2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738602 بازدید | 44700 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز و پریروز ، اون طبقه کمد که تعمیری ها رو میذارم آوردم ، هر کاری داشتن انجام دادم ، دوختن ، اتو کردن و ...و گذاشتم سر جاهاشون. 

خروجی : یه میکرودرم خانگی گرفته بودم چند سال پیش که خرید هیجانی بود و استفاده نکردم ، الان گذاشتم بدم به دختر کمکیم . چند تا هم لباس زیر دور انداختم که جایگزین نمیشه ، فعلا دارم 

خداروشکررررررررررررر بی نهایت بابت اینکه دیگه خرید نمیکنم و اون آدم مصرف گرای سابق نیستم ، خدایا شکرت 

ورودی فقط مواد غذایی و شوینده ضروری هست فعلا .

من حجابو دوس دارم اماچادری نیستم ولی خب موهام پیدا نیس. ولی گاهی وقتا پشیمون‌میشمو دلم میخاد ی کوچول ...

قربونت برم تاپیک به حاشیه میره 

بهت درخواست دادم 

اگه نخواستی قبول کنی بگو تا آخرین تاپیکمو باز کنم اونجا بهم پیام بدیم ✨

❌لایک❌

خروجی امروز

دوتا کفش نو ک برام تنگ شده بودن بدم به  نیازمند

بازم در حد ۲۰دست لباس نوزادی و کودک بدم نیازمند

کیف اسباب بازی 

عروسک پا شکسته 

تشت لباس سوراخ شده بود

جوب لباسی شکسته

هندزفری قدیمی

سلام دوستان شبتون پر از حس خوب و آرامش

خروجی:

قاب عکس شکسته

تابلو

رنگ انگشتی خشک شده

بادکنک

هنذفری

چوب لباسی

جوراب

اسپری بینی دی بی سالین

گل مصنوعی کوچولو 

تعمیری نداشتم

ورودی فقط نون

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

خروجى هاى امروز: 

-كلى چيز بدرد نخور از فريزر و قشنگ يه طبقه اش خالى شد

-يه بلوز و يه شلوار 

-يه شلوارم تو برزخه 

يه لباسم كه يكم پاره شده بود، رفو شد، چون كاملا سالم و نو بود :/

ورودى يكسرى كتاب و مجله ى ديجيتال، كه در راستاى علاقه يا درسمه، خوبيش اينه كه فيزيكى نيست 

خيلى براى ورودى دارم به نفسم غلبه ميكنم، هم وسيله آشپزخونه خيلى دوست دارم هم لباس 🥲

شبتون بخیر دوست عزیزم. انشاالله به سلامتی و دل خوش وارد خونه ی جدید بشین.همیشه تو فکرمه اگه صاحب خون ...

سلام دوستان ، روی پست شما ریپلای کردم ، چون من هم به عنوان یک معلم همین مشکلات رو دارم .

امروز هم خروجی هام یک سری از همین برگه ها و کاربرگ هایی بود که دیگه لازم نداشتم .

بقیه رو هم مرتب کردم تا در یک طبقه کمد بگذارم . 

خروجى هاى امروز: 

-كلى چيز بدرد نخور از فريزر و قشنگ يه طبقه اش خالى شد

-يه بلوز و يه شلوار 

-يه شلوارم تو برزخه 

يه لباسم كه يكم پاره شده بود، رفو شد، چون كاملا سالم و نو بود :/

ورودى يكسرى كتاب و مجله ى ديجيتال، كه در راستاى علاقه يا درسمه، خوبيش اينه كه فيزيكى نيست 

خيلى براى ورودى دارم به نفسم غلبه ميكنم، هم وسيله آشپزخونه خيلى دوست دارم هم لباس 🥲