جو اینستاگرام فارسی حس ناکافی بودن رو به مردم القا میکنه، همه شیک و اتو کشیده و خونه ها لاکچری....
مدتیه خیلی کم به اینستا سرمیزنم اونم بخاطر پیجای مربوط به کارم و یه سری پیجای مفید دیگه که بیشتر آموزشیه و مجبورم برای به روز بودنم دنبالشون کنم. هرچقدر از اون محیط دورتر میشم حس رضایتمندیم از داشته هام بیشتر میشه.
خیلی وقت پیش قبل اینکه بخوام تصمیم بگیرم زندگی مینیمال رو پیش بگیرم، از خدا خواستم بهم آرامش بده به دلم یه قراری بده. احساس میکنم این روش زندگی یه نوری بود که خدا سر راهم روشن کرد تا بواسطه ی اون به آرامش برسم.
حرفم تکراریه، ولی هزار بار دیگه هم بگم کمه. از روزی که سبک زندگیم رو عوض کردم کمتر درگیر حاشیه میشم و بیشتر به رشد خودم پرداختم و کیفیت زندگی شخصیم برام مهمه تا نظر و حرف دیگران(نگم قبلا چه چیزایی برام مهم بوذ و چقدر وقت برای راضی نگه داشتن دیگران صرف میکردم، شخصیت کمالگرام داشت منو از پا درمی آورد ولی الان در راه درستری ازش استفاده میکنم) و اینو مدیون هونامیک عزیز و همه ی دوستانی هستم که تو این گروهن.
هر روز تو شکرگزاری هام بخاطر داشتن شماها خداروشکر میکنم و آرزو میکنم برکت و سلامتی تو زندگی تک تکتون جاری باشه.
ببخشید خیلی طولانی شد🙏