2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنبتون بخیر دوستای عزیز، امیدوارم این هفته برای هممون پربرکت و پر روزی باشه. 

امروز زیر و روی اتاق خواب و حال و آشپزخونه جارو کشیدم و گردگیری کردم، اینجور مواقع حتما یه چندتا تیکه خروجی هم همراهش داره؛ 

✔️کیسه ی خالی برنج

✔️لباسایی که تو این مدت جمع کرده بودم امروز با دوستم تماس گرفتم، قراره غروب ببرم تحویلش بدم تا برسونه دست صاحبان جدیدش

✔️یه شال نخی کهنه رو قیچی کردم، همسرم برای نظافت ماشین لازم داشت و برد. 

✔️یه رومیزی کوچیک رو جلو مبلی داشتم که جمعش کردم فعلا (به احتمال زیاد بعدا بره خروجی) 

💫مبلا رو دادم کنار که زیرشون رو تمیز کنم یه گیره مو بین مبل و دیوار گیرافتاده بود😁 که خیلی وقت پیشا گمش کرده بودم، جالب بود که تو این همه فشار نشکسته بود و سالم مونده بود. در حال حاضر دوتا گیره موی بزرگ و یه دونه کوچیک و 4تا کش مو و دوتا تل دارم که حاصل خریدهای 8سال اخیره و تو این مدت فقط گیره موهام میشکست و جایگزین میشد، مابقی خیلی مورد استفاده م نیست. الان به ذهنم رسید دوتاشو بدم مامانم که استفاده دارن. 

سایزتون چنده ؟

سایز لباسامو نمیدونم بخدا ولی نه چاقم نه خیلی لاغر ولی سایز اندامم تو تاپیکم نوشتم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

سایز پاتون چنده ؟

پام ۳۸ عزیزم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

سلام ❤

دیروز یه ظرف سس مایونز تموم شد، شستم و کنار گذاشتم رفت تو کیسه خروجی ها

سال قبل برای پسرم پایه دوربین خریدم، دیروز تونستم پایه دوربین قبلی که خراب بود از اسباب بازی های کوچولو جدا کنم بذارم بازیافت

اتاق بچه ها هم دیروز تمیز و پاکسازی شد و یه مقدار آشغال رفت سطل آشغال. از سه تا کارتن و یه قفسه ی 4طبقه اسباب بازی بچه ها، فقط یه قفسه 4طبقه از اسباب بازی مونده😇😇😇امشب میرم مراسم روضه و چند تا وسیله ای که بازی نمیکنه با خودم میبرم (دیروز گذاشتم تو کیف) 

پسرم یه ماشین شارژی که از بچگی براش خریده بودیم و تا الان که 12سالشه دل ازش نمیکند البته دیگه خراب شده

و تا 6ماه قبل با بچه های همسایه بازی میکرد ولی بچه های این محله فقط فوتبال بازی میکنن😁

دیروز زنگ زدم به کمکیم با یکی بیاد ببره یا بچه هاش بازی کنن یا بزاره رو بازیافتی هاشون برای فروش

بنده خدا قبول کرد خداروشکر. 

تو انباری اندازه یه ماشین شارژی جا خالی بشه خیلی به چشم میاد و  لذت بخشه😇😇😇

اینم از کارهای دیروز😁

❌لایک❌
لطفاازتعداد لباس هات هم بگو ، ماتومرحله پاکسازی لباسها هستیم ...😑

تعداد لباس ها خب برای هرفصل چنددست لباس دارم. چون توی شمالم و هوا تقریبا توهرماه تغییرمیکنه باید متناسب بادما لباس داشته باشی. مثلا اینجا یروز گرمه یروز گرمتر یروز گرمترتر😅یروزسرده یروز سردتر. یه پافردارم یه هودی. یه کاپشن . یه بافت ساده یه پشمی. یه پالتوشلوارست واسه روزهای سردتر  و یه مانتوشلوارضخیم جین واسه روزای کمی سرد‌ چنددست کت شلوار رنگای مختلف دارم واسه جاهای رسمی اونم چون نامزد دارم خریدم. چنددست هم مانتوشلوار تابستونی خیلی خنک. پیراهن ساحلی هم واسه لب دریا چندتادارم.واسه توخونه هم بهمین شکل دسته بندی کردم. ماه قبل چندین بسته سنگین پشت کردم جنوب کشور

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..