2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست
لطف دارید عزیزمباورتون نمیشه که صحبت با شماها توی این تاپیک رو به همصحبتی به هر گروه دیگه ای ترجیح م ...

برای منم به شدت همصحبتی با تک تکتون لذتبخشه 

خوشحالم در کنار شما هستم و خیلی چیزا یاد میگیرم که نتیجه ی پررنگش تو زندگی آرامش بوده برام 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همزمان که داشتم اینجا تبادل نظر میکردم رویه لحاف پسرم رو دوختم 

ملافه  لحافو و شستن جز مراحل تمیزکاری تغییر فصله 

الان جعبه لوازم خیاطی رو هم پاکسازی کردم ..چندتا دکمه که مربوط به لباسایی بود که اونا رو خروجی گذاشتم پس دکمه ها هم میرن خروجی 

خوشحالم که این کارم مقبول اکثریت تاپیکهالبته دیگه داره تموم میشه۳۰۰ صفحه دیگه مونده فقط😅😪

هستی جان کار شما مثل اینه که با هایلایتر نکات جذاب کتابو خط کشیدیم و دوباره مرورش میکنیم😍

من امروز با شوهرم بیرون بودم خیلی از مغازه ها هم باز بودن . به سرم زد برم برای بچه ها کمی لباس   برای خونه بخرم اما چون هنوز آمار لباسهاشون دستم نبود نرفتم . گفتم یکم با لباسهایی که دارن بریم جلو شایدم تا چند ماه اصلا نیاز نشد . مثل اون دوست عزیز که مثل خودم بچه ۲ و ۶ ساله داشت و سه دست لباس توی خونه  داشتن. منم گفتم لباساشون شاید تا آخر فصل سرما کافی باشه اگر نیاز شد که همون موقع میرم خرید دیگه . البته برای ما از سه دست بیشتره . 

تا هوا  سرد نشده دارم مانتوهای رنگیمو به نوبت میپوشم ببینم هنوزم میخوام نگهشون دارم یا نه . فعلا همه رو نگه داشتم و رد نکردم اما ورودی هم ندارم . برای بچه ها هم همینطور . 

اوج دور کردن وسایلی که لازم نداریم یه زمان خاصی داره، بعدش دیگه هرچی بیاد کمو کمتر میشه چون یاد گرفت ...

کاملا درسته 

من حتی همسرمو هم تا جاییکه بشه در جریان قرار نمیدم.بقیه رو هم همینطور مگر اینکه سراغ چیزی رو بگیرن و من از دهنم در بره بگم بخشیدم یا دور انداختم

تا جایی که میتونین به کسی نگین به نظرم

چون جاری من ی قالیچه داشت ترکیب پارچه ای داشت فک کنم بهشون گبه میگفتن چند جاشو با نخو سوزن دوخته بوده اینقدر داغون بود برای جهیزیه ۱۲سال پیشش بوده گذاشته بودش دم در و به مادر شوهرم گفته بود.مادر شوهرمم رفت آورد شستش پهنش کرد تو آشپزخونه و بمن گفت عرضه نداشت بشوره گذاشت دم در.😐🥴

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

سلام دوستان من بعد چند وقت پیام می‌زارم توی این مدت پیاماتون می‌خوندم مسافرت رفتیم ...

نشد گزارش های خروجی بدم

خروجی هام

قوری که چونه اش شکست

دوتا پیاله آرکوپال شکست

دوجفت دمپایی بچه ها مسافرت گم شد،😬

کیف دادم به خواهرم

لنگ جوراب گشاد

یه جفت جوراب شوهرم

چند تیکه اسباب بازی بچه ها

سه تا تیشرت شلوارک دخترم که کهنه شدن هواهم سرد شده

سویشرت نو شوهرم دادم به شوهرخواهرم

گیره مو که شکست

چوتکه کهنه

یکسری داروگیاهی و لباس بالاخره بردم خیریه گزارشش داده بودم😅

سلام دوستان من بعد چند وقت پیام می‌زارم توی این مدت پیاماتون می‌خوندم مسافرت رفتیم ...نشد گزارش های ...

سلام عزیزم 

رسیدن بخیر 

ماهم تو مسافرت دمپایی گم گردیم 😉😁

خروجی: 

جوراب همسرم که کشش گشاد شده دیگه 

جایگزین نمیشه چون جوراب داره هنوز

❌لایک❌
البته من قصد جسارت ندارم . واقعا برام سوال بود من راستش خونم مینیماله کابینت ها خلوتنو روی کانتر هم ...

منم کارم تموم نمیشه

۳ تا بچه دارم درباره لباس هاشون بگم از همه کسایی که گزارش لباس دادن کمتره.. ۱ دست بیرونی دارن.۲ یا نهایت ۳ دست لباس تو خونه

اسباب بازی هم در حد ۱ کارتن موز که تقسیم کردم و هر دفعه یه مقدار میارم

۲ ماهه اسباب کشی کردیم،همه چی رو تمیز کردم چیدم ولی الان کابینت رو باز کنم می بینم پسرم آبمیوه خورده و نی رو کشیده به ظرفها

یعنی همین کارهای تمیز کاری رو هی باید انجام بدم

پسرم ۴ سالشه.. اصلا وقت واس خودم نمیمونه که هیچ.. کارهای ضروری ام هم عقب میفته.. البته ۳ تا بچه ام زیر ۷ سال سن دارن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

دخترم امروز عصر یه خراب کاری کرد که مجبور شدم موکت پنتری در بیارم بذارم حموم فردا بشورم روی موکت هم یه دونه از این گازهای تک شعله بزرگ بود‌ که ده سال استفاده نکردم مجبور شدم یه کم جا به جاش کنم که موکت از زیرش در بیاد‌

یه سری خروجی مد نظرم که هر وقت انجام شد گزارش میدم

این ظروف گل پنبه ای گفتید گرون قیمت هاش سرچ کردم واقعا کاش امکان فروشش داشتم چون برای استفاده تو دستم نمی چرحه برای من ظرف های راحتی نیستند خلاصه دوباره می خوام جمع کنم بذارم کنار بستنی خوری هاشم دوس ندارم‌.تو این ده سال ده بار استفاده شده.

شادی صدام کنید
اره دیدم خیلیارو واقعااراده شون ستودنیه. یه دوستی دارم وقتی واردخونش میشی انگار رفتی توی حباب انقدر ...

وای نتونستم اینو ریپلای نکنم🤦🏻‍♀️

پسر من دو تا عسلی رو گذاشته پشت مبلا(عمدا اینوری چیدمان کردم که لوازمش ولو نباشن و تقریبا مخفی باشن) و تماااام لگو کوچولوهاشو چیده روشون

منم دیگه پذیرفتم که اینا جزو دکور دائمی خونه هستن😵‍💫

وای نتونستم اینو ریپلای نکنم🤦🏻‍♀️پسر من دو تا عسلی رو گذاشته پشت مبلا(عمدا اینوری چیدمان کردم که ل ...

ای جونم ، اشکال نداره ، بذارید لذت ببره ، بعدا اثرات مثبتش رو تو زندگیتون می‌بینید