2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740659 بازدید | 44731 پست
بله بچه هام دوسال و شش ساله هستن .و پسرم که بزرگه اتفاقا امسال می‌ره مدرسه و شخصیتش جوری هست که بیش ...

اسورس نهان و عجله رو کاملا درک کردم

استرس کاری و تیپ شخصیتی تون شبیه منه و من با علم به این موضوع می تونم بهتون بگم که ترک شغل بهترین کاره براتون

بله بچه هام دوسال و شش ساله هستن .و پسرم که بزرگه اتفاقا امسال می‌ره مدرسه و شخصیتش جوری هست که بیش ...

خونه ای که دارید و اجاره دادید بهترین پشتوانه هست

قطعا شما خانم توانمندی هستید و می تونید با کاری نیمه وقت یا توی خونه اونم تبدیل به احسن کنید

دوستمون حرف خوبی زدن که کارمندی الان دیگه وااااقعا نمی صرفه

من سالی که استخدام شدم با حقوقم سه تا سکه تمام می تونستم بخرم الان یه دونه هم نمی تونم!

اما برای من دیگه دیره آلوده سابقه و بیمه و ... شدم و بچه ها هم بزرگ شدن دیگه و دلایل دیگه هم دارم البته...

ولی شما زود بجنب که ضرر نکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صحبت در مورد شاغل بودن هس من هم معلم هستم همیشه سعی کردم شیفت بچه ها رو با خودم یکی کنم تا موقع برگشتن به خونه همزمان با هم برسیم خونه .هیچ وقت از شاغل بودنم پشیمان نشده ام چون مستقل بودن مزایای خودش رو داره .این رو الان که دخترم کنکور داده و انتخاب رشته کرده بیشتر متوحه شده ام .چون میخواست داشگاههای آزاد رو هم بزنه با دل قرص و محکم گفتم بزن حقوق من مال تو و ماهم با حقوق پدر ت زندگی رو میگذرونیم وچقد حس خوبی داره پشتوانه فرزند بودن

چقدر خوب شد باهاشون صحبت کردم ..جسارتا میتونم بپرسم شغل شما چی بودهمسرم میگند ده سال رو برو با بیست ...

با احترام به همسرتون با حرف ایشون اصلا موافق نیستم

اولا که قوانین بازنشستگی روزبروز داره سخت تر و دیرتر میشه

اون موقع شما با بیست سال نمی تونید بازنشسته بشید

ضمن این که تو این مملکت و با این اوضاع دولتمداری🤦🏻‍♀️ من اصلا به بیمه و بازنشستگی شون امیدی ندارم

و این که اون موقع هم بچه ها بزرگ شدن و به شما نیاز چندانی ندارن و روزهای طلایی گذشته و هم خودتون حیفتون میاد دیگه...

چقدر خوب شد باهاشون صحبت کردم ..جسارتا میتونم بپرسم شغل شما چی بودهمسرم میگند ده سال رو برو با بیست ...

عزیزم شغل من یه شغل مشابه مدیریت پایه تو یه ارگان دولتی بود که با سختی زیاد به بازرسی و نظارت تو همون سازمان ولی اداره دیگه تغییرش دادم مسولیتش هنوز کم نیست ولی خیلی خیلی کمتر از قبله و محیط و ساعت کاری و مسیرش خیلی برام بهتر شد خدای مهربان رو صد هزار بار شکر

حتما بگین ..چون تو یه دوراهی سخت گیر کردم

به هر حال من فقط راهنمایی کردم بل علم ناقص خودم

امیدوارم که بتونید بهترین و درست ترین تصمیم رو بگیرید

بازم از دوستان عذرخواهم بابت اطاله کلام🙏🏼🙏🏼🙏🏼

راحت باش عزیزمهر طور که دلت میگه رفتار کناعلانام فدای سرت🥰

عه شما هم مخالف لایک شدن هستی؟ ببخشید من نمی دونستم.  چون دو نفر دیدم توی امضاشون اینو نوشته بودن. وسعی میکردم رعایت کنم حتی برمیگشتم اگه لایک کرده بودم برمیداشتم . ولی شما ننوشته بودی . 

موشی جان اسم تونم نمی دونم عزیزمدر مورد خونه تکونی خونه مامان منم همبن شکلی بود ایشون همه چیز می شست ...

حرف خونه تکونی مامانا شد منم تجربه مو بگم:

مامان من زن بسیااااار تمیزی بوده و هست و الهی که باشه تا آخرین لحظه زندگیش

تمیزترین زنی که دیدم و دیدید

اغراق نمی کنم

بچگیم همیشه در حال تمیزکاری بود و اما به دلیل خستگی ناشی از این کار بسیار عبوس و عصبانی میشد اگه ما شیطنت و کثیف کاری می کردیم😨😰

همیشه به خودم نهیب می زنم که تمیزکاریهام منجر به بداخلاقی با بچه ها و همسرم نشه

نمیگم که همیشه موفقم🤦🏻‍♀️😅 به هر حال وراثت و اکتساب رو نمیشه حذف کرد ولی تلاشمو می کنم و مدام در حال نهیب زدن به خودمم

هر جا نتونم، دست می کشم از تمیزکاری

بذار خونه ام تمیز نباشه تا این که چهره عروسی ازم جلو بچه هام باشه

گفتم شاید کسی نیاز به این تجربه داشته باشه

خیلی خوبین🦋😘

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها با حرفتون كاملا موافقم كه آدما بايستى خودشون انتخاب كنن و ما اونها رو نبايد مجبور كنيم كه به زززور بيا و آرامش رو مهمون ذهنت كن 

خب، مثلا يكى، علاقه زيادى به آشغال جمع كردن داره، فداى سرش ... انقدر جمع كنه تا نوكِ تپه ى آشغالها برسه به آسمون هفتم 🤷🏻‍♂️