2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738200 بازدید | 44695 پست
سلام خانمها من نعلبکی زیاد دارم اصلن استفاده ای هم نشده چینی و شیشه ای دارم به نظرتون چیکار کنم با ا ...

اگه میتونی بفروشش 

یه مغازه هایی هستند نعلبکی و هرچیزی دیگه ای رو معاوضه میکنن با اجناسشون یا کلا پول بهت میدن 

اگه جایی پیدا نکردی میتونی ببخشی به حسینیه یا مسجد 

❌لایک❌
سلام خانمها من نعلبکی زیاد دارم اصلن استفاده ای هم نشده چینی و شیشه ای دارم به نظرتون چیکار کنم با ا ...

من تو نعلبکی هام کره و مربا وپنیر برای صبحونه میذارم 

یا یه چیزهایی خوراکی  برای کوچولوم که جای زیادی نمیخواد

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ظهرتون بخیردر مورد پاکسازی ذهن صحبت کردید و واقعا سخت‌ترین و مهم ترین مرحله پاکسازی همین ...

سلام عزیزم

دندون قروچه تون خوب شد؟ منم درگیرم آخه

دقیقا سر استرس و شرایط و محیط و آدم های سمی این طور شدم

حالا اون محیط عوض شده به لطف خدای مهربان

ولی این مونده واسم😔

مال ما هم قدیمیه مال 26 سال پیشه فردا میپزم ببینم چطور میشه

قدیمی ها خیلی بهترن... خیلیا جدید دارن ولی ناراضی هستند . برای مارشو پارس خزر گرفتیم... چقدر اذیت شدیم. یه بارم قابلمه جدید خریدیم براش... ولی باز به درد نمیخوره. حتی برنج هم می چسبه 

گاز و تمیز کردم 🌿

کتری و اعلا شویی کردم🌿

ی کشو فریزر و شستم پاک کردم دوباره چیدم🌿

محتویات کشو:ی کیلو جو.کمتر از ی کاسه لوبیا و نخود.زرالو خشک و برگه زردالو باید خیس کنم اینارو بخوریم تموم شه

بحث اینستاگرام شد و وقتی که تلف میشه ازمون..منم چندروزه فکرم مشغوله که پاککنم یا نه...اخه رفتم قسمتtime spend اینستام و میانگین روزی چهارتا شش ساعت تو اینستام😓شوهرمم گرفتارکردم و براش اینستانصب کردم ..اون از من بیشتر تو گوشیش هست

کاش میشد کنار استفاده کرد ..😭

بحث اینستاگرام شد و وقتی که تلف میشه ازمون..منم چندروزه فکرم مشغوله که پاککنم یا نه...اخه رفتم قسمتt ...

من اینستاگرام دارم. ولی شاید دو ماهی یک بار هم استفاده نکنم. چیزی هم لازم داشته باشم  تو یوتیوب میرم که اونم خیلی کمه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique