2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740560 بازدید | 44731 پست

سلام

خوبید من سه روز مهمون داشتم ولی دست از خروجی دادن برنداشتم😅چون وقتم کمه باید جمع بشن

منتها یادداشت نکردم فقط یادمه سه تا کت و شلوار غیرقابل استفاده همسرم ،یه پیراهن و یه تی شرت تنگ شده همسرم رو یادمه رفت خروجی

امروز جلسه داشت یه خرید فوری کت شلوار داشت که چون قبلی رنگش رفته بود(باید سرمه‌ای بپوشه ،این رنگ خیلی زود کهنه میشه)کت شلوار نوش دکمه‌هاش قهوه‌ای بود که گفت به درد فرم اداریمون نمیخوره دکمه‌های کت شلوار قبلیشو دوختم به این،درنتیجه این کت شلوارشم رفت خروجی خداروشکر،وگرنه برا مبادا میگفت نگهش دار😅

دیشب چهارتا ورودی اجباری هم داشتیم که هیچکدومو دوس ندارم

دوتا شال برای منو دخترم یه پیراهن شلوار صورتی نارنجی برای پسرم یه پیراهن۴ایکس لارج برای همسرم که لارج میپوشه😂😂از الان تکلیفشون معلومه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ۶تا کشوی تخت و بازبینی کردم،کشو هارو تمیز کردم و دوباره چیدم✨

خروجی:۲۰تا کیسه خرید،گاز استریل،فندک خراب،سیم رابط،ی کارتن کوچولو که توش وسیله گذاشته بودم،ی شیشه کوچولو،چندتا کارت ویزیت،چندتا کتاب و وسیله همسرمم تو کشو بود جمع کردم گذاشتم پیش باقی کتاباش،دل نمیکنه ازشون چندروز پیش میگفت انباری درست میکنم همشو میبرم انباری😂

ی کیسه بزرگ هم لباسای دخترم که چندوقت بود خروجی گذاشته بودم ولی تو خونه بودن ،همشو جمع کردم بردم گذاشتم سرکوچه✅

کابینت لوازم برقی هم ریختم بیرون کابینت و تمیز کردم دوباره چیدم✅فلاکس تو ی کابینت دیگه بود که اوردم تو همین کابینت 

(چرخ گوشت،ابمیوه گیری ۴کاره،همزن برقی،خوردکن،کلمن و فلاکس )وسیله های این کابینت

یه شال قدیمی داشتم رفت خروجی.من برای سیسمونیم چند تا آروغ گیر خریدم ولی استفاده نشد گفتم تغییر کاربر ...

مرسی بابت این پست تون

چون من چند تا پارچه عالی از این زیراندازهای عروسکی خوشگل(نمی دونم اسم فانتزی ش چیه بهم بگید🤔 نمگیر عایا؟!🙄) از سیسمونی پسرم نو دارم الان به فکر افتادم که به نوبت بذارمشون برای دستمال آشپزخونه

یعنی یه تغییر کاربری خوب

پیرو پست قبلی م

یکی از مزایای عالی این تاپیک اینه که من با این که مینیمال بودم ولی لوازم مصرفی رو اگه می دیدم خوشگل هستن می خریدم

مثلا همین حوله یا دستمال آشپزخونه 

الان چند ماهه خورده ریزهای غیرضروری نمی خرم اصلا

یعنی اصلا نمیرم که ببینم و بخوام

همینا

با این که قبلا ام خیلی کم بودن و من پول زیادی نمی دادم بابت شون

باعث شدن کلی پول سیو بشه برام و بتونم کارهایی که دوست دارم انجام بدم

برکت پول مونم بیشتر شده

ورودی 

کوله باشگاه و استخر خودم که همراهش یک جامدادی و ساک خرید برزنتی داشت

پس ساک خرید قبلیم که گوشه ش پاره شده می‌ره خروجی جامدادی قبلی می‌ره برای اهدا

خروجی 

یک لباس زیر بالاتنه که با چند بار استفاده بسیار گشاد شد 

به نیت خریدش بازار نمیرم اما اگر برنامه بازار پیش بیاد تو لیست خریدم هست

در مورد لایک کردن هم صحبت کرده بودید که من مشکلی ندارم باهاش و بقول یکی از همراهان تاپیک لایک شدن رو نشانه دیده شدن پیام و اهمیت به پیامم میبینم و بنا بر همین تفکر پیام همراهان رو لایک میکنم

ققنوس
مرسی بابت این پست تونچون من چند تا پارچه عالی از این زیراندازهای عروسکی خوشگل(نمی دونم اسم فانتزی ش ...

منم همین کارو کردم دستمال های خشک کن سیسمونی دخترم که نو بودن رو بردم توی آشپزخونه ولی نه بعنوان دستمال گردگیری.وقتی لواشک خونگی درست میکنم میکشم روی سینی خاک نگیره یا اگه بخوای سبزی ای چیزی خشک کنی میتونی بریزی روی این پارچه خشک کنی چون آبگیری خوبی داره.کارای اینطوری

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
منم همین کارو کردم دستمال های خشک کن سیسمونی دخترم که نو بودن رو بردم توی آشپزخونه ولی نه بعنوان دست ...

یا بعضی ها سیب زمینی و بادمجون رو قبل از سرخ کردن کاملا خشک میکنن برای اونم خوبه

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
میخوام در مورد یه موضوعی حرف بزنم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه. قبلا لطف و محبت من به یه اندازه شامل ...

دوستان این پست پارسالی هست

نمیشه بگیم بی ربطه به مینیمال بودن

یه جمله در این خصوص از بانو آرتمیس که ایشونم تاپیک های عالی دارن تو سایت ولی متاسفانه دیگه ظاهرا فعال نیستن من خوندم که:

اگر کسی به من بدی کنه، از وظیفه من در قبالش کم نمیشه

ولی از لطفم کم میشه

به نظرم جمله خیلی منصفانه ای هست و منافاتی با دین و دنیا هم نداره

قرار نیست لطف ما به یک اندازه شامل حال همه بشه

حتی خداوند که مهربان ترین مهربان هاست هم رحمت خاص داره و رحمت عام

همون رحمان و رحیم

اینو گفتم چون قبلا خودمو خیلی عذاب دادم‌ در این مورد به دلیل پیشینه های تربیتی مذهبی و فرهنگی