2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740764 بازدید | 44733 پست
سختتر اینه مهمونتم بیاد😅من دو تا از آبجیام این هفته اومدن و چندوعده هم موندن ،کلی از کارام عقب موند ...

من راه دورم کسی نزدیکم نیست که بیاد وگرنه دیونه میشم قبل اینکه مهمون بیاد همیشه خونه تکونی میکنم در این حد حساسم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا تعداد مانتوهای منه 

۲تا مخمل مجلسی  یکیش کتی یکی بلند

مجلسی مشکی

مشکی کتی

کرم کوتاه

نسکافه ای  پاییزه

سبز لجنی

سبز کله غازی

کفتان

عبا

کرم مجلسی

مانتو پلیسه مجلسی 

می‌دونم  زیاده  ولی چون بابتشون پول زیادی دادن و جنسشون عالیه و با کیفیت و یجوری نیستن که از مد برن ..مخصوصا مجلسیام نگه میدارم ولی دیگ ورودی ندارم تو قسمت مجلسیتما برا روزمره  تابستانی  من نهایت به  سال بپوشم  بذارم خروجی سال دیگ یکی جدیدشو بخرم

سلام دوستان

اخرین پاکسازیم مربوط به پیامک هام بود که گزارش دادم 

حالا خروجی های این دوروز 

۱. کیف چرم پوست پوست شده

۲. پماد زینک تموم شده

۳. کارتون پماد آد

۴. عینک شکسته

۵. دو تا تیغ بلند صورت

۶. کفش پاره شده🥶 ( دیروز پاره شد)

۷. اسپری بدن تمام شده

۸. یه پالتو که دیگه اندازم نمیشه گذاشتم دیوار ( اگه تا چندروز فروش نرفت میبخشم به کسی )

۹. مایع لباس تموم شده

۱۰. شامپو بدن تموم شده

۱۱. شامپو بچه تموم شده

۱۲. یسری ظروف پلاستیکی که واسه مواد خوراکی بود جمع کردم بدم بیرون

خیلی لذت بخشه خوندن این تاپیک

سعی میکنم منم گزارش بدم هروقت که تونستم 

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          

هیچی دیگه پرده اتاق دخترمم دراوردم شستم پنجره اش گردگیری کردم دیوار گردگیری کردم اتاق جارو کشیدم پنجره اتاق خودمون گردگیری کردم اتاق جارو زدم با دخترم دوش گرفتیم.

شادی صدام کنید
خروجی کابینت شوینده هام شلوغ شده بود ۶ تا خروجی داشت: سه تا ظرف شوینده و یه بطری سم که تهش بود ریخت ...

من دارم پیام هارو میخونم که ببینم چی کارا میکنید.

بعد روی پیام شما یه چیزی به ذهنم رسید گفتم جسارتا بهتون بگم.

شوینده ها و سم و اینطور مواد شیمیایی به نظرم بهتره توی بسته بندی خودشون باقی بمونن تا برای همه مشخص باشه چی هستن. یه وقت کس دیگه ای تو خونه ازشون استفاده می‌کنه یا حتی خودمون فراموش میکنیم که جابجاشون کردیم. بعد یه وقت اتفاق ناگواری میفته خدای نکرده.

چون برای یکی از دوستان من پیش اومد که وایتکس رو ریخته بود داخل بسته جرم گیر، و بعد به خیال اینکه جرم گیر هست وقتی بسته جرم گیرش تموم شده بود خانم کمکی ش این رو داخل دستشویی استفاده کرده بود و واکنش دادن و گاز و عوارض تنفسی و...

من دارم پیام هارو میخونم که ببینم چی کارا میکنید.بعد روی پیام شما یه چیزی به ذهنم رسید گفتم جسارتا ب ...

حرفتون درسته

ولی من از پیامشون این برداشت رو داشتم که هر شوینده رو که خیلی کم تو ظرفش مونده بود،ریخته بودن تو ظرف پر همون شوینده که کمی جا داشته تا ظرف خالی رو خروجی بدن و جاشون باز بشه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

سلام به همگی 

بعد ی هفته دیشب اومدیم خونمون 

امروز سرویس و حمام اساسی تمیز شدن و اعلاشویی 

خروجی خاصی نداشتن فقط به شونه از حمام برداشتم فعلا چون موهامو کوتاه کردم نیاز یربه بودنش تو حموم نبود 

۱/خروجی کلی خونه ..ظروف بازیافتی اعم از بطری نوشیدنی های شوینده ها و شیر خشک 

ماشین به کمک منو همسر اعلا شویی شد 

چندین دور  لباس شستم منتظرم خشک شه همشو جمع کنم و بذارم سرجاشون 

۲/خروجی  کیف کوچولو پسرم که قبل از پیش دبستانی داشت و الان لازمش نیس 

۳/یه جفت جوراب نو که هدیه بو نه طرح و نه جنسشو دوست ندارم 

اینارو کم کمک جدا و جمع میکنم قبل از شروع مهر بدم به نیازمند 

۴/یه مانتو اداری که قسمت بالاتنه برام بد وایمیستاد به همون خیاطم داده بودم درست کنه دیروز بهش گفتم نمی‌خواد درست کنی برام بده به به نیازمند ..

سلام به همگی بعد ی هفته دیشب اومدیم خونمون امروز سرویس و حمام اساسی تمیز شدن و اعلاشویی خروجی خاصی ن ...

رسیدن بخیر 🌼

یه جوراب همسرجان کشش شل شده بود رفت خروجی 

جوراب جایگزین نو زیاد داره، دیگه خریداری نشد 

امسال رفتیم مسافرت، اصلا نذاشتم جوراب بخره 

زیرپوش نو هم زیاد داره و اجازه نمیده ببخشم به کسی، برای همین از مسافرت که برگشتیم بعنوان سوغات، خروج دادم

❌لایک❌