2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741860 بازدید | 44752 پست
گیلیدیح جان خدا دختر گل تون حفظ کنه.من در تمام ابعاد زندگی مینیمالم اینجوری که مهمان تعداد زیاد به ل ...

ممنون عزیزم همچنین گل دختر شمارو💫🤍

چقدر روز بعدش ادم کیف میکنه از این مدیریت و برنامه ریزی💫

ما تو مهمونیامون خانوما کمک میکنن تو شستن ظرفا و خودمم پاک میکنم سریع میچینم سرجاشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینیمال بودن این نیست که گل و تابلو و مجسمه ای که دوسش داری رو بدی بره . میگه وسیله هارو برای نگهدار ...

لباس و ظروف اشپزخونه چرا 

ولی خیلی وقت ها شده که تابلو هام رو دور ننداختم، ظرف خریدم و قبلی ها رو دور ننداختم و .... 

خونه شلوغ هم باشه وقتی هر چیز سرجای خودش باشه اوکیه ، آشفتگی نیست

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
گیلیدیح جان خدا دختر گل تون حفظ کنه.من در تمام ابعاد زندگی مینیمالم اینجوری که مهمان تعداد زیاد به ل ...

من خیلی ارتباط گرفتم با تفسیرتون💕

دقیقا منم اصلا میزبانی شلوغ نمی تونم

لباس و ظروف اشپزخونه چرا ولی خیلی وقت ها شده که تابلو هام رو دور ننداختم، ظرف خریدم و قبلی ها رو دور ...

خوب پس این تاپیک مناسب شما نیست چون ما ودوستان مون اینجا مثل شما فکر نمی کنیم برای ارامش مون بهتره با افرادی معاشرت کنیم که مثل ما فکر می کنند.اینجوری اختلاف نظر کمتری پیش میاد.

شادی صدام کنید

دوستان سلام،شادی جان امیدوارم دوران بارداری خوبی داشته باشی،هیدوا جان جای حالیتون قشنگ حس میشه،زودی برگردید،

خروجی های من: یه تیشرت،یه بلوز که مال دخترم بود،یه پماد که تهش مونده بود ولی تاریخش گذشته بود،مقداری کاغذ یاد داشت کوچیک که مصرف شد،یه بالم لب که تا قطره آخر استفاده شد،یکم کاغذ و کارتهای تبلیغاتی،یه مقدار لیمو ترش خشک که خواهرم داده بود این چند وقت ریختم‌تو غذاها و دم نوش گل گاوزبان،اونم تموم شد و جایگزین نمیشه،مقداری بامیه هم تو فریزر داشتم که امروز برای ناهار مصرف میشه،چون اسباب کشی دارم،سعی میکنم فریزر رو خالی کنم کم کم خرید میکنم که زود مصرف بشن،ورودی هم زیاد دارم،دارم کم و کسری خونه جدید رو جور میکنم و یا چیزهایی که قدیمی و کهنه هستن رو نو میکنم،مثلا سطل و وسایل بهداشتی جدید برای سرویس حمام و دستشویی خریدم،دمپایی برای حمام و دستشویی و یه دمپایی بچگانه دستشویی خریدم،ولی اینهایی که دارم هنوز خروجی نشدن تا لحظه آخر باید نگهشون دارم،یا چندتا قابلمه و سرویس کفگیر و ملاقه،که خوب جدید خریدم ولی قدیمی‌ها هنوز باید بمونن،برنج هم یه مقدار خریدم گفتم خواهرم خونشون نگه داره تا بعد از اسباب کشی ازش بگیرم،این روزها خیلی سرم شلوغه مشغول فروختن وسایل قدیمی و خرید وسایل جدیدم،کاش زودتر این شرایط تموم بشه 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام دوستان عزیزم .شادی خانم بارداریتون مبارک باشه .

هیدوای عزیز انشالله سرتون به شادی گرم بشه 

منم چند روزه سرم به جراحی بینی دخترم گرمه ولی در عین این حال حواسم به خونه هم هس البته خونه در آرامش کامله .در این میان چند جفت کفش که آشناها اومده بودن برای عیادت خوششون اومد دادم بهشون گذاشته بودم کنار بزارم خروجی که دیدن منم خیلی خوشحال شدم که بدرد کسی خورد.

یک بسته از اون نوار بهداشتیای بزرگ که بیمارستان استفاده میکنن دادم به خواهرم .

منم باشم بهم بر میخوره اینجور آدما به ظاهر پولدار از درون به قول دوستمون حسابی فقیرن حالا همه چی به ...

که تحت هیچ شرایطی تکون نخورن مثلا...

فقط یه لحظه فکر کردم مثلا یه لیوان شربت بریزه... تا بخواد روفرشی رو بشکافه که از فرش هم رد شده 😐...

اندرو متیوس تو کتاب آخرین راز شاد زیستن میگ:ملاک ثروت شما حساب بانکی شما نیست بلکه کیفیت زندگی شماست ...

به نظرم اگر فکر میکنن خوشبخت و شادن . خیلی خوبه ...

منتها گاهی نشون دادن زیادی ...برعکس میشه ... اخه پولدار واقعی زیاد دیدم . حالم بهتر شه از خونه شون میگم که تازه رفتیم. انقدر شیک و ساده هستند که لذت میبری و دنبال نشون دادن ظاهری نیستند و اصلا به زبون نمیارن که نمیدونیم با پولهامون چه کنیم 😂

یه همکاری داشتمبه طرز عجییییبی از داشته ها و خریدهاش حرف می‌زد و پز می دادظرف و ظروف برنجیپیانولوازم ...

بله. منم تا جایی که میدونم این  خانم و اقا تازگیا اینجوری شدند و قبلا خونشون یه خونه کوچولو منطقه فقیر نشین شهرمون بوده... و شایعه زیاد هست در مورد شغلهاشون ولی توجهی نمیکنم و وارد این قضایا نمیشم. چندسالی شاید یکبار ببینمشون