2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

ادامه خروجی ها

دستبند و مسواک خودم.حوله دست و صورت خودم نو بود ولی دوستش نداشتم هدیه بود.ی دست تیشرت شلوارک و ی لباس زیر دخترم.یکم کش لباس.چهار تا قرقره ۷ساله دارمشون پلاستیکشون روشونه استفاده نشدن.

چالش-هفته-بیست و سوم.

چهار دستمال تنظیف جنی خوبی ندارند. گذاشتم که ببخشم.

یه تاپ از خودم

یه خطکش فنری که دیگه خراب شده

یه لباس اسپورت مجلسی که دیگه سایزم نیست

نوبتی هم که باشه نوبت کفش هامونه... دو کفش از همسر.یک کفش من.یک کفش پسرم. صندل همسرم. دمپایی پسرم. چندتا دیگه روهم زمان دادم اگر نپوشیدن تا چندماه آینده غیب میشن😄

دوتا نوار تفلون دادم همسایه استفاده کنه... نصف یکیشو برگردوند.

ساعت ایستاده که طی اسباب کشی آسیب دیده بود و همچنان نگه داشته بودم بلکه بشه تعمیرش کرد... بالاخره خارج شد از خونمون.البته نصفش 😁... نصف پایینش رو بیرون سرویس گذاشتم به عنوان جا مسواکی و.... چون روشویی داخل دستشویی هست اصلا دوست ندارم مسواک و وسایل داخل باشن ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه جای یخچال اعلاشویی شد تازه دست گل هم به آب دادم🙊😅ناودون یخچال گرفت دیگه بهانه شد یخچال و کشیدیم جلو و منم پشت یخچال و کف زمین و دور تا دورشو قشنگ تمیز کردم

خروجی ها🗑

از هر میوه ای یکم مونده بود خورده شد 

دو تا قرص که تاریخشون مشخص نبود 

دوتا سیر ترشی رو یکی کردم ظرفش شسته شد

یک ظرف ترشی که فقط سرکه اش مونده بود با یه ترشی دیگه یکی کردم و ظرفش شسته شد

یکم پودر سوخاری که کپک زده بود

مسواک ناخن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

..لحاف خودم و پسرمو این هفته شستم ..قبلا گفتم من معمولا ضستنی هارو همین تایم  میشورم 

لحاف همسری هفته پیش رو خواهم شست 

رویه تشک و بالشارو شستم 

خروجی دوتا سفره روزمره  که دیگ از رنگ و رو رفته بودن شستم گذاشتم کنار لباسایی که قرارع بدم نیازمند 

یه سرویس چای خوری و دو تا جای دستمال کاغذی رو به بهونه اینکه بذارم تو جهیزیه دخترم بسته بندی کردم گذاشتم کمد دیواری. وگرنه نمی داشتن حذفشون کنم. 

یه مانتوم که سینه ش تنگ بود راحت نبودم کمی تغییر دادم قابل پوشیدن شد. 

با لایک شدن مشکلی ندارم

سلامی ازمن خسته به خانمای مینیمال. توصیه میکنم اگربچه کوچیک شیطون دارین اصلاسراغ خونه تکونی نرین شده کپک بزنین ولی این اشتباهونکنین😢خب من درمرحله اخرخونه تکونیم همه جابرررررق میزنه😍پتوها وتشکا شسته شده ورویی جدید گرفتم براشون، روبالشی هاوفرشا وپرده هاهم همینطور، اشپزخونم کلاشسته شد. درسته هلاکم ولی ارزششوداشت، فقط یکم خرده ریزه کاری مونده،واقعامینیمالیست خیلی خوبه تقریباهمه جاتمیزبود فقط اعلاشویی شد.بااینکه ادعاداشتم مینیمالم سه تانایلون زباله خروجی داشتم اونایی که یادمه رومینویسم

یه کم اضافه سفره که نمیدونم چرانگهداشتم

تشک سرویس خواب نوزادی پسر اولم که دومیم استفاده کرد وازریخت افتاد وزیپش خراب شد پرتش کردم

چندتادفترچه بیمه قدیمی، 

یه کمر بند پارچه ای که نمیدونم مال چی بود

یه شلوارهمسر

چندتااسباب بازی خراب

لطفالایک نکنین. 

سلام خانمای مینیمال 

ازوقتی مینیمال شدم به غیراز خروجی روورودی خیلی تمرکز دارم برای مثال ازعید لباس نگرفتم تا همه لباسهام استفاده شه وبره خروجی 

چون دیگه این سبکی که داخل کمدمه پسندم نیست 

مینیمال بودن یه خوبی که واس من داشت این بود که بجای خرید وسایل غیر ضروری پولشو جمع کردم براگواهینامه گرفتن 

سلام به همه دوستان

منم درحال تمیزکاریِ دوتا خونه هستم ،خونه جدید بعداز کاشی و سرامیک کاری شروع به گچ‌کاری کردن کلا همه‌جا شده بود گچ..

خروجی ۳۰تا شایدم بیشتر گونی ضایعاتِ گچ از کف و دیوار و ...

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

دوست ندارم گوشی اینا زیاد استفاده کنم وخب خونه آنقدر خلوت که کارهاش سریع انجام میشه 

طی روز عصرها رو بابچهام میگذرونم پارک یا دوچرخه سواری یا باشگاه 

ولی خیلی مواقع بیکارم وحوصله سرمیره شما چیکارمیکنید اگه کتاب خوب سراغ دارید بهم معرفی کنید 

دوست ندارم گوشی اینا زیاد استفاده کنم وخب خونه آنقدر خلوت که کارهاش سریع انجام میشه طی روز عصرها رو ...

کتاب ها سلیقه ایه گلم 

مثلا من کتابهای زندگینامه شهدا رو مخصوصا شهدای اخیر(شهدایمدافع حرم رو خیلی دوست دارم) 

کتابهایی مثل: 

اسم تو مصطفی ست

یادت باشد

قصه ی دلبری

عمار حلب

و... 

یا کتابهای آقای هوشنگ مرادی رو دوست دارم هرچند که بیشتر مخاطبش نوجوان هاست ولی برای ماها هم قلمش بسیار دلنشینه

مثل:

خمره 

تنور

شما که غریبه نیستید

بچه های قالیباف خانه 

و... 

اشعار آقای فاضل نظری،حامد عسکری رو خیلی دوست دارم 

کتاب تاریخی مثل

خون دلی که لعل شد

انسان 250ساله و....  برام خیلی قشنگ بودن 

کتابهای: 

بیشعوری

سینوهه

دزیره

اثر مرکب

سه دقیقه در قیامت

اینها از نظر من کتابهای خوبین 

بیشتر حضور ذهن ندارم

❌لایک❌

سلام دوستان عزیز  

من دیروز یه سفره قشنگ که جنس خیلی  خشکی داشت به عنوان کفی کابینت استفاده کردم و به این بهونه ۶ تا کابینت رو کاملا تمیز کردم و خروجی یک درب ظرف نگهدارنده که ظرفش قبلا شکسته و حالا درب رفت توی بازیافتی ها . 

امروز اول از همه پرده هارو کشیدم کنار تا حداکثر نوی توی خونه باشه و بتونم خوب ببینم و همه جا رو گردگیری و لکه گیری کنم .

بعد سراغ هود و گاز و کابینهای اطرافشون رفتم که کمی چرب شده بودن همه رو با دستمال خیس و تاید  و شیشه پاک کن تمیز کردم . 

یه پرده حریر برای اتاقم دارم می دوزم.  

با یه تیکه پارچه مبلی که از قبل داشتم یه رانر برای میز وسط دوختم( همون میزی که قبلا طلقش رو حذف کردم) و خیلی خوب شد .  ( بدون رانر هم قشنگه اما بخاطر بچه ها با رانر باشه  بهتره)

سلام دوستان عزیز من دیروز یه سفره قشنگ که جنس خیلی خشکی داشت به عنوان کفی کابینت استفاده کردم و به ...

خیلی خوشگل شده ❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil