من امروز یه تغییر کاربری دیگه انجام دادم، قبلا گفته بودم همسرم با هر خرید سوپرمارکتی که انجام میده بی جهت یه شامپو هم میخریدن و بعد از یکی دوبار مصرف میگذاشتن کنار، منم برای اینکه حروم نشه همه رو یکجا میکردم و باهاشون لباس میشستم. خدا روشکر این عادت از سرشون افتاد (اونقدر ریز ریز از زندگی مینیمال و حفاظت از محیط زیست و.... گفتم که بالاخره کمی نرمش نشون دادن)
امروز صبح که داشتم وسایل بهداشتی رو مرتب میکردم دیدم یه اسپری دوفاز مو نصفه و تاریخ مصرف گذشته داریم که خیلی بوش خوبه، دلم نیومد بندازمش دور، گذاشتم سرویس بهداشتی بعنوان خوشبو کننده استفاده بشه.
💫فکر میکنم گاهی اوقات با همین تغییرات کوچیک تو کاربرد وسیله ها میتونیم جلوی ورودی و خروجی های بی مورد رو بگیریم و کمتر زباله تولید کنیم.
📌یه نکته ی دیگه که مطمئنم اینجا خیلی از دوستان این کار رو میکنن، یادداشت مایحتاج روزانه و شخصی هست، این کار باعث میشه موقع خرید ورودی هیجانی نداشته باشم.
📖 تو دفتر یادداشت روزانه م یه بخشی رو به این موارد و لیست خروجی هر فصل اختصاص دادم، مثلا نوشتم خروجی شهریور ماه؛
بعد اون نقاطی از خونه رو که احتمال انباشتگی درش زیاده رو یادداشت کردم، وسیله هایی که تا آخر فصل باید برن خروجی رو هم یادداشت میکنم و طبق اون پیش میرم. اینجوری انگار اون نظمی که مد نظرم هست تو ذهنم بهتر صورت میگیره.