2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
سلام خانما چند روز نبودم دلم براتون تنگ شده بود،گاهی سری به تاپیک میزدم ولی نمیتونستم تو تاپیک مشارک ...

عزیزم سالم موندنتون مثل معجزه بوده باهمچین آدمی که تو حال خودش نبوده و از دستش هرکاری برمیومده ..انشالله که حال روحیتونم به زودی خوب بشه

امیدوارم بهترین خروجیه اینروزاتون همین حال بد و تاثیر منفی اون خاطره باشه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گل اگر مایل بودید از چیدمان خونه هاتون توضیح بدید که چیا دارید از مبل و صندلی و میز تا وسایل ...

منم انشالله برم خونه جدید حتما عکس میدم(الان همه‌چی رو جمع کردم) ترس از شناخته شدن ندارم😅

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
چقدررررقشنگه😍توی اون که درداره چی گذاشتی؟

اون قندونه ولی فعلا خالیه . توی مبحث فنگ‌شویی خوندم ظرفای خالی رو گندم و سکه بزارید .خوشه گندم که گذاشتم شاید توی اینم سکه بزارم . ولی فعلا دخترم کوچیکه نمیخوام زیاد براش جذاب بشه و برش داره .خالی گذاشتمش فعلا . 

منم با نظر مهتاب جان موافقم با ضررش هم که کاری نداشته باشیم این ظرف ها توی فریزر جا گیر هم هستن اگه ...

این چند تا کاسه جامو گرفته و بدرد هم نمی خوره. روشونو می خوام با سلفن بکشم که بو نگیرم. فقطم همیناس دیگه ندارم

با لایک شدن مشکلی ندارم
دوستان گل اگر مایل بودید از چیدمان خونه هاتون توضیح بدید که چیا دارید از مبل و صندلی و میز تا وسایل ...

خیلی قشنگه منم حس خوب گرفتم

منم انشالله برم خونه جدید حتما عکس میدم(الان همه‌چی رو جمع کردم) ترس از شناخته شدن ندارم😅

چه عالی پس حتما بعدا عکس بزار  . منم ترس شناخته شدن ندارم . اتاق خوابم خیلیییی مینیماله .از همه جای خونه خلوتتره .اونم بعد عکس میزارم 

این چند تا کاسه جامو گرفته و بدرد هم نمی خوره. روشونو می خوام با سلفن بکشم که بو نگیرم. فقطم همیناس ...

یه شله زرد درست کن برای خودتون 

این چند تا کاسه هم پر کن و به نیت خیرات بده به همسایه ها یا هرکسی دیگه عزیزم

❌لایک❌
عزییییزم چه ماجرای عجیب و وحشتناکی رو پشت سر گذاشتید حتما صدقه بدید خدارو صدهزار مرتبه شکر ضرر جانی ...

ممنون عزیزم بله باید فراموشش کنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
عزیزم سالم موندنتون مثل معجزه بوده باهمچین آدمی که تو حال خودش نبوده و از دستش هرکاری برمیومده ..انش ...

مرسی عزیزم چه دعای خوبی بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بالشی جان عزیزم خدا ارامش بده بهتونبنظرمن خودتون و دخترتون یکی دوجلسه برید تراپیست ،مخصوصا دخترتون م ...

مممنونم دوست خوبم،حتما،البته انگار اینجا که تعریف کردم خیلی آروم شدم 

چه خوشگلن 

من انشاالله بعد از جا به جایی حتما عکس میزارم،تو این عکس یه چیزهایی هست که الان فروختم،و این حالت اصلی خونه من نبوده،عکس ها رو گرفتم برای فروش مبلها تو دیوار ولی حالا اینو از من قبول کنید،البته ناهار خوری و تابلوها،لوستر،جا کفشی و خیلی چیزهای دیگه رو فروختم یا بخشیدم وبرای خونه جدید چیزهای دیگه سفارش دادم