2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738381 بازدید | 44695 پست
دوبار تایپ کردم خطا میده😐😐😐😐

چند بار بزنید رو ارسال میفرسته

امروز نوبت کشوی پدرم بود ولی انقدر هوا گرمه نتونستم وقت بذارم🥵

خروجی چند تا کاغذ باطله. دفترچه راهنمای وسایل. گارانتی. برگه ازمایش چند سال پیش 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروز یه چراغ قوه که خیلی وقت بود خراب شده بود وقابل درست شدن نبود

امروز خارج ازنوبت جاکفشی روتمیز کردم. کفشای داخلشو شستم ودرشو بازگذاشتم یکم هوابخوره تاکفشاخشک میشن 

لطفالایک نکنین. 

شهریور ان شاالله یه مسافرت یه هفته ای داربم 

دارم لیست چیزهایی که لازمه ببریم رو تو سبک ترین حالت ممکن مینویسم +چیزهایی از پوشاک کل خونواده که نیازه 

جالبه امسال تو پایین ترین حد خودش ان شاالله خرید خواهیم داشت 

❌لایک❌
ورودی ماشین شارژی(هرچند به خاطر اشغال جای زیادش دلم نمیحواست بخریم ولی به خاطر خوشحالی کوچولوم راضی ...

ای جانم عزیزم

مبارکش باشه

دختر منم داره جای زیادی توی اتاقشو گرفته🤦🏻‍♀️فقط خدا خدا میکنم زود بریم خونه جدیدمون بذارم زیرپله😅

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

ورودی یک وسیله بازی برای دخترم که خسته شدم از دست این ورودی ها

یک مداد ابرو خودم واجب بود کلا تا تهش قبلی مصرف کردم 

دو عدد مسواک 

مسواک قبلی ها خارج شد 

به ازای ورودی ها باید خروج بزارم حتما 

سلام دوستان ،شما قاشق چنگال مهمان را کجا گذاشتید ،لطفا عکس بدید منم ایده بگیرم

سلام عزیزم، برا من موقع جهیزیه از این مدل سامسونتی خریدم خیلی تمیز و مرتب بود، یکجا جمع میشد، ولی خب فضای زیادی تو کمد اشغال میکرد، استفاده شون سخت بود بخاطر کشوها، بهمین خاطر به همه اونایی که در حال خرید جهیزیه هستن میگم سامسونتی نخرید، من برا خونه م دو تا کشو مخفی توی دو تا کشو مختلف گفتم کابینت کار بسازه، بعد توی اون کشو مخفی ها نظم دهنده چوبی که بر اساس فضا و اندازه و باکس های مورد نیازمون همسرم برام طراحی کرد سفارش دادم دو هفته دیگه آماده میشه ایشالا عکسش و میذارم براتون