2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739946 بازدید | 44731 پست
عزیزم تولد اقای شهریوری مبارک😍خروجی🗑یک قاشق که سیاه شده بودچند تا قاشق یکبار مصرفیک در ظرف که ظرفش ...

ممنونم هایدی جان 💕😍💕

همیشه به خروجی هات بیشتر از بقیه دقت میکنم 

انگار دختر خودم داره یه چیزهایی رو میذاره خروجی و باید یه نگاه دقیق بندازم تو پاکت خروجی هاش😁🥰

❌لایک❌
ممنونم هایدی جان 💕😍💕همیشه به خروجی هات بیشتر از بقیه دقت میکنم انگار دختر خودم داره یه چیزهایی رو ...

عزیزم😍😁😁😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای عزیز 

شما سبک لباس پوشیدن خودتونو میدونید؟و میشناسید؟

چندتا مانتو و شومیزمانتویی دارید؟ و چه مدلهایی هست؟

من سالهاست لباس،مانتو،شلوار، تنگ نمیتونم بپوشم و خوشم نمیاد ❌

و همچنین مانتوی جلو بازم دیگه سلیقم نیست اصلا❌

فعلا دو‌سبک مانتو دارم ،کت شلوار و عبا

برای مهمونی و روزمره

❌لایک❌
دقیقا چه دعای خوبیمن هر وقت بچه هامو بغل می گیرم یا لذت وجودشون رو درک می کنم یا تو حالتی می بینمشون ...

منم همینطور

الهی آمین برای دعای قشنگتون

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
ممنون از همه دوستای گلم بابت تبریک تولد پسرم. حمل بر بی ادبی نباشه، تک تک جواب ندادم که زیاد صفحات پ ...

تولدش مبارکتون باشه

من چندوقت بود نبودم خیلی از تاپیک عقب مونده بودم،اجبارا ۱۰صفحه رو رد کردم ..

گزارش

اتاق دخترم تو خونه جدید پاکسازی شد و تی کشیدم و موقتا یه گلیم انداختم واسه استراحت..

مطبخ و آشپزخونه پاکیازی شده بود ،دوباره گچیش کردن به امیدخدا فردا غروب باید تمیز بشن(+اتاق و پذیرایی)

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

سلام به دوستان مینی مالیست

خروچی های یکی دو روزه من

یه ماست خوری گل سرخی پسرم شکست🤷‍♀️یه فنجون دیگه هم شکست. فنجونا چهارتا بودن با یه استند.دیگه استندشونم گذاشتم خروجی.

یه لیف کهنه و یه لباس زیر

چند تا تکه قوطی بازیافتی

دو تا کارتن مربوط به پست

برای خونه تکونی پاییز هم از دوستان اینجا انگیزه گرفتم،یه قالیچه که دوماه پیش لوله کرده بودم به قصد شستن😁 امروز شستم.

پرده هال شستم،تراس رو شستم.

فردا صندلی های ناهار خوری رو میشوزم انشالله.

فزش هام رو هم ماهه دیگه میدم بشورن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
همون ماسک‌های هدیه همسر؟ توفیق اجباریه دیگه . باز خوبه یه چیز مصرفی خریدن. من اوایل ازدواجمون به شوه ...

دقیقا مثل من.

منم به همسرم گفتم هروقت خواستی برام گل بخری گل آپارتمانی بخر.چون گل های شاخه ای زود خراب میشه دوست ندارم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

سلام خدمت دوستان 

دوستای که رفتن خونه جدید ..مبارک باشه الهی که روزای خوبی توش داشته باشین 

هیدوا جان تولدت پسرتون مبارک باشه و اما در مورد سبزی ها به مادر شوهرتون بگین که چه مقدار لازمه و بیشتر ازون نفرستن ..من تقریبا دوسال پیش مشکل شمارو داشتم مقدار زیادی سبزی خشک و رب و برگه زردآلو مادر همسر و مادر خودم بهمون میدادن و همیشه آخر فصل می‌دیدیم زیاده ..گاها دور مینداختم  وای بعدش تصمیم گرفتم بگم که من از هر کدوم چقدر نیازمه و گاها شده ظرف اون سبزی رو با خودم بردم پر کردم آوردم که بیشتر از نیازم نباشه و حیف و میل نشه 

دیشب یه پیراهن راحتی برای مادرهمسرم گرفتمامروز که بهشون دادم وگفتم مادر جان خواهشا خودتون استفاده کن ...

هیدوا مچت رو گرفتم😂😂😂

بعد شما سبزی های مادرشوهرو رد می کنی بره😂😂😂

خوبه اونم بگه خواهش خودتون استفاده کنید؟

خب پسرم ازش دفاع می کنه دیگه

وای خدا🤣🤣🤣

آقا تو رو خدا ناراحت نشی ازم خیلی بامزه بود آخه همین دیشب حرف سبزیا بود بعد الان تو خوندن صفحات قبلی اینو دیدم گفت شوخی کنم باهاتون😘🥰😍

من تو این هفته به صورت گذرا چندین تا بطری و شیشه اضافی ،لگن کوچیک تو حموم که اصلا استفاده نمیشد کلی جعبه ریختم دور حالا به صورت منظم میخوام چیزایی که استفاده نمیشن و بریزم بیرون و اینکه برای خرید غیر ضروری شدیدا خودمو کنترل کردم . واقعا این تاپیک باعث شد دائم به آرامش در خانه با دور ریختن وسایل و چیزای غیر ضروری فکر کنم.🤗

دقیقا مثل من.منم به همسرم گفتم هروقت خواستی برام گل بخری گل آپارتمانی بخر.چون گل های شاخه ای زود خرا ...

آخه گل گاهی وقتا خیلی لازم و لذت بخشه مثلا من گل داوودی میگیرم هرروز آب گلدون و عوض میکنم تقریبا بیست روز می مونه آفتابگردونم همین طور واقعا زیبا و شادی آفرین و انرژی بخشه.

سلام دوستان یه سوال من تازه وارد این تاپیک شدم و تا حد زیادی خروجی داشتم و اما سوالم راجبه ورودی هاس ...

من پسرم مدرسه ایه و سالی دو جفت کفش براش میگیرم

برای بیرون ۲دست لباس

برای خونه هم ۴دست برای ۶ اول سال

۴دست هم برای ۶ماه دوم سال

برای دختر ۲سالم 

برای بیرونش ۱دست لباس

و ۱جفت کفش

برای خونه هم هر ۶ماه ۴_۵ دست

برای خودم سالی۱_۲مانتو

برای خونه هم هر۶ماه ۲-۳دست

کفش هم چند سالی هست نخریدم 

۶جفت کفش دارم که سالم و تمیزن.