2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740476 بازدید | 44731 پست
الان خونه نیستم شب یا فردا عکس میزارم عزیزم

انشالله

راستی دوستان من فعلا شرایطشو ندارم که مبلامو بدم مبل‌شویی

چه راهکاری برای تمیز کردن مبل دارید؟در حد برق افتادن😅

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا لطفا اگه کسی شمالی هست یا شمال خونه یا ویلا دارن راهنمایی کنه

برای خرید خونه یا اپارتمان حتی شده یه خونه قدیمی تو روستاهای شمال کجارو تو مازندارن پیشنهاد میدید ؟ 

با دوتومن گیرمیاد تو امل یا بابلسر؟

❌لایک❌

شرمنده که مرتبط با محتوای تاپیک نیست سوالم.

برای مهاجرت نمیخایم بریم شمال ولی برای اینکه ماهی یکبار یا تعطیلاتی چیزی وقت شد بیایم و هم از لحاظ اقتصادی رو به رشد باشه همچنین و سرمایه ای شه برای خودش 

❌لایک❌
انشاللهراستی دوستان من فعلا شرایطشو ندارم که مبلامو بدم مبل‌شوییچه راهکاری برای تمیز کردن مبل دارید؟ ...

من فقط شامپو فرش و یک بارم توی حیاط  خودمون مبل رو سر و ته کردیم و قسمت نشیمن رو با اب و شوینده شستیم و زودم خشک شد اتفاقا . 

شرمنده که مرتبط با محتوای تاپیک نیست سوالم.برای مهاجرت نمیخایم بریم شمال ولی برای اینکه ماهی یکبار ی ...

اگه برای سرمایه گذاری و تفریح میخواین، بابلسر گزینه ی خوبیه. آمل هم خیلی داره رشد میکنه و قیمت خونه تو این چندسال افزایش زیادی داشته. با دوتومن خونه نه ولی آپارتمان میتونید بخرید، تو هر دوشهر جای متوسطش. فقط اینکه بابلسر مواقع عادی سال خیلی خلوته و احتمال اینکه خونه رو خالی کنن زیاده. 

من همچنان برنامه ریزی دارم برای مصرف مواد داخل فریزر(در جهت عدم ورودی غیر ضرور، تا هفته آینده برنامه ناهار و شام چیده شد) 

کاش مثل قدیمها فریزر نبود 

چی میشد همه چیز تازه به تازه استفاده بشه

❌لایک❌
انشاللهراستی دوستان من فعلا شرایطشو ندارم که مبلامو بدم مبل‌شوییچه راهکاری برای تمیز کردن مبل دارید؟ ...

سالی یه بار تشک ها رو میدم قالیشویی بشورن

لک کوچیک بشه خودم با یه اسپری فرش و یه فرچه کوچیک لک رو پاک میکنم  

❌لایک❌
دوستان گل اگر مایل بودید از چیدمان خونه هاتون توضیح بدید که چیا دارید از مبل و صندلی و میز تا وسایل ...

کل خونه موکته

دوتا فرش شیش متری 

یک مبل هفت نفره راحتی 

سه تا عسلی بغل مبل ها گذاشتیم یدونه میز وسطه

سه تا گلدون مصنوعی 😑

میز تی وی و تی وی

دوتا مجسمه رو میز تی وی🫤

دستگاه پی اس فایو رو میز تی وی🫤

سه تا مجسمه کوچولو وسط میز تی وی

سه تا تابلو

یک ساعت

پنکه

شاه نشین

جا کفشی 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
نخندید بهمون ولی قربونی قربونیه ،یه مرغی خروسی باشه هم قبوله سر ببرید بدید به یه نفر مستحقما برای هر ...

ترنم جان ممنون که گفتی ما هم سر ماه یه خروس قربونی میکنیم چون پول گوسفند فعلا نداریم😅