2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738712 بازدید | 44704 پست
برای ما کن وود هست. تقریبا بیست ساله که داریمش

ممنون عزیزم 🌹

خودم هم سالیان طولانی  ال جی داشتم عالی بود 

ولی اشتباهم این بود که متاسفانه به توصیه ی فروشنده در مورد یه  مارک داخلی ،اعتماد کردم و واقعا ضرر کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

امشب یه پاکسازی اساسی کردم خونه رو

این مدل خروجی های کلی فقط سالی دوبار انجام میدم،یکبار قبل عید،یکبارم تابستون

البته فعلا باید کیسه هارو بزارم زیرزمین که هر وقت تونستم برسونم به فرد موردنظر که برسونه به یه نیازمند

خروجیام شامل:

تعدادی لباس بچگونه

تعدادی از لباسای خودم

گرمکن شلوار پسرم که کوچیک شده

مانتوی خودم که زیاد نپوشیدم و نو هست ولی اصلا بهم نمیاد،

سرویس خواب نوزادی پسرم (تشک و پتو بالشت و پتو قنداقی، و یه پتو دورپیچ)

سبد پارچه ای فنری که اسباب بازیارو میریزن توش...

کلیپس اضافه

ظرف غذای کودک

کتاب

و...

از بالای کمد دیواری لباسای کوچیک شده دختر بزرگم رو اوردم و  اونایی که سایز دختر کوچیکه هست رو برداشتم تا بپوشه...

خیلی برام عجیب بود،لباسایی که دختر بزرگم تو ۴ سالگی میپوشیده،الان دختر کوچیک تو ۲سالگی سایزشه😐😂

نمیدونم اون خیلی ریزه میزه بوده یا این خیلی درشته، در ظاهر جفتشون لاغرن ها

لباسای پسرم که کوچیک میشه اصلا نگه نمیدارم

فقط لباسای دختر بزرگم رو بعضیاشو به خصوص بیرونیا و مجلسارو برا کوچیکه نگه میدارم،کوچیکه هم پوشید بعد میره خروجی

راستی دو تا خروجی باحال دیگم داشتم این مدت😄

یه سنگ کلیه ۶میلی متری که تو حالب گیر کرده بود و باید میرفتم سنگ شکن بدون این که خودم بفهمم دفع شده😍

کیست اندومتریوز داشتم که دیروز دکترم سونوم رو دید و گفت کیستا کمتر شدن😍

خلاصه یه سنگ و تعدادی کیست خروجیای من بودن😂

راستی دو تا خروجی باحال دیگم داشتم این مدت😄یه سنگ کلیه ۶میلی متری که تو حالب گیر کرده بود و باید می ...

رفع انباشتگی از زندگیتون به این کائنات پیام رو داد تا به بدنتون سلامتی هدیه بدن🤗. انشاالله همیشه سلامت و برقرار باشید. 

سلام 

دو هفته پیش شوهرم و برادرش کارشونو از هم جدا کردن وکلی خروجی ریز و درشت داشتیم چند گونی وسایل مربوط به قسمت های داخلی ماشین بودن که رفتن خروجی(سطل آشغال)

چند قطعه خودرو (فروخته‌شدن)

هر چقدر از حجم خروجی ها بگم حق مطلب ادا نمیشه متاسفانه امکانش نیست وگرنه سالی یکبار واجبه که مغازه همسرم پاکسازی اساسی بشه. ولی طوری احساس سبکی می‌کنم که فقط خودم می‌دونم و خدا😅🥹

تا رهن دوباره مغازه بخشی از وسایل رو حیاط خونه مامانم گذاشتیم که تمیز و مرتب و پاکسازی شده یه گوشه حیاط چیدیم ان شاء الله بزودی زود برمی‌داریم جاشون زیاد اشغال نشه.‌

حدود ده تا لامپ و مهتابی که چهارتاشون خراب بود دادیم تعمیر دوتاش تعمیر شد ، بردم خونه مامانم با لامپهای سوخته تعویض کردیم . 

پول قطعات فروخته شده بعلاوه مقداری پس اندازم تبدیل به طلای سبک شد.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خروجی های خودم 

🟣یه تی شرت (تجربه هعی داره ثابت می‌کنه وقتی با لباسی راحت نیستم خروجی دادنشو به تعویق نندازم)

🟣بلیز کراپ دخترم چندتا عروسک ( بخشیده شد)

🟣یه سیم شارژر( ضایعات)

لباس های راحتی همه اعضای خانواده رو عدد مشخصی ثابت شد ✅

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام دوستای مینیمالبا اجازه تون یه سوال دارم 🙏جارو برقی چه مارکی خوبه ؟؟ متاسفانه ساخت وطن خریدم ، ...

سلام عزیزم من ده سال پیش جاروبرقی مارک بوش خریدم  واقعا عالیه

یکی از آشناها هم دو سه سال پیش بوش خرید ولی خراب که شده بود و بردن برای تعمیر در کمال تعجب دیده بودن موتورش ایرانی هست..خواستم خدمتتون بگم اگر به عنوان جنس اصلی خرید میکنید حتما به شرط اصل بودن و از جای معتبر خرید کنید..

🟣کتاب خون دلی که لعل شد به کتابخونه تحویل داده شد.

این قسمت از کتاب در مورد ساده زیستی خونه زندگی رهبری رو دوست داشتم فرستادم شماهم بخونید.

سلام عزیزم من ده سال پیش جاروبرقی مارک بوش خریدم واقعا عالیهیکی از آشناها هم دو سه سال پیش بوش خرید ...

سلام عزیزم 🌹

بله درست می‌فرمایید🙏 

متاسفانه مارکهای خوب ،دبگه اصلشون تو بازار نیست