2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740958 بازدید | 44733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا داشتم به همین فکر می کردمچون خودمم میخوام تخت بچه ها رو عوض کنمبه نظر من کشو و کمد فرق داره چ ...

خب تخت هم کشو و کمد داره دیگه میتونیم خودمون هم با  سبدها نظم بیشتری هم بهش بدیم مثل این تخت 

سلام دوستان نظرتون در مورد زیر قاشق چیه بخرم یا نه کاربردی نیست؟ ( زیر قاشقی= از اینایی که جنس استیل ...

من ملامین خریدم وبرام کارایی داره. اینکه بشقاب بزارم ککنارگاز برام قشنگ نیس ولی خب زحمت هم داره چون باید دایم بشوریش. ولی اینجامیبینم خیلی ازدوستان خروجی دادن

لطفالایک نکنین. 
خانما شماها چندتا مانتو دارید کلا؟ اعم از مجلسی و اداری و مهمونی و روزمره و...؟

یدونه مجلسی، یدونه عبای مجلسی، دوتاهم شومیز روزمره

مانتوی مجلسیم به زودی میزارمش خروجی ویکی جدیدمیخرم

لطفالایک نکنین. 

من دیروز عصر تا امروز عصر بیرون بودم سه جفت کفش با خودم برده بودم که اشتباه کردم یک جفت کتونی سفید فقط پوشیدم.

یه جفت کفش پاشه بلند که از وقتی خریدم سه چهار بار پوشیدم چون پاشنه اش بلنده وانگار با کیفیت نیست یه کمم پوسیده شده میذارم کنار بدم به کسی‌

لباس دو دست برده بودم که مناسب بود.

ورودی:یه جفت کفش برای دخترم.

شادی صدام کنید
خب تخت هم کشو و کمد داره دیگه میتونیم خودمون هم با سبدها نظم بیشتری هم بهش بدیم مثل این تخت

فکر کنم منظورم رو درست نرساندن

منظورم این بود که کمد و کشوی تخت مثل کمد و تخت اتاقه

و با انباشتن لوازم زیر تخت فرق می کنه