2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740777 بازدید | 44733 پست
نهار خوری شش نفره دارم .روش گاهی اوقات سفره قلمکار می‌زارم گاهی رومیزی شفاف. واسه تنوع دوست دارم با ...

خیلی خوبه که، چرا انجامش ندین. دلتون باز میشه، یه تنوع کم خرج برای روح بخشیدن به خونه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=352088681]خیلی خوبه که، چرا انجامش ندین. دلتون باز میشه، یه تنوع کم خرج برای روح بخشیدن به خونه. [/QUOTEرومیزی رو با کوسن ست کنم زشت میشه؟  مدتیه اوضاع روحیم ناجوره می‌دونم با این تغییرات کوچیک حال وهوام عوض میشه. می‌خوام علاوه بر رومیزی چند تا چیز دیگه هم واسه آشپزخونه بدوزم . ممنون میشم راهنماییم کنین 🙏

[QUOTE=352088681]خیلی خوبه که، چرا انجامش ندین. دلتون باز میشه، یه تنوع کم خرج برای روح بخشیدن به خو ...

وای نه عزیزم چرا زشت باشه اولا که خونه خودته و  شما مهمی بعدم لازم نیست همه چی یک رنگ و ست  باشه که .حالا اگه کوسن‌ها رنگ شادی هستن  و دوسش داری ست کن اگه هم نیستن مهم نیست یک رنگ شاد حتما انتخاب کن برای رومیزی و حالشو ببر . چرا خودتو از لذت‌های کوچیک محروم کنی بخاطر مد یا ست بودن؟

. منم دنبال یه پارچه برای کاور تشک میگردم که خیلی خوشگل باشه و به اتاقم انرژی  بده . خداروشکر فرشم هم پر از رنگ و لعابه .ایشالا پارچه پیدا کردم و دوختم حتما عکسشو میزارم اینجا . 

وای نه عزیزم چرا زشت باشه اولا که خونه خودته و شما مهمی بعدم لازم نیست همه چی یک رنگ و ست باشه که ...

ممنون بابت دلگرمی  که بهم میدین.  خدا رو شکر میکنم دوستای خوبی مثل شما پیدا کردم . همیشه سلامت باشید🌷

ممنون بابت دلگرمی که بهم میدین. خدا رو شکر میکنم دوستای خوبی مثل شما پیدا کردم . همیشه سلامت باشید ...

خواهش میکنم عزیزم خوشحالم که حرفام تاثیر خوبی داشته . امیدوارم همیشه شاد و سلامت و موفق باشی و اتفاقات بد و ناراحت کننده هم به زودی تموم بشه بره   

نهار خوری شش نفره دارم .روش گاهی اوقات سفره قلمکار می‌زارم گاهی رومیزی شفاف. واسه تنوع دوست دارم با ...

من الان از نت نگاه کردم پارچه چهارخونه رنگ جیغ قشنگ نمیشه رنگ های نودش خوبه. بازم خودتون یه نگاهی بکنید 

برای تنوع از زیر بشقابی هم میتونید استفاده کنید 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من امروز کف ۳تا کابینت رو تمیز کردم بعدشم دیدم اهل خونه زیاد لیوان کثیف میکنن تصمیم گرفتم ی ست رو دور از دسترسشون بذارم.چونو کابینت لیوان و فنجونام به این صورت در اومد🥰

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

خروجی :

✓سری همزن گوشتکوب برقی(خراب شده بود)

✓۴ تیکه محافظ پلاستیکی تیغه خردکن(تیغه همیشه تو کاسه هست و نیاز به محافظ نداره)

✓۳ تا شربت سرماخوردگی دخترم که پلمپه، داروخانه اضافه داد و استفاده نشد(با داروهای قبلی میبرم مرکز بهداشت اگه قبول کنن،وگرنه همونجا میندازم سطل زباله)

✓دوباره جوراب همسرم(سوراخ شد و قابل دوختن نبود)

جهت تنوع چای ساز رو گذاشتم استفاده کنم و کتری قوری رو شستم گذاشتم تو کابینت😍

با همین تغییر کوچیک کلی حالم خوب شد🤌🏻

هی میرم نگاش میکنم انگار نو خریدمش😂