2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740127 بازدید | 44731 پست
سلام دوستای عزیزم من تازه چند روزه با این تاپیک آشنا شدم و خیلی خیلی خوشحالم اینجا رو پیدا کردم چون ...

خوش آمدید 

لباس های نو رو میتونید در اپلیکیشن کمدا بفروشید 

یمقدار زمان می‌بره ولی حداقلش اینه که از این انباشتگی خلاص میشید

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه حساب کنیم امروز روز دوم پاکسازی منه 

دیروز کلی لباس نوزادی پسرمو انداختم رفت 

امروز چندتا پارچه ویه پرده میبرم واسه مامانم خودم لازم ندارم 

چند تکه پارچه داشتم به تنهایی کاربرد نداشت بهم دوختمشون بعدا بعنوان زیر سفره میتونم استفاده کنم 

کتابهای پسرمو جدا کردم میدم بازیافت 

کلی زباله جمع کردم اگه بتونم فردا میخوام آشپزخونه رو تمیز کنم امروز خیلی خسته شدم 

یک کشو از دراور پاکسازی شد ✅

خروجی 🗑

یک جفت جوراب خودم یک جفت جوراب داداشم یک لنگه جوراب مامانم که نخ کش شده بود

دو تا زیر پوش پدرم

یک تیشرت مامانم 

پد تخم مرغی

یک سوزن 

چند روز پیش هستی جان یه مطلبی گفتند که پاکسازی ما غیر مستقیم روی بقیه افراد خونه تاثیر میذاره.... دیروز مامانم لباس هاشو جمع میکرد میگفت یه تعداد لباس جدا کنم بدم نیازمند.... این جمله از دهن مامان من محال بود در بیاد😍😁حتی اگه پشیمون هم بشه همینکه این جمله رو گفته خیلی پیشرفت خوبیه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستای گلم 

امروز پسرم یه مقدار زیادی از اسباب بازی هاشو از تو اتاق اورده ریخته وسط هال تا بازی کنه منم چیزی بهش نگفتم فقط نامحسوس اوناها که خراب و شکسته بود انداختم کیسه بازیافتی ها... 

یه مقدار درزگیر در بود که چسبش خراب شده بود و بچه ها باهاش بازی میکردن و انگاری دیگه سیر شدن، رفت سطل آشغال. 

4تا سرنگ مال دارودادنهای کوچولوم بود، پسرم از کشو آشپزخونه برداشته بود تا باهاشون بازی کنه، چون سفت شده بودن اونهام رفتن کیسه بازیافت. 

یه تیشرت کوچولوم کوچیک شده بود و رفت خروجی، جایگزین نمیشه چون نیاز نداره خداروشکر. 

تیشرت خودمم (همونکه موقع کار خونه میپوشیدم) گذاشتم خروجی چون دیگه دوسش نداشتم و کلا موقع کار پیشبندمو میبندم

الان دوتا پیراهن دوتا شور تک برای زیر پیراهن ها و یه تیشرت و دوتا شلوار برای توخونه دارم سر فرصت اگه تیشرت خوب دیدم میگیرم وگرنه تا آخر مهر که پیراهنامو میپوشم نیازی به خرید تیشرت ندارم. 

شلوار تو خونه ای همسرم جلوش چسب ریخته شده بود و پاک نمیشد رفت خروجی، کلا یه دونه دیگه شلوار تو خونه ای داره +شلوارک، الحمدلله میگه نیاز نداره(البته تو لباس همسرم مینیماله❤) 

به شدت رو ورودی ها کنترل هست و خروجی ها هم خرد خرد میره بیرون 

یخچال و فریزر هم وضعشون خوبه و چیز خراب شدنی و زیادی نداریم و رو همینهایی که داریم مدیریت مصرف دارم خداروشکر. 

شاید ماه بعد بریم مسافرت ان شاءالله 

6تا ماهی از سفره هفت سین داریم که علی رغم میل من خریداری شد و داریمشون و کسی نیست بیاد سر بهشون بزنه ان شاالله این جمعه که بریم روستا میندازیمشون تو استخر، چون اونجا ماهی قرمز هم داشت امیدوارم پسرم کوتاه بیاد و اجازه بده

در این صورت رو اپن کـــــــــــــاملا خالی میشه😇

❌لایک❌
سلام دوستای عزیزم من تازه چند روزه با این تاپیک آشنا شدم و خیلی خیلی خوشحالم اینجا رو پیدا کردم چون ...

خوش اومدی عزیزم 

از پستت و عکس ها کلی لذت بردم 

اون باکس که درست کردی عالی شده 

لباسها رو از بلند به کوتاه رو چوب لباسی مرتبش کن 

حتی میتونی رنگهای نزدیک بهم رو هم کنار هم بذاری البته اول چینش قد بعد رنگ. 

بودن و همراهی با دوستان تو تاپیک باعث میشه راحتتر از لباسهایی که لازم نداری دل بکنی یا بفروشیشون یا هدیه بدی یا اهدا کنی به نیازمند و... 

❌لایک❌

امروز کشوی لوازم آرایشی رو پاکسازی کردم

کیف لوازم آرایشی و براش ها رو شستم و خشک شدن

با دستنال نمدار تمام آیتم‌های آرایشی‌ رو تمیز کردم

خروجی‌ها: دو عدد کرم‌پودر، کانسیلر، رژ لب و خط چشم که تاریخ مصرف گذشته بودن

امشب هم گوشیم رو بعد یه هفته پاکسازی میکنم

خانومابه نظرتون سطل و جادستمالاز ضروریات خونه است؟😁داشتم فکر میکردم پنج ساله این سطل هیچکاربردی ندا ...

من تو هر اتاق  یه سطل و جادستمالی گذاشتم 

از این دستمال‌های که جعبه نداره بجاش نایلون داره بگیرید ، هر بسته رو دو قسمت کنید اینجوری جا میشه با نایلونی بذارید بهداشتیه