2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست

سلام دوستان مینیمالیست خوبم،

منم از امروز همراهتون شدم،

میخوام یه سر و سامانی به خونه م بدم،بخاطر وسایل زیادی ک دارم به شدت احساس میکنم خونه باید بزرگتر بشه،ولی خب امکانش نیست و وسایل اضافه هستن که بایدکم بشن.

بنابراین اولین قدم این بود که دیگه خرید جدید نمی‌زنم.

قدم بعدی لباسهای کوچکی بچه هام رو ک یادگاری جمع کردم همه رو تا تا زدم مرتب بدم مامانم بفرسته برای نیازمندی اطرافمان.

عزیزی بهم گفتن لباس اضافه داشتین بهم بدین می‌پوشم  از اونجایی که یه ماه پیش لباسا رو مرتب کرده بودم بخاطر اینکه بهم گفتن یه شال و یه بلوز ک نپوشبده بودم و دوتا کفش  رو براشون گذاشتم.

رفتم  سراغ یکی از کمدای کابینت و قاشق چنگال ای یک بار مصرف مال سه سال پیش ک همگی حالت کهنگی پیدا رده بودن رو گذاشتم بازیافتی همچنین چندتا بشقاب و لیوان ک برای سفر خریده بودم و استفاده نمیشد رو گذاشتم برای باغ مادرم اینا.

تا اینجا برای روز اول خیلی حس خوبی دارم چون از اینکه وسیله ای رو کابینت باشه بشدت بدم میاد و تونستم آبمیوه گیری رو بذارم تو کابینت.

الآنم بشدت خسته هستم و بچه نمی‌ذارم ادامه بدم ایشالا جا برای بقیه موارد هم خالی کنم.😋

به امید خدا اگر همسر جان فردا برنامه ییرون رفتن نذاره میرم سراغ اسباب بازی ها تا بتوانم دور و برم رو خلوت کنم و به یه آرامشی برسم😍😍😍

خیلی مونده تا مینی‌مالیست بشم چون بشدت عاشق عتیقه جاتم و همیشه می‌خریدم ولی الان جلوی خودم رو گرفتم ک دیگه اضافه نکنم

از همه تون ممنونم،میخ‌نیم و از راهکارها و ایده هاتون استفاده میکنم.

در مورد مرتب کردن کمد لباس ایده هاتون رو بدین ک به شدت نیاز دارم در مورد چیدمانشون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما سلام لطفاً کمکم کنین خیلی خونم بهم ریختس دلم میخواست عکس بزارم ازش ولی واقعاااا میترسم شناسایی بشم انگیزم واسه یروزه لطفا بگین چیکارکنم از همه چیزخونم بدم میاد حتی وسایلی ک خریدمم بلد نبودم بشون برسم دارن خراب میشم مثلا لباسشوییم سرخکنم هم ک روشن کردم سوخت میز تی وی هم دربش شکسته متاسفانه ی خانوم بدسلسقه بی انظباتم چیکارکنم آخه از وسایلم زود بدم میاد هرچند اساس زیادی هم ندارم  هرچیم دارم خرابن ب زندگیم نمیرسم ی دختر دوسالونیمه دارم  ک بهانه خوبی نی بگم نمیزارع کارکنم  اتفاقا زیاد اذیت نمیکنه  شوهرمم هفت صبح می‌ره تا هفت شب ن ماشین داریم ن پس انداز خودمم کارمیکنم برا ماهی دوسه تومان نمی‌دونم چیکارکنم بااین شلختگیم همه مسخرم میکنن شوهرم میگ هیچی بلد نیستی پس اندازم بلدنیستم. خونه داریم صفر صفر توکوشیم زیاد نمیشینم تروخدا یکی ب دادم برسه   کسی تلگرام یاایتا داشت و واقعا خانم همه چی تموم و بانظمی بود بگ آیدی بدم کمکم کنه ولی لطفا کسی ک خودش شلختس نیاد بم بگ چیکارکنم دلم میخواد خیلی تغییرکنم زرنگ باشم با سیاست حتی حرف زدنم خوب نیست   بلد نیستم انگار لطفا کمکم کنین

سلام بر همگی ،خروجیهای امروز من چنتا از اسباب بازیهای دخترم .ک‌ خراب و شکسته بودن +یه لیوان شکست +یه جا سسی که اونم لب پر شده بود +یه لیف و دوجفت جوراب .موفق باشین دوستان خوبم 🌺🌺❤️

👩‍❤️‍👨
خانما سلام لطفاً کمکم کنین خیلی خونم بهم ریختس دلم میخواست عکس بزارم ازش ولی واقعاااا میترسم شناسایی ...

عزیزم جواب این همه سوال شما تو یه پست دوتا پست نمیشه داد.شما همین جا همراه ما باش روی شما تاثیر می ذاره یا وقت هایی که زمان داری تو همین نی نی سایت سرچ کن خانم های با سلیقه،خانم های کدبانو،روش های پس انداز،برنامه ریزی برای کارهای خونه،مهمون داری خلاصه کلمه های مرتبط به سوال هایی که پرسیدی سرچ کن وبشین بخون کلی راه حل وایده می گیری.ولی نه اینکه فقط یکی دو روز بخونی ول کنی نه مداوم وهمیشگی

مثلا من الان دوسال تو این تاپیک 

یا سالهاست راجبع خاته داری بارداری وبچه داری اینجا سرچ می کنم.لابه لای تاپیک های خیانت عاشق شدن 

تاپیک های خوبی هم تو این سایت هست.بستگی داره ما دنبال چی باشیم

شادی صدام کنید
خانما سلام لطفاً کمکم کنین خیلی خونم بهم ریختس دلم میخواست عکس بزارم ازش ولی واقعاااا میترسم شناسایی ...

سلام دوست خوبم ،اصلا نگران نباش همه چی درست میشه ...ببین بایه برنامه ریزی درست میتونی به  یه نتیجه ی قابل قبول برسی .اول از همه باید براعصاب خودت مسلط باشی ،دوم اینکه یه چکاب بده ببین خدای نکرده ویتامینی چیزی کم نداری اونو برطرف کنی این خیلی مهمه .برای خود من تنبلیم بخاطر کمخونی شدیدی بود ک داشتم ....بعد از اینکار خیلی ریلکس همه ی وسایلی رو که طی یکساله ک ازشون استفاده نکردی رو یا بفروش یا ببخش به دوستان و اشنایانت ،البته اگر قابل استفاده هستند ...دوم وسایلی رو که میدونی واقعا دیگه کارایی رو ندارند و قابل استفاده نیستند رو بنداز دور ...سومیش ک خیلی مهمه ،کمدها و لباساتون هستن ،لباسایی رو ک دوستشون نداری و دلت نمی‌خواد بپوشی رو ،همه رو جدا کن و بذار داخل پلاستیک ،وازخونت دورشون کن ....کیف و کفشایی رو ک دوست نداری و یا بازم قابل استفاده نیستند همه رو بنداز بره ....ببین عزیزم اگه میخوای به آرامش توی خونت برسی باید خونتو خلوت کنی ،از وسایلای بی کیفیت و غیرقابل استفاده دل بکنی ،باتوجه به گرونیها وسایل برقی اعم از هرچیزی که باشه اگر قابل تعمیر هستند هرچه زودتر ببر درست کن ......و ادامه دارد .امیدوارم موفق باشی عزیزم دخترم واقعا نمی‌ذاره خوب توضیح بدم 

👩‍❤️‍👨

و اینکه عزیزم هیچوقت ب خودت نگو من بی انظباطم یا کدبانوی خوبی نیستم اینا همش بار منفی داره ،خودم قشنگ درک میکنم .منم یه روزایی همچین حرفایی رو به خودم میگفتم اما واقعا من تنبل نبودم من فقط از لحاظ جسمانی خسته بودم کمخونی داشتم و نمیتونستم به خونه زندگیم برسم .منم یه عالمه لباس و وسیله داشتم اما الان خداروشکر در خلوترین حالت ممکن به سر میبرم .واینم بگم من این خلوتی رو در زمان کوتاهی بدست نیاوردم تقریبا یکسال و نیم هست تو این تاپیک هستم و روزی هزار بار خداروشکر میکنم ک با اینجا آشنا شدم .شما هم اگر با دوستان همراه بشی قطعا موفق خواهی بود .همچنان که الان هم موفق هستی ❤️🌺

👩‍❤️‍👨

روز تمیز کاری بود و کل خونه جارو گرد گیری و شسته شد💫

(جاروبرقی هال و اتاق ها،گردگیری میز ها و ایینه ها و کابینت ها،پاک کردن گاز  و شستن چدن ها،شستن سینک،شستن بالکن،شستن دستشویی ،شستن دستمال ها و......کارهای ریزه میزه🌿💫

خروجی:ی انگشتر که دیگه استفاده نمیکردم

ی بسته مای بیبی(دخترم و از پوشک گرفتم و نیاز نبود دیگ)

یه نگاه گذرا به تاپیک هات کردم ببین عزیزم میگن دست بالای دست بسیار است همیشه مبل قشنگتر از من،بشقاب قشنگتر ،پرده قشنگ تر از مال من هست هیچ وقت هیچ انتهایی تداره

ولی تمیزی وبا سلیقه بودن انتها داره یه نقطه پایان داره.تمیزی دیگه نمی تونیم بگیم دست بالای دست بسیار تمیزی ونظم یه تعریف مشخص داره.

در رابطه با یکی از تاپیک هات با اجاره ات اینجا میگم که شما می تونید هر خونه ای با هر وسیله ای با سلیقه جوری بچینی که خودت وهنسرت ودخترت مهمانت لذت ببرید

شادی صدام کنید
یه نگاه گذرا به تاپیک هات کردم ببین عزیزم میگن دست بالای دست بسیار است همیشه مبل قشنگتر از من،بشقاب ...

ما که شکل خونه و وسایل شما نمی دونیم شما مثلا نوع وسایلت بزن تو نت ببین مثلا فرش ات با چه پرده ای ست میشه حتما قرار نیست پرده گرون بخری هر نوع پرده ای با هر قیمتی تو بازار هست مهم رنگ ومدل واندازه ومتناسب بودن جنس پارچه اون پرده با خونه شماست

پرده مثال زدم برات.شما تعمیم بده به همه‌چیز

شادی صدام کنید

دیشب کلی ظرف در دار پلاستیکی با درهای رنگ وارنگ در سایز های مختلف گذاشتم بیرون. یه جاقرانی از اویل ازدواجم بود دادم مسجد محل. شیشه رب که برچسب داشتن رو کندم و در یه رنگ و یک شکل خریده بودم ادویه و حبوبات ریختم توشون و خیلی مرتب شدن حدود 8 تایی بودن. یه مقدار هم ادویه جات و سرکه سیب.وچن تا بطری رفتن خروجی. قراره حدود یک ماه دیگه اسباب کشی کنم  و خیلی استرس دارم اگه تجربه یا نکته ای هست ممنون میشم بگید