2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740771 بازدید | 44733 پست
چقد خوب چجوری مدیریت میکنی که دوباره تو خونه ات پر خرت و پرت نشه؟

باید هر چیز اضافی تو خونه نباشه

من همیشه خونه ام مرتبه چون  دکور های کوچیک ندارم هیچ چیز کوچیک ندارم وقتی تو خونه ات لوازم زیاد نباشه همیشه مرتبه

الان که دوستمون گفت برای خروجی‌های هر ماه لیست مینویسن یادم اومد ی چیزی بگم:

من گاهی اوقات فرصت نداشتم ی جایی از خونه رو اساسی رفع انباشتگی کنم و چندین روز طول می کشید هر نقطه از خونه.ی کاری که انجام دادم و چون نتیجه ش خوب بود هنوز هم انجام میدم این بود که یه کارتن متوسط ی گوشه از کمد دیواریم گذاشتم و هربار به چیزی برخورد میکنم که بنظرم نیازش ندارم همون لحظه توی کارتن میذارم مثلا دارم ظرف می‌شورم میبینم من ۲تا گیره دستکش دارم یکیش رو میذارم توی کارتن یا در کشو ادویه رو باز میکنم میبینم ی ادویه تاریخ گذشته دارم همون لحظه میذارم توی کارتن.اینجوری بدون اینکه نیاز باشه زمانی بذارم کلی وسیله از خونه توی کارتن جمع میشه و وقتی پر شد همه رو تفکیک و خارج میکنم.

این روش مخصوصا برای خانم هایی که شاغلن،بچه ی کوچیک دارن یا فرصتشون کمه خیلی خوبه.بدون اینکه متوجه بشن کلی خروجی جمع کردن و به مرور خونشون پاکسازی میشه.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و دیگه اینکه عکس میذارم که بقیه هم تشویق بشن بذارن.ولی اگه نذارید هم من از رو نمی‌رم و عکس هامو میذا ...

خیلی موافقن.  البته گاهی تنبلی میکنم و عکس نمیگیرم ولی از پست هایی که عکس دارن خیلی بیشتر خوشم میاد 

سلام 

بعدازچندروز سفربه طبیعت دیشب رسیدیم خونه جای دوستان خیلی سبـــــــز وبسیاردلتنگتون بودم ♥

برخلاف نظم زیادکه داشتم الان بشدت خونه ترکیده بشدت ومن ازصبح افتادم روتخت خیلی خیلی خسته هستم 

الان میخوام ریزشروع به کارکنم ان شاءالله که باانرژی بالای شمابتونم سریع نظم وبه خونه ببخشم وبرم سراغ برنامه ریزی 

ظاهراً اکثریتمون با اعلاناتِ فراوون مشکل داریم🥴اگه موافق باشین از این به بعد لایک نکنیم یا نهایتا ف ...

زیاد ریپلای هم نکنیم چون تاپیک شلوغ میشه♥😅 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اگر بگم من از قبل متوجه شده بودم که با بعضی از اعضای این تاپیک از جمله خود شما هم فرکانس هستم باور م ...

من فوبیای گربه دارم اونم شدید هر وقت گربه میبینم چشم تو چشم میان سمتم منم جیغ میزنم دست خودم نیست شوهر میگه چه خبرته مگه هیولا افتاده دنبالت. یه خاطره هم که دارم. مجرد که بودم تو خونمون یه گربه پنج تا بچه زایید صبح کنکور تو پشه بند خوابیده بودم یه دفعه چشامو باز کردم گربه و بچه هاش با فاصله ده سانتی بیرون پشه بند میو میو میکردن از اون سال به بعد ترس از گربه ام بیشتر شد ولی خدایی بیدارم کردن رفتم کنکور دادم 🥲ببخشید طولانی شد

سلام در حال جمع کردن اساس برای اساس کشی هستم. خیلی دور ریختم اینا که یادمه میگم

دوتا تشت شکسته

یه باکس کتابخونه دخترم

چن تا چوب پرده

کلی آهن الات همسرم 

میله ها و تخت دخترم

دوتا لباس عروس دخترم

یه مانتو خودم

دوتاشلوار و سارافون و پیرهن خودم

یه کفش

سرب پرده

سطل حمام

یه کاسه وخرده ریزای مغازه همسرم

کارتهای تبلیغاتی کار همسرم که زیادم بودن

کلی پیچ و میخ به درد نخورو کج

قلک خودمو دخترم

کلی بطری اب 

بقیه یادم نمیاد هروقت یادم اومد میگم

خروجی یواشکی این چند روز 🗑😁

الانم مانتو گل گلیمو پوشیدم و بردم گذاشتم پیش زباله ها😅  

این دبه در زرده برای شیره. 7.8 تا بود مامانم همه رو نگه داشته بود  2 تاشو داد به دایی هام که توش اب بریزن بذارن داخل ماشین (اونا هم انداختن رفت)   2 تاشو هم من انداختم رفت الان 4 تا مونده 🤦🏻‍♀️

از این سطل ماست هم 10 تایی داریم 😶که چندتاش توش ماسته  7 تاش خالیه (هر چی به مامانم میگم بده بره گوش نمیده)  

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من قبلاً وقتی بانکه حبوبات رو پر میکردم مقداری که اضافه میمومد رو توی پلاستیک میریختم و همه رو میذاش ...

چه ایده ی خوبی

من معمولا حبوبات اضافه رو توی بطری نوشابه میریزم ولی این روش بهتره جای کمتری میگیره

نهال🌱

باید هر چیز اضافی تو خونه نباشهمن همیشه خونه ام مرتبه چون دکور های کوچیک ندارم هیچ چیز کوچیک ندارم ...

درسته منم هیچ دکوری توی خونه ندارم وپذیراییم درعرض پنج دقیقه مرتب وگردگیری میشه. جزدرمواردی کع بچهااسباب بازی بریزن

لطفالایک نکنین. 

من امروز تا الان با روتین خونه مشغول بودم.

حالت دستی شیشه شیر دخترم خروجی.

ورودی:عینک فانتری برای دخترم که واقعا نیاز نیست

از ورودی ریز ریز اصلا خوشم نمیاد والبته غیر کاربردی

به لطف خدا نماز قضای اردیبهشت ماه خوندم.

شادی صدام کنید

سلام خانم های مینیمالیست

من ی مشورت میخوام

با توجه به اینکه چند سال پیش با این سبک آشنایی نداشتم ی پلوپز ده نفره خریدم که اصلا به کارم نمیاد. گذاشتم تو دیوار ولی خبری نشد.

خواستم ببینم اینجا کسی راه و پیشنهادی داره که بتونم بفروشمش. هنوز از تو کارتن درش نیوردم. چقدر قیمت بزارم براش؟

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique