2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740123 بازدید | 44731 پست
گلم چای ساز من مارک بوش هست عالیه راضیم

روی چایی هاتون لایه چربی نمیاد؟

اونایی که میگن جای تو جایساز خوشمزه نمیشه برای چیه؟ یا لایه چربی و ... 

راستش نه خودم تا حالا استفاده کردم نه مامانم،فقط شنیده هارو میگم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
کتری برقی پاناسونیک دارم. راضی ام

چرا انتخاب تون کتری برقی بوده؟چای رو تو چی دم میکنید؟خوب میشه؟

پاناسونیک اصل رو میشه بازم تو بازار پیدا کرد؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چایساز میگل، راضی بودم تاحالا

چند ساله استفاده میکنید؟

لایه چربی رو چایی هاتون نمیاد؟علت اون لایه چربی رو که میگن میدونین چیه؟آب از شیر آب پر میکنید یا تصفیه؟

روی چایی هاتون لایه چربی نمیاد؟اونایی که میگن جای تو جایساز خوشمزه نمیشه برای چیه؟ یا لایه چربی و .. ...

چون دوستان جواب داده بودن من دیگه ننوشتم ولی الان براتون می‌نویسم 

از اول چایساز داشتم و مصرف کردم

برای آب بهتر هست آب تسویه شده استفاده کنید آب شهری علاوه بر رسوب در مواردی بقول شما لایه چربی ایجاد می‌کنه 

اگر آب شهری مصرف کردید حتما رسوب‌گیری کنید 

من خیلی راضی هستم و اگر روزی خراب بشه بدون معطلی یکی جایگزین میکنم 

بنظر من مزه چای در سماور بهتر از چایساز و در چایساز از کتری بهتر هست 

ققنوس
چند ساله استفاده میکنید؟لایه چربی رو چایی هاتون نمیاد؟علت اون لایه چربی رو که میگن میدونین چیه؟آب از ...

حدود سه ساله عزیزم

نه لایه چربی نمیاد. علت این چربی هم نمیدونم چیه.

چایساز من داخل کتریش استیل هست خیلی تو طعم چایی تفاوتی با چایی کتری نداره یا حداقل من حس نمیکنم

اوایل اب لوله و این چندوقته آب تصفیه مصرف میکردم 

شادی جان لطفاً درخواست دوستی من وبپذیر ب چند تا راهنمایی نیاز دارم ممنون

عزیزم اگه با من هستی لطفا همین جا بگو من خصوصی نمیرم

چون اینجا یه دوست دیگه به اسم شادی جانان داریم

شادی صدام کنید

من سرویس ارکوپال ۱۲ نفره دارم که هم دم دستی استفاده می کنم هم برای مهمانی که چند روز بمونه روز دوم سوم برای تنوع ارکوپال استفاده می کنم یا وقت هایی که خانواده هامون در دعوت های غیر رسمی میان 

خلاصه امروز یه کاسه شکست در مجموع ۴ کاسه شکسته که دیگه کاسه های ارکوپال از دم دست برداشتم همین جوری بشکنه تموم میشه سرویس ناقص می شه چون بیشتر کاسه هاش می شکنه دیگه اون ۸ تا کاسه بمونه برای مهمان.

۶ تا کاسه بلور کنار داشتم اوردم شون دم دست جای این کاسه ها که استفاده کنم کابینت خالی بشه تا این ۶ تا بشکنه باز ده سال طول می کشه

این کاسه ها هم سرویس ۳ تا مرغ خوری ودوتا کاسه بزرگ سالاد خوری که برام مهم نیستن ده ساله از این سرویس استفاده نکردم حالا فعلا کاسه هاش اوردم دم دست تا ببینم با بقیه اش چیکار کنم

شادی صدام کنید
من سرویس ارکوپال ۱۲ نفره دارم که هم دم دستی استفاده می کنم هم برای مهمانی که چند روز بمونه روز دوم س ...

ممکنه به ذهن تون برسه خوب بذار ارکومال ات بشکنه بعد اگه نیاز داشتی یه سرویس جدید می خری دلیلش این که پلوخوری وخورشت خوری پیش دستی ودیس هاش نشکسته فکر کنم یکی دوتا فقط پیش دستی شکسته هر وقت تعدادشون برابر شد باز دم دست کاسه ها استفاده می کنم .

شادی صدام کنید
روی چایی هاتون لایه چربی نمیاد؟اونایی که میگن جای تو جایساز خوشمزه نمیشه برای چیه؟ یا لایه چربی و .. ...

برای من که روی چایی هام مشکلی نداشته 

چاییم توش خوشمزه ست 

خودم و خواهر شوهرام و زن داداشام همه چای ستز داریم نه ظاهرش مشکل داشته و نه طعمش 

البته اینم بگم ما هروقت چایی دم کنیم تازه تازه استفاده میکنیم یه سره روشن نیست شاید روزی دو الی سه بار روشن کنیم بیشتر نیاز نداریم 

❌لایک❌

امروز نوبت هال بود که کاری نداشت انجام بدم

بنابراین استکان ها گذاشتم تو وایتکس واینکه چند دقیقه پیش دخترم بکینگ پودر با فرش آشپزخونه یکی کرد شب باید بشورمش

شادی صدام کنید

ورودی ی شلوار خونگی و پد ارایشی برای خودم✨

امروز فرش هارو اوردن،فرش خونه و اشپزخونه رو انداختم.منتظرم همسرم بیاد اتاقارو بندازیم وسیله هاشو بچینیم و ب روال عادی برگردیم✨

چرا انتخاب تون کتری برقی بوده؟چای رو تو چی دم میکنید؟خوب میشه؟پاناسونیک اصل رو میشه بازم تو بازار پی ...

ما فلاسک چای داریم. دم میکشه .خوزستانی ها فقط فلاسک رو قبول دارند... 😄. برعکس شمالیا که چای قوری می پسندن... 

دلیل استفاده از فلاسک هم راحتی و گرمایش و حمل راحت هست 

برای من هدیه اوردند. تقریبا دوسال پیش. اصل هست. 

من یه مسئله دیگه هم داشتم خواستم بدونم کسی میتونه راهنماییم کنهمن حدودا ۱۱ ماهه عروسی کردم و چایی سا ...

آناهید جان ، بین اون سه تا ، جاروشارژی رو بگیر 

من خودم روزی یکبار در عرض چند دقیقه کل سرامیکهای خونه رو تمیز میکنم  و نیاز نیست هر روز جارو برقی بیاری وسط ، و توی آشپزخونه خیلی لازم میشه ، یه موقع یه ذره نمک یا ادویه میریزه ، سریع جمعش میکنید ، بعدنم که انشالله بچه بیاد که دیگه واجبه .

من دسته کوتاه دارم ولی مدلی هست که لوله ش بلند و کوتاه میشه ، البته بازم باید خم شد ولی چون تایم کوتاه استفاده میشه آدم اذیت نمیشه .