2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740141 بازدید | 44731 پست

برای دوست عزیزی که پشیمون شدن از بخشیدن وسایلشون ...

منم تمام وسایل پسرمو بخشیدم از تاب و روروک و کالسکه و.... تا لباسهاش و.... همه هم مارک بودند و نسبت به اونموقع با قیمت بالا خریدیم ....حتی اسباب بازی های چوبی که باز قیمتی بالا بودند .... عروسکهای دوران مجردی خودم که وقتی گفتم نمیخوام خیلیا خواهش میکردن که بهشون بدم ... لباسهای کاراته و ژیمناستیک و کت های مارک و لباس محلی که قیمتی بالا هستند و کار دست .... 

الان باردارم و یک درصد فکر نمیکنم که کاشکی نگهشون داشته بودم.

فقط ساک لباسش رو نگه داشتم اونم چون مدل خاصی بود و بچه گونه نبود و هنوزم استفاده میشه ...

الان پسرم یازده سالشه و فکرشو میکنم کاش بیشتر از وسایلش می بخشیدم ... چون برکت بیشتری وارد زندگیم میشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عالی 😍

منم وسایل سیسمونی پسرم رو یه مقداری رو فروختم و یه مقداری رو هم بخشیدم.قصد هم داشتم بچه دوم رو بدنیا بیارم

برای دخترم هم خیلی مینیمال خرید کردم یعنی کم ولی با کیفیت.

و راستش پشیمون هم نیستم از کاری که کردم

گهواره دخترمم چند ماه استفاده کردم بعد که دیدم دیگه استفاده نمیشه فروختم و ضرر که نکردم هیچ سودم کردم!چون خیلی گرون شدن

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

سلام

خانوما یه سوال داشتم شما ظروف روحی رو با چی و چجوری برق میندازین؟

من ظروف روحیم رو تازه گرفتم و جنسشونم خیلی خوبه اما نمیدونم چرا کدر و بدرنگ شدن

با اینکه بلافاصه بعد استفاده میشورمشون ولی انگار رنگ غذا گرفتن به خودشون

راهکاری دارین؟

و یه مورد دیگه اینکه خونه ما قبلا دست مستاجر بوده و ظاهرا خیلی به نظافت اهمیت نمیدادن و بالای هودم کلی چربی قدیمی هست که هرکاری میکنم پاک نمیشه چیکارش کنم به نظرتون

سلامخانوما یه سوال داشتم شما ظروف روحی رو با چی و چجوری برق میندازین؟من ظروف روحیم رو تازه گرفتم و ج ...

من با پودر ماشین  لباسشویی میشورم تمیز میشن

چربی ها هم معمولا با همین پودر پاک میشن اگر نشد با گاز پاک کن امتحان کن 

من با پودر ماشین لباسشویی میشورم تمیز میشنچربی ها هم معمولا با همین پودر پاک میشن اگر نشد با گاز پا ...

مممنونم

هود رو باز گاز پاک کن ، سیف کرمی، چربی زدا نانو هرچی امتحان کردم تمیز نشد و خیلی رو مخمه 

تنها قسمت کثیف خونم اونجاست

من یه مسئله دیگه هم داشتم خواستم بدونم کسی میتونه راهنماییم کنه

من حدودا ۱۱ ماهه عروسی کردم و چایی سازی که برای جهازم گرفتم خوب نبود و بعد یک هفته خراب شد منم بردم پس دادم و چون آشنا بودن پولو دادن بهم پوله ۲ میلیونه ولی اگه بخوام چیزی بگیرم بازم پول روش میزارم 

اول قصد داشتم بازم چایی ساز بگیرم ولی مدلی که میخواستم بگیرم گیرم نیومد و بعد یه مدت کلا بیخیالش شدم چون ما چایی فقط با سماور میخوریم و کتری و چایی ساز و اینجور وسایل رو دوست نداریم و دیگه به نظرم چایی ساز کاربردی نبود برام

اما الان ۳ وسیله نیاز دارم که برای جهازم نگرفتم چون فکر میکردم کاربردی نیست اما الان که وارد زندگی شدم متوجه شدم نیاز دارم

آب مرکبات گیری و ساندویچ ساز و جارو شارژی

به نظرم از بین این سه تا جارو شارژی بیشتر نیاز دارم چون سرامیک خونمون زود زود کثیف میشه و منم سختمه هر روز جارو بکشم سرامیکارو اما بازم شک دارم شما میتونین کمک کنید؟

بعد اینکه اگه بخوام جارو شارژی بگیرم دسته بلند خوبه یا کوتاه؟ خودم نظرم کوتاهه که راحت تو کمد یا کابینت جا بشه و تو خونه نباشه

لطفا کسی تجربه‌ای داره راهنماییم کنه

سلامخانوما یه سوال داشتم شما ظروف روحی رو با چی و چجوری برق میندازین؟من ظروف روحیم رو تازه گرفتم و ج ...

سلام برای ظرف روحی صابون یا پودر صابون میتونید با سیم ظرفشویی بکشید حساااابی برق می افته و نو میشه . داخلش هم اگه سیاه سده با چند قطره آبلیمو توی آب که بریزد و بزارید بجوشه سفید میشه .یه نفر هم گفت نیشه کل اون طرف زو توی یه ظرف بزرگتر بزاری که مخلوط آب و آبلیمو سراسری رو فرا بگیره و تمیز کنه. 

برای هود چربی گرفته هم همونطور که دوستمون گفتن پودر ماشین لباسشویی روی اسکاج خیس بریزید و بکشید خیلی خوب پاک میشه . اون اسپری های پاک کننده بعدا که هود تمیز شد برای نظافت هر چند روز یکبار  میتونید استفاده کنید .

من یه مسئله دیگه هم داشتم خواستم بدونم کسی میتونه راهنماییم کنهمن حدودا ۱۱ ماهه عروسی کردم و چایی سا ...

جاروشارژی دسته بلند بلک اند دکر دوستم داشت راضی بود با اینکه دست دوم هم خریده بود. خودم تجربه ندارم .اما خب دسته بلند راحت‌تری دیگه کمرت اذیت نمیشه . داخل کابینت‌ها که یه دستمال بکشی کافیه .

آب مرکبات گیری هم اگه واقعا خیلی مصرف دارید بگیرید وگرنه یه آب مرکبات گیری دستی پلاستیکی کافیه . من که ۹ ساله ازدواج کردم همین برام کافی بوده . 

مممنونمهود رو باز گاز پاک کن ، سیف کرمی، چربی زدا نانو هرچی امتحان کردم تمیز نشد و خیلی رو مخمه تنها ...

چربی زدا نانو واسه چدن گاز هم میشه استفاده کرد؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
جاروشارژی دسته بلند بلک اند دکر دوستم داشت راضی بود با اینکه دست دوم هم خریده بود. خودم تجربه ندارم ...

آهان از لحاظ نگهداری گفتید کابینت و کمد . من فک کردم میخواید باهاش کف کابینت و کمد رو هم جارو کنید     ولی خب اون دسته بلندها هم فضای زیادی نمیخواد هر جا طی یا جاروبرقی رو نگه میدارید اینم بزارید بغل دستش