2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740787 بازدید | 44733 پست

خروجی 

کابینت شوینده هام شلوغ شده بود ۶ تا خروجی داشت:

سه تا ظرف شوینده و یه بطری سم که تهش بود ریختم داخل ظرف شوینده‌های جدید که کمی سرشون خالیه 

یه ظرف اسپری خالی هم نگه داشته بودم اما دیدم نیازم نیست اونم ریختم بازیافت . 

پودر صابون که قبلا برای لباس بچه ها استفاده می‌کردم و جدیدا همه رو میندازم ماشین لباسشویی، و اینو نمیشه برای لباسشویی استفاده کنم چون توی جاپودری خمیر میشه  گذاشتم حموم برای لباس هایی که با دست میشوریم استفاده بشه بره. 

دو تا دفتر یادداشت تبلیغاتی  که دادم خواهرشوهرم که داره آزمون استخدامی میخونه لازم داشت. 

یه مانتو که سالم و  نو بود اما من دیگه  دوسش نداشتم دم دستی استفاده می‌کردم که کهنه بشه دور بندازم . باز گفتم چه کاریه من که لباس زیاد دارم اینو تا نو هست همراه بقیه لباسا بدم خیریه شاید یکی محتاج همین مانتو باشه و بهش بیاد . منم لباس مناسبتری بپوشم .

یه گلدون شیشه ای نازک  که ترک داشت الکی نگه داشته بودم 

مام تاریخ گذشته که بوش تند بود و واسه همین هم موند و استفاده نشد 

یه سری وسیله چوبی و یه سری سنگ جالب که از مجردیم توی انباری مامانم اینا مونده بود دیروز همه رو خروجی گذاشتیم 

طلق رومیزی که سوراخ شده . یه مدت جایگزین نمیکنم ببینم بچه ها با میز چجوری رفتار میکنن . اگه دیدم زیاد کثیف نمیشه و آسیب نمیبینه دیگه طلق جدید نمی خرم .چون خودمم دوسش ندارم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون زندگی مینیمالم برم دخترم که خوابید تو ۵ دقیقه خونه مرتب کردم منتظرم بیدارشه جاروبرقی بکشم وتمام.

هی میگم شادی پاشو کار کن ولی واقعا کاری نیست.

این از نداشتن وسایل زیاد

شادی صدام کنید
خیلی دلم میخواد اهدافی که دارم همیکی یکی تیک بخورنو اون بار روانی که روی ذهن دارهاز بین بره🥲یکیش مس ...

اگه همه دوستان موافق باشن برای نماز و روزه تعداد تعیین کنیم بعد تا اخر سال هر موقع انجام دادیم ازش کسر کنیم و تیک بزنیم اینجوری هم به کسی فشار نمیاد هم گروهی به هوای هم انجامش میدیم

مثلا 7 تا روزه قضا  تا پایان سال ( 6 روز باقی مانده. 5 روز باقی مانده)  

یا 40 نماز قضا ( 10 نماز خوانده شد 30 نماز باقی مانده)  

اگه روش دیگه ای مدنظرتونه بگید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مینیمالیست بودن یه نعمته که امروز قدرشو فهمیدم.

یه کارت هدیه تو وسایلم پیدا شد که داشت تاریخش می گذشت.

یه فاکتور طلا که خیلی برام مهم بود و گمش کرده بودم وقتی داشتم کاغذای اضافی لای کتابا رو برمی داشتم پیدا شد. خدا رو شکر کردم که این روش زندگی رو سر راهم گذاشت

با لایک شدن مشکلی ندارم
سلام دوستای گلم شروع کردم به خونه تکونی کردم اول رفتم سراغ کشوی اول کابینت ها چهارتا از استکان هام ش ...

من ازین لیوانا نداشتم تا حالا

میگم لیوان جدید داخل این دسته ها به راحتی قرار میگیره؟

فکر میکردم لیوانش بشکنه دیگه نشه لیوان جا انداخت توش

اگه همه دوستان موافق باشن برای نماز و روزه تعداد تعیین کنیم بعد تا اخر سال هر موقع انجام دادیم ازش ک ...

من اینجوری نمی دونم چندتا ست

مثلا الان ماه مرداد از اول تو دفترم نگاه می کنم یه شب که خونه نبودیم نماز مغرب نخوندم قضاش می خونم دوباره صفحات می رم جلو وچک میکنم می بینم نوشتم بیست مرداد یه تماز ظهر نخوندم 

امروز صبح وقت داشتم ماه تیر ومرداد خوندم.

عادت ماهیانه ام تموم بشه شهریور شروع می کنم

خیلی ام باید دقت کنم حدالامکان قضا نشه.

شادی صدام کنید
من اینجوری نمی دونم چندتا ستمثلا الان ماه مرداد از اول تو دفترم نگاه می کنم یه شب که خونه نبودیم نما ...

من یعنی خدا کمکم کرد فکر نمی کردم ۹ ماه بارداری ودوماه زایمان بتونم بخونم

شادی صدام کنید
اگه همه دوستان موافق باشن برای نماز و روزه تعداد تعیین کنیم بعد تا اخر سال هر موقع انجام دادیم ازش ک ...

خیلی عالیه

منم موافقم

کار گروهی برکت بیشتری هم داره❤️

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨
من ازین لیوانا نداشتم تا حالامیگم لیوان جدید داخل این دسته ها به راحتی قرار میگیره؟فکر میکردم لیوانش ...

نه خیلی خوب جا میگیره مشکلی نداره اتفاقآ خیلی هم خوشگله قیمت هر دست یک میلیون و دویست هست راستش با این قیمت من دیگه نمیتونم بخرم 🥴