم یانه 😅