سلام دوست عزیز ، اتفاقی پستتون رو دیدم چون خیلی از تاپیک عقب هستم و فقط بعضی پست ها رو خوندم .
کاملا درکتون میکنم چون من خودم روزی شرایط شما رو داشتم و تازه من اون موقع هنوز ازدواج نکرده بودم و بچه هم نداشتم .
من هم از سال ۸۳ تا ۸۸ کارمند رسمی بانک بودم و من هم از یکی از دانشگاه های خوب تهران فوق لیسانس مهندسی دارم .
ولی دیدم واقعا دارم خیلی اذیت میشم از این همه کارکردن بدون حتی یک روز تعطیل بودن و دایم سرکار بودن داشت روحم رو خسته میکرد و این شد که استعفا دادم و اومدم بیرون از بانک و من چند ماه بعدش یعنی سال ۸۹ وارد آموزش و پرورش شدم .
شما همه سابقه کارتون رو میتونید حفظ کنید و اینکه یک پیشنهاد هم براتون دارم حتما دنبال انتقال از بانک به آموزش و پرورش باشید البته اگر شغل معلمی رو دوست دارید چون نیرو کم هست در آموزش و پرورش امکان اینکه با انتقالیتون موافقت کنند هست .
و اینکه من تونستم همه سابقه کارم رو به صورت کامل منتقل کنم چون یک بار در قانون اجازه تعویض صندوق بیمه داده شده
در نهایت اگر تصمیم گرفتید کلا کار نکنید حتما برید دنبال انتقال سوابق کاریتون از صندوق بازنشستگی بانک ها به تامین اجتماعی و خودتون بیمه تون رو به صورت اختیاری ادامه بدید .
موفق باشید دوست عزیز ، این پست رو نوشتم چون خیلی ها رو میشناسم که کار بانک رو خیلی کار خوب و با حقوق بالا میدونن ولی از نظر من یک جورایی شبیه ویترین هست که بقیه از بیرون همه چیز رو زیبا میبینن . 😍😍😍😍
ببخشید دوستان که پستم بی ربط به عنوان تاپیک بود . ❤❤❤