2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740559 بازدید | 44731 پست
نمیدونم هایدی جان شاید همینطور باشه ولی فعلا پول قربانی کردن نداریم خودمم خیلی دلم میخواد قربونی کنی ...

تو سايت خيريه حضرت خديجه كه مربوط به برنامه سمت خداست ميتونيد پول يه قربانى كامل رو نديد و فقط مشاركت كنيد 

البته ميتونيد رو مرغ و خروس و اينها هم حساب كنيد :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باصدقه دادن موافقم ولی اسفندو کاشکی جلو مهمون نباشه 

چون برامون یباراتغاق افتاد ناراحت شدم ..یبار رفتیم خونه یکی از دوستان خانوادگی منزل نویی 

اونا به بهونه بامزه بودن و نمکی بودن دخترمون اسفند دود کردن ولی ما فهمیدیم بهونه بود و یکم بهمون برخورد 

دیروز یه شلوار کتان تابستانه رو بعد مدتها پوشیدم و دیدم برام تنگ شده ..قصد لاغرشدنم ندارم  باید یروز نگا کنم ببینم میشه کاری کرد که یکم گشاد شده یا نه  اگه نه که باید بذارم خروجی 

سلام خانم های مینیمالیستمن ی مشورت میخوامبا توجه به اینکه چند سال پیش با این سبک آشنایی نداشتم ی پلو ...

عزیزم  اگه کاملا نو هست میتونید از لوازم خونگیا بپرسین بعضیا میخرن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
به نظرم شما خانوم مهربون و خوبی هستی👌😘 که گربه ها میان دنبالت چون حیوونا روانشناسی قوی دارن و معمو ...

قربون محبت تون عزیزم😘😘😘...

معمولا همه میگن مهربون هستم، چندتا کار که معمولا انجامشون میدم میگم بهتون شاید برا دوستای گل اینجام جالب باشه 

همیشه تو کیفم چندتا شکلات و... برا بچه های کوچک فامیل دارم 

هرموقع برم شهرستان حتی وقت هم کم باشه دیدن بزرگترهای فامیل میرم

روز زن بجز مادرم، به خواهرهمسرم، مادرهمسرم، جاری هام، عمه ها و خاله هام، زن عموهام و جاری هام تماس میگیرم و تبریک میگم (فقط در سال یکبار اونم روز زن)

هیچوقت دست خالی نمیرم خونه هیچکس

با دانش آموزانم بششششششدت دوست هستم و بهشون عشق می ورزم 

نمیدونم هایدی جان شاید همینطور باشه ولی فعلا پول قربانی کردن نداریم خودمم خیلی دلم میخواد قربونی کنی ...

ما خروس قربونی کردیم چون سالی یکبار گوسفند قربونی میکنیم نمیشد دوباره خرید

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام خانم های مینیمالیستمن ی مشورت میخوامبا توجه به اینکه چند سال پیش با این سبک آشنایی نداشتم ی پلو ...

استفاده من خیلی خوبه برا زمانی که میخوای بری بیرون برنج و اب روغن بریز میپزه بعد میزاذع رو حالت گرم نگه داشتن. توش کیک هم بپز خیلی خوب میشه واسه من مارک فلر هست نوشته ماستو ته چین و بخار بزو خورشت و سثپ هم میشه پخت. اگه فروختی ارزون نزار حیفه 

مادر شوهر من مبل خریده بود رفتم خونشون اسفند دود داد ازش متنفرم تا تهه دنیا

من از اینجا فهمیدم که یه عده ممکنه از اسفند دود کردن بدشون بیاد😅 ولی تو خانواده پدری من عادیه تو دورهمی هامون دود میکنیم   

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنون از راهنماییتون. بله عزیزم کاملا نو هست.

نمی دونم قیمتش چقدره

ولی می تونید برای کسی هم کادو ببرید مشروط بر این که:

۱.بخواید آنقدر واسه ایشون هزینه کنید

۲.ایشون مورد نیازشون باشه

۳.قدر و قیمت این کادو رو بدونن

مثلا برای منزل مبارکی یا ازدواج کسی اگه در حد میلیونی هزینه می کنید گزینه خوبیه و برای شما هم یک صرفه جویی عالی حساب میشه