2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
شوهرمن برعکس شوهر شما دیگه باهمه خریدام مخالفه میگه اینم مثل بقیه میزاری بیرون بعد یمدت😁

جدی؟

اینم معضلیه

البته من خروجی هام واقعا زیاد و از خریدهای هیجانی نبودن که همسرم احساس کنه پولهاش دور ریخته شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی ی قابلمه روحی،و ی اسباب بازی بند انگشتی دخترم🌿

واقعا لذت میبرم از ارامشی که دارم.وقتی چیزی از کابینت ها و کمد ها برمیدارم ی دور نگاه میکنم و واقعا لذت میبرم،و این لذت بردنه تکراری نشده برام بعد یکسال و نیم از مینی مالیست شدن🌿🙂

جدی؟اینم معضلیهالبته من خروجی هام واقعا زیاد و از خریدهای هیجانی نبودن که همسرم احساس کنه پولهاش دور ...

اخه من قبلاهمه جای خونم باکس وتابلو وگل وگلدون محسمه وتزیینی بود همشونم الکی وبدردنخور اعتقادم این بود که بزار ارزونترینوبردارم تابتونم چیزای بیشتری بگیرم. الان بخوام چیزی بخرم میگه یانخر یابهترینشو بخر

لطفالایک نکنین. 

خروجی های من دو تکه لباس ده تکه اسباب بازی کوچک مقداری خورده کاغذ یک دفتر و یک گل مصنوعی از دکوری جات سالن حذف شد و رفت خروجی سالنم هنوز خیلی خروجی داره تا باب میلم بشه و وسایل کوچیک نیستن که بشه غیبشون کرد

سلام دوستان ،امروز لباسامو تا حدودی پاکسازی کردم .بچه هایسوال ؟من ۱۲تا تاپ و تیشرت دارم بنظرتون زیاده ؟؟؟؟امروز سه تا تاپ یه شومیز ک عمر خودشو کرده بود ،دوتا شال و چندتا لباس دیگ...خروجی گداشتم...دوستان میشه بگین چندتا تاپ و تیشرت دارین یا چنتا شلوار خونگی ؟؟؟ممنون میشم .

👩‍❤️‍👨
سلام دوستان ،امروز لباسامو تا حدودی پاکسازی کردم .بچه هایسوال ؟من ۱۲تا تاپ و تیشرت دارم بنظرتون زیاد ...

اگه نو هستن و قابل مصرف خروجی نذارین، مثلا 3تا شلوار و 4تا تیشرت یا تاپ رو بذارید دم دست بقیه رو جمع کنید، اینا که رفتن خروجی اونا رو جایگزین کنید. 

منم لباس نو زیاد داشتم که با این روش تونستم یه سری رو سریعتر خروجی بذارم و تو این یکسال و نیم کلی تو خرید لباس صرفه جویی شد برام. 

اگه نو هستن و قابل مصرف خروجی نذارین، مثلا 3تا شلوار و 4تا تیشرت یا تاپ رو بذارید دم دست بقیه رو جمع ...

والا اکثرشون نو هستن ،و یجورایی قدیمی حساب میشن بهترین جنس و دارن .متاسفانه لباسهای الان ک همشون بی کیفیت و سریع خراب میشن 

👩‍❤️‍👨

سلام دوستای عزیزم خدا قوت همگی🌹

خروجی ها:

یه ماگ که شکست

سه تا عروسکِ کوچیک

دو ورق قرص آهن که گذاشتم دم دست هر روز بخورم

یه ظرف دَر دار کوچیک پلاستیکی

یه لیف

احتمالا به این زودیا اسباب کشی کنیم چند مورد خروجی اساسی تو ذهنمه 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام دوستان ،امروز لباسامو تا حدودی پاکسازی کردم .بچه هایسوال ؟من ۱۲تا تاپ و تیشرت دارم بنظرتون زیاد ...

نه عزیزم اگه از همشون استفاده میکنی خوبه نگهدار ولی ورودی تاپ تیشرت تا یه مدت که اینا خراب شن نداشته باش

من یه تاپ ، دو تا تیشرت، یه ساحلی برا تابستون دارم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

من سه ماهه امتحان کردم با سه دست لباس کارم راه میوفته یعنی سه تا تاپ سه تا شلوار ولی خب چون تنوع طلبم باید 6 تا لباس داشته باشم که هر چند ماه یکبار جا به جا کنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من ۴ تا تی شرت دارم یه تاب

۳ تا تی شرت با شلوارهاشون خودم خریده بودم برای ۶ ماه بهار وتابستون که شلوار یکی اش پاره شد خروجی.تی شرت چهارم هدیه بود

تاب ام یکی دارم که هدیه بود.

یه تی شرت تک ام دارم که ست شلوارش بود از سالهای پیش موقعی که تی شرت هام کثیف این می پوشم 

یه شلوارم به نظرم خرید اشتباه بود اینم موقعی که شلوار هام کثیف باشه می پوشم تا اونا بپوشم

شادی صدام کنید
من ۴ تا تی شرت دارم یه تاب۳ تا تی شرت با شلوارهاشون خودم خریده بودم برای ۶ ماه بهار وتابستون که شلوا ...

تا اونا بشورم

امروز روز استراحت بود بیرون بودم الان اومدم خونه.

آشپزخونه سرویس ها وپنتری واتاق دخترم مرتب ولی اتاق خواب تمیز کردن می خواد موقع بیرون رفتن واومدن هر چقدر دقت می کنم باز به هم می ریزه.

شادی صدام کنید