2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737208 بازدید | 44691 پست
خیلی ممنـــــــونم عزیزم بله بشدت ناراحتم که چرا زودتـــــرنتونستم این کاررانجام بدم منم مارک بوش مد ...

چینی و آرکوپال 

کریستال

استیل

رو بسیار تمیز می‌شوره 

در منزل ظروف دیگه نداریم که تست کرده باشم

ققنوس

سلام به همه من اومدم با یه گزارش ریز،ورودی که نداشتم خروجیها،یه ست تیشرت و شلوار همسر که از برند نیکو تین پوش بود،جنس عالی داشت و ده سال برای همسر کارکرد،هنوز کاملا سالم و قابل استفاده هست ولی همسر گفت دیگه نمیخوامش،یه شومیز مانتویی دخترم که ایشونم گفت دیگه دوسش ندارم خیلی نو و سالمه دو سه بار پوشیده،یه مقدار زیاد ترافل برای تزئین کیک و شیرینی داشتم برادرزاده ام طعمش رو دوست داشت همشونو دادم بهش به احتمال نود درصد دیگه جایگزین نمیشه یه تیکه هم وسیله قنادی داشتم دیکه خیلی بی کیفیت شده بود انداختم تو وسایل بازیافت،یه لیوان شیشه ای داشتم برای بنماری شکلات اونم رفت خروجی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی 

تمام ظروف روی که در منزل ما مخصوص مسافرت بودن

قندان و سینی کوچک استیل که جزو سبد مسافرتی بودن 

در حال حاضر درباب تعداد ظروف :

دو سرویس دوازده نفره چینی

18عدد لیوان

18عدد فنجان چایی

دو عدد پارچ

دو عدد قندان

24 جفت قاشق و چنگال

به همراه یک عدد ظرف بزرگ میوه خوری، یک عدد شیرینی خوری ، یک عددشکلات خوری و یک عدد آجیل خوری دارم 

چهار عدد ماگ شخصی هم به تعداد اعضای خانواده داریم

از این تعداد بسیار راضی هستم

تصمیم گرفتیم اگر بنا بود خارج شهر بریم از ظروف غذاخوری منزل ببریم چون ما چهار نفر آدم بزرگ هستیم و به راحتی میتونیم از ظروف در مقابل شکستن مراقبت کنیم و دیگه برای سفرهای طولانی ظرف نبریم

با تصمیم اعضای خانواده دیگه مهمان ها رو هم به طبیعت گردی نمیبریم و اگر بنا بر پذیرایی بیرون منزل بود به رستوران خواهیم رفت

ققنوس
باز هم کامنت عاااالی از شادی جان جانانم😘در پاسخ این که چه کنیم کمتر بخواهیم؟

مثلا ساعت من برای سال 97 بوده که همسرم بهم کادو داده ... الان کل فامیل میدونن این ساعت منه و جایی ممکنه جا بزارم بهم میرسونن... هنوزم دوستش دارم و حاضر نیستم فیک و مدلهای پایینترشو دستم کنم... چندوقت پیش فقط باطریش تعویض شد .