2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738308 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورودی هم یک کیف .......منی که فکر میکنم دیگه چیزی برای خروجی ندارم ،اما هر لحظه و هر آن اراده کنم میبینم که باز اطرافم پراز وسایل بی استفاده است،وباید کلی پاکسازی کنم  .واقعا اینکه میگن از هرچیزی که شش ماهه استفاده نکردی و دور بندازش باید پیروی کرد و کاملا صحیحه .برای من این جمله ۹۰درصداثبات شده هست .البته زندگی‌ها خب خیلی متفاوته..ممکنه یه وسیله برای من اصلا کاربرد نداشته باشه ،اما برای کسی دیگه کلی کاربردی باشه و‌کاراشو راه بندازه .

👩‍❤️‍👨

فردا انشاالله پاکسازی لباس میکنم و میام گزارش هارو می‌نویسم .متاسفانه از عید به بعد ۴تا شال گرفتم همشون از رنگ و رو افتادن و خیلی زود خراب شدن یا نخ کش شدن یا پرز دادن یا رنگ پس میذن ...فروشنده هم کلی تعریف و تبلیغ منم خوش باور 

👩‍❤️‍👨
سلامت باشی عزیزمراستش برای اولین بار اینجا خوندم جریان کفش و دیوار روبه نظرتون اگه با خط همسرم هم با ...

عزیزم نمیشه عکس بدین اینجا

باتخفیف ازتون بخریم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

این اسباب بازی شکسته هام رفت کیسه بازیافت

چقد خوب ،من اطرافم پراز اسبازی دخترمه یعنی کل هال و اتاقها،،بعضی وختها یجوری از این اسباب بازیهاش می‌ره زیر پام یعنی جیغ میکشم ازدرد ..منم خیلی دوست دارم دخترم بزرگ بشه و اجازه بده از وسایلاشو خروجی بذارم.البته الان هم خروجی میدارم اما ازاون ریز ریزاش ،ونه اسباب بازیهای بزرگشو می‌فهمه ،ماشاالله خیلی تیزه و سریع می‌فهمه .

👩‍❤️‍👨
گزارش پاکسازی روز سی ام(روز آخر) :۱.یه دفتر سررسید گذاشتم کنار که ببرم محل کارمهورااااااااااا ...

منم بادیدن چالش شما خواستم شروع کنم ولی دیدم واقعیتش این تعدادخروجی روندارم. حتی چالش روزی یک خروجی هم نمیتونم انجام بدم. چون چندسری پاکسازی کلی کردم. همون خروجی های گهگداری بهتره برام

لطفالایک نکنین. 
تو این مدت علاوه بر، و به برکت پاکسازی :۱.از ورودی های غیرضروری جلوگیری کردم۲.چندین ورودی با کیفیت و ...

تبریکمو یادم رفت توی پست قبلم بنویسم براتون. ارامش الانتون خیلی زیباس

لطفالایک نکنین. 

هیدوا جان عکس خونه ای که فرستادید واقعا ارامش بخش بود.

دوست عزیز من سرویس مهمانم اینجوری

۱۲ تا قاشق وچنگال وچاقو میوه خوری چای خوری ومربا خوری وشربت خوری

۴ کف گیر در دو سایز،دوملاقه

که داخل جای قلشق چنگال سرویس لیمون می ذارم تو کشو که الان به خاطر دخترم از کشو برداشتم.

شادی صدام کنید

امروز یه جوری بود که انگار کارهای خونه پیش نمی رفت.

با برنامه پیش رفتم ولی باب دلم نبود بعدازظهرم دیگه اومدم بیرون الان خونه مامانم تا فردا برم خونه ببینم چیکار می توتم بکنم.

شادی صدام کنید