2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739671 بازدید | 44717 پست
عزیزم تازه سوالتون دیدم من قبلنا اصلا بیکار نمی‌شدم وخیلی کلافه میشدم وقت واسه خودم نداشتم واسه بچها ...

الان علتش رو دخترم می‌دونم که علاوه بر اینکه خیلی ریخت و پاش میکنه خواب خیلی سبکی داره و من خیلی کارهارو نمیتونم صبح تا ظهر انجام بدم همینطور وقتی بعداز ظهر می‌خوابه.

امیدوارم بزرگتر شد بهتر بشه و من وقت آزاد بیشتری داشته باشم برای خودم.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پادکست خیلی علاقه دارم وموسیقی خیلی دوست دارم کلاس هاشو شرکت کنم درباره کار واقعا خیلی بیکار میم ...

وای که چقدر دلم میخواد به این مرحله برسم☺️

آزادتر و راحت تر باشم.

پس تو این زمینه هم سلیقه ایم🥰(موسیقی)

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

سلام خانم های مینیمالیست

من امروز لباس زمستانی هامو از بغچه هاشون ریختم رو زمین. مرتب کردم و ی سری گذاشتم خروجی. 

ی گپ جلو باز نو میدم به خواهرم 

دو تا شال و ی کلاه زمستانی میدم به خواهرم

ی مانتو هم گذاشتم خروجی. احتمالا بدم به زن داداشم. 

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
متاسفانه مشکل اساسی من اینه.سلیقم لباسای خانمانس وهنچنین عبا ولی چون ریزه پیزم اینابهم نمیاد. مجبورم ...

منم همینطور 🤦🏻‍♀️ 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

آخه گل گاهی وقتا خیلی لازم و لذت بخشه مثلا من گل داوودی میگیرم هرروز آب گلدون و عوض میکنم تقریبا بیس ...

دقیقا منم اهل گل شاخه ای طبیعی هستم و هراز چندگاهی(الان که خیلی گرون شده و اوضاع اقتصادی چندان جالب نیست خب کمتر شده) البته از بازارهای گل که قیمت مناسب تری دارن باید بخرم و مدتی تو خونه نگه دارم خیلی حالمو خوب می کنه

معمولا فصلی یک بار شاید بشه ولی دوست دارم 

دقیقا منم اهل گل شاخه ای طبیعی هستم و هراز چندگاهی(الان که خیلی گرون شده و اوضاع اقتصادی چندان جالب ...

برای نوروز، تولدمون تو اردیبهشت و سالگرد عقد یا ازدواجمون معمولا حتما گل تازه داریم💐

برای نوروز، تولدمون تو اردیبهشت و سالگرد عقد یا ازدواجمون معمولا حتما گل تازه داریم💐

همین طور فصل گل مینا تو پاییز که دسته ای با قیمت خیلی مناسب هستن چند باری می خریم

این کشو لباس خونگی های منه.و پیراهن ها هم توی کمدم آویزونن

نه خداییش خیلی مرتبی

ازتون ایده گرفتم که بلوز و شلوارها رو یک کشو بکنم و یک کشو خالی بشه با این چیدمان

البته میذارم انشالله برای لباس‌های فصل جدید

بیا دقیقا از امروز شروع کن این زندگی تو عمر تو که داره می گذره چرا با فکر کردن به اتفاقات بد خودت اذ ...

پست عالی عالی امسالی👆👆👆

شادی جانم چقدر به این پست نیاز داشتم الان و امروز💐💐💐

امروز نوبت شستشو بود ولی چیزی برای شستن نداشتم.برای همین کار فردا امروز انجام دادمسینک وایتکس زدم تم ...

آفرین

شما نه تنها کار امروز رو به فردا وانمی گذاری(ضرب المثل معروف)، که کار فردا رو امروز می گذاری👏👏👏