2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740760 بازدید | 44733 پست

سلام. یادم نیس کدوما رو قبلا نوشتم ولی یه لیست کلی از ۸۰ تا خروجی دو ماه اخیر رو می نویسم. 

1پایه محافظ غذا. 2تابلو. 3سوزن نخ کن. 4میز شش نفره. 5تی شرت. 6بلوز مشکی.7 دامن . 8بلوز بافتنی.9 چادر نازک و لیز مجلسی. 10,11دو تا شلوار بیرونی مشکی.12 سوتین. 13کیک پز برقی . 14.15دو تا حوله مهمونی به مامانم. 16.17.18چند تا کفگیر چوبی.

با لایک شدن مشکلی ندارم

19یه ملافه بزرگ کهنه تبدیل به ملافه چند لایه برای وقتی پریودم رو تشک بندازم .20 مقداری مدارک بردم اداره که خونه خلوت بشه اینجا به درد نمی خورن. 21.22.23سه تا متکای کوچیک رو توی پنج تا بالش خالی کردم و بالش‌ها قابل استفاده شدن. 24.25یه نمد و یه تشکچه پشم . 26یه ملافه تبدیل به روبالشی شد. 27.282.29سه تا صابون اضافه به مامان. 30یه قرآن به یه نفر هدیه دادم. 31چند تا پاکت جاروبرقی قبلیمون. 32یه نایلون مهر به مسجد . 33چند تا سربند که نیاز نبود . 34.35دو تا شال مشکی به مسجد .

با لایک شدن مشکلی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

36چند تا گیاه دارویی از مامان گرفتم دارم اسفاده می کنم. 37دو تا انگشتر نقره رو دادم یه زنجیر نقره گرفتم. 38.39دو تا گردنبند مروارید و 40یه ست آمتیست گذاشتم تو کیفم بازار بفروشم.

با لایک شدن مشکلی ندارم

40یه منقل که 17ساله داریم ولی استفاده نشده گذاشتم پشت ماشین احتمالا بدم بیرون. 41یه مقنعه سبز دادم به یکی. یه آجر یوگا رو گذاشتم جلو در به‌جای ترمز در که اقلا یه استفاده ای بشه. 42.43یه کیف اداری و یه ساک مسافرتی و44.45.46.47 چند تا مقنعه دادم بیرون. یه مانتو تابستونیمو گذاشتم دم دست اداره بپوشم چون بیرون معمولا چادر ملی سر می کنم مانتو نمی پوشم. یه مانتو مشکی هم دارم اگه وزنم کم بشه اونم واسه اداره می پوشم

با لایک شدن مشکلی ندارم

تو این چندروز تا تونستم خروجی داشتم 

از همه مهم تر پروژه سی دی های همسر بود که از مجردیش اورده بود و من میخواستم بریزم دور می گفت داخلش عکس هم هست

امروز همرو تو لپ تاپ چک کردم همش آهنگ بود جز سه تا سیدی که عکس بود که تو لپ تاب ریختم و شکوندم😁 خیلی رو مخم بود

یه سری لباس خروجی داشتم ، از لباسای خودم و همسرم ، یه سری بدلیجات هم گذاشتم خروجی ، همسرم هم چنان شونصدتا تیشرت و پیراهن داره و بازم از سفرش خواهد خرید😅

سه تا کتونی همسرم هم گذاشتم خروجی یه جفتش کاملا نو بود ، من حوصلم نمی گیره چیزی بزارم واسه فروش

همرو جمع می کنم دو نفر از دوستان اطرافم هستن که تو خیریه فعالیت دارن میدم به اونا

یه دست لیوان جدید ۶ تایی آوردم دم دست قبلیا سه تاش شکسته بود ، سه تا مونده رو گذاشتم بدم مامانم واسه باغشون

من در عجبم وقتی که شروع می کنم به پاکسازی چه قدر ظرف و شیشه خالی جمع میشه ، همرو دادم به مامانم ، چون همش در حال چیز میز درس کردن و ... هستن لازمشون میشه 

تا تونستم همه چی رو تو ظروف پلاستیکی و شیشه ای خودم گذاشتم

و ...... که حضور ذهن ندارم😁  

56شال مشکی مجلسی57چند شاخه گل مصنوعی58.سویق عدس خوردم تموم شه. 59پودر میخک گذاشتم دم دست بخورم تموم شه60مومیای لازم نداریم میدم مامان.61کرم کالاندولا دادم بابا. 62 بند لباس 63 بادبزن خراب 64 نپتون دستی. 65 سلط زباله. 66سطل زباله. 67.ظرف پودر دستی پلاستیکی.

با لایک شدن مشکلی ندارم
تو این چندروز تا تونستم خروجی داشتم از همه مهم تر پروژه سی دی های همسر بود که از مجردیش اورده بود و ...

آخه چرا انقدر چیز میز میگیری ک الان این همه رو بدی بیرون

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
آخه چرا انقدر چیز میز میگیری ک الان این همه رو بدی بیرون

من نمیگم کاملا مینیمالیست هستم 

ولی تقریبا حواسم به ورودی هام هست و هر چیزی که بخرم استفاده می کنم ، وسایلی که گذاشتم خروجی بارها استفاده کرده بودم ، کلا چیزی داشته باشم و استفاده نکنم رو مخمه

همسرم کلا بیشتر علاقمند به خرید هست و من که نمیتونم براش تعیین تکلیف کنم درس نیس ، ولی از مواردی که واسه همسرم خروجی گذاشتم جز اون یه جفت کتونی نو همشو استفاده کرده بود . 

کاش میشد بیام خونتون مثل این خاله خانباجی های فضول همه جاروبگردم. بس که خوشگل ونازن

🤭عزیزدلم مرسییی.

خوشحالم که انرژی مثبت گرفتی از عکس هام.🥰

اگه میشد که باعث افتخارم بود دوستانی مثل شما مهمون خونم باشه♥️😍

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿