2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740560 بازدید | 44731 پست
فاصله سنی پسرات چند ساله؟

۶. مثلا نی نی تاب رو سر بچه اولم فقط یه ماه استفاده کردم برا دومی فقط یه لحظه پس دیدم کلا کارایی نداره وفروختم و پولشم پارسیان خریدم هرچند خودم نخریدم وکادو بود وگرنه به خودم بود از اول نمیخریدم.

همسرم کلا دو دست کت وشلوار داره یکی برا عقد یکی برا عروسی برا عقد رو خوشموم نمیومد رو فروختیم به یکی ولی برا عروسی رو نیگه داشتیم چون خوبه وبدردمون میخوره.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد از این تاپیک متنفرم سر همین تاپیک وسایل سیسمونی بچه ها رو انداختم دورحالا بعد از چندین سال باردا ...

عزیزم هیجانی رفتارنمیکردی ،وقتی قصد بارداری مجددداری ،و استفادت میشه ،نباید مینداختی ،ربطی به این تاپیک نداره ...هزاران بار تبادل نظر واطلاعات داده شده درمورد اصول مینیمالیستی و روشش 

سلام وقت همگیتون بخیر. من به مرحله غلط کردن توی خونه تکونی رسیدم😁واقعابایه پسربچه یکساله شیطون خیلی سخته. مخصوصاوقتی بخوای کف خونه نجس شده روبشوری🥴خروجی امروزم نجاست کف خونه که یکی دوماه اخیر پسرم یکم نم زده بود ووردی ارامش ذهنم. خیلی باعث عذابم بودن

خروجی های دیروزم یه تسبیح که سرش کنده شده بود، دوسری مهره که یکبار برای یه لباسی خریدم. یه پلاک سنگی شکسته با نخش که خادم حرم امام رضا داده بود، سری لیزر، پمادچشمی تموم شده، کارت مغازه، چندتادکمه، 

لطفالایک نکنین. 
سلام وقت همگیتون بخیر. من به مرحله غلط کردن توی خونه تکونی رسیدم😁واقعابایه پسربچه یکساله شیطون خیلی ...

سلام عزیزم خداقوت واقعا درکت میکنم پسر من هم چند روز دیگه یه سالش میشه...منم امروز فرش آشپزخونه رو شستم . دوتا جوراب پسرم رفت خروجی و یه شلوارک. لباسای پاییز وزمستونش رو چک کردم و دیدم اندازش هستن وخریدی نیاز نداره فقط یک یا دوتا شلوار خونگی. ولی برا کوچیکه باید بخرم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

خروجی امروز

یه سجاده .

لباس مجلسی. 

دو تا کیسه نمک که برا گرم کردن هستن ولی چند ساله داریم تا حالا استفاده نشده. 

یه آمپول ب کمپلکس لای داروها پیدا کردم میبرم برا تزریق به خودم. 

چند ورق فلوکستین تاریخ گذشته 

با لایک شدن مشکلی ندارم

یه سارافون مشکی دارم که برا اینکه یکم پوشیده تر بشه بتونم بیشتر استفاده کنم با یه شال مجلسی مشکی حاشیه دار که اونم پنج سال یه بار لازمم میشه براش دارم شنل می دوم.ان شاء الله تموم شد عکسشو می دارم. 

با لایک شدن مشکلی ندارم
قبول باشه ازتون.کاری که خیلی براش خوشحال بودم در جدال کار وارامش دخترم یک سالم حس مادری ام برنده شد ...

قبول حق 💮

به این حس هایی که الان قبل از سرکار رفتن داری خوب توجه کن عزیزم

❌لایک❌