2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1751353 بازدید | 45016 پست

سلام دوستای گلم 💕

دیروز عصر تا یک ساعت پیش تمیز کاری و پاکسازی داشتم 

همه کمد و کابینت های آشپزخونه بازبینی و تمیز شد 

خروجی ها

بطری آب پسرم که درش خوب چفت نمیشد رفت تو کیسه بازیافت 

دوتا صافی که خیلی وقته ازشون استفاده ای ندارم دادم به کمکیم

دوتا زودپز داشتیم یه کوچیک و یه بزرگ(از این تخم مرغی های قدیمی) هر دوتا رو دادم به کمکیم چون مادر همسرم لطف کردن یه زودپز دیسینی برام کادو گرفتن ولی هفته دیگه میرسه به دستم 😊

یه رنده کوچیک سیر داشتم اونم دادم به کمکیم

(سیر رو یا پودر میکنم یا چرخ میکنم و میذارم تو فریزر تکه تکه استفاده میکنم پس نیاز به اون رنده نبود

3فنجون تک شده (کمکیم) 

تو کمد ادویه ها و یخچال کشمش پلویی و پونه استفاده نداشتیم با یه مدل دمنوش سرماخوردگی اینهام رفت برای کمکیم 

و تمـــــــــــــــــــــــــام😇😇😇

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کمد رختخوابها و لباسها همه چیز مرتب و پاکسازی شده ست 

پرده ها و فرش ها و مبل ها برای پاییز و زمستون تمیزن و نیاز به شستشو ندارن 

تا آخر پاییز که قرارداد داریم اینجا همه چیز اعم از دیوارها کمد و کابینت ها و انباری و ...  نیاز به تمیز کاری اساسی و اومدن کمکیم ندارن و اوکی هستن 

مگر اینکه دنبال خونه جدید باشیم که باز پاکسازی خواهم داشت چون تو خونه جدید بعضی چیزهایی که اینجا داریم نیاز نیست

خیلی دوستون دارم دوستای نازنینم ❤ 

❌لایک❌

خروجی امروز ۱۴ شهریور ماه

پاک کردن ۸۳۰ عکس از گالری

اگه این تاپیک نبود شاید حالا حالا ها گوشیم رو پاکسازی نمی‌کردم.مرسی از همتون😘

و یک جفت دستکش فر که استفاده ندارم و جایگزین هم نمیشه

و ۲تا دم گیر که ایناروهم استفاده نمیکنم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

ورودی:یه جفت دمپایی سرویس بهداشتی برای دخترم که گفته بودم مامانم بخره

دوتا لباس زیر پایین تنه که دخترم پوشکی بعد از عید که از پوشک گرفتمش استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
سلام دوستای گلم 💕دیروز عصر تا یک ساعت پیش تمیز کاری و پاکسازی داشتم همه کمد و کابینت های آشپزخونه ب ...

چه جالب من سیر و پوست می کنم و دونه دونه میشه و همه رو تو زیپ کیپ میریزم و میذارم فریزر هر وقت بخوام یه تیکه بر میدارم  رنده میکنم.  بعد از رنده شدن شما همه رو تو یه کیسه میذارین؟ چجوری برمی دارین اگر بشه عکس بدین ممنون میشم

دخترم عاشقتم

امروز نیز تلویزیون رو با هنوز آوردیم جلو و پشتش رو تمیز و گردگیری کردین و زمین رو دستمال کشیدم و نیز با شیشه شور و دستمال نخی اون پشتش همه برق افتاد دو تا کابینت ریختم بیرون تمیز شد و ظرف های چلی و دمنوش پر شد و ظرف های خال رفت خروجی

دخترم عاشقتم