2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740072 بازدید | 44731 پست
سلامدقیقا همینه منم پارسال اولین حرکتی که با خوندن این تاپیک زدم این بود که لباسها و کیف و کفشایی که ...

دوسترن من این کامنت از پارسال رو ریپلای می کنم

چون ازش نتیجه دیدم میخوام باهاتون شیر کنم

من قبلا هم گفتم که چندین پیش با فنگ شویی آشنا شدم و با قسمت رفع انباشتگی ش خیلی ارتباط خوبی برقرار کردم

دربارش سرچ کردم و با یه تاپیک تو همین نی نی سایت رسیدم که مطالب خیلی خوبی گذاشته بودن

از جمله این که با خروج اضافات جا برای چیزهای بهتر باز میشه و من اینو به عینه تجربه کردم مخصوصا تو دو مورد که خیلی خیلی جالبه:

ادامه در پست بعد

داستان اینه که من دو تا بارداری پوچ داشتم

تو اون تاپیک نوشته بود تخم مرغ رنگی های خالی عید رو نگه ندارید باعث اختلال در باروری و بارداری پوچ میشه

من کلی تخم مرغ رنگ شده تو خالی از سال‌های قبل داشتم چون با طرح های خیلی خوشگل درست شون می کردم

اینو که خوندم هممممه رو ریختم دور

و این که یه عالمه در حد دو تا کارتن لباس های بچگی دخترم رو نگه داشته بودم به امید اگر روزی خواستم باز بچه بیارم

باز تحت تاثیر همون مطالب کلش رو بخشیدم به خیریه و یادمه خیلی ازم تشکر کردن و خوشحال شدن چون لباسای خوبی بودن

جالبه که بگم بعد این جریانات خوشبختانه و خدا رو شکر پسرم رو باردار شدم

خدا دامن همه منتظرها رو صبر کنه و بچه های ما رو هم سالم نگه داره در پناه خودش🤲🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داستان اینه که من دو تا بارداری پوچ داشتمتو اون تاپیک نوشته بود تخم مرغ رنگی های خالی عید رو نگه ندا ...

منم از این تخم مرغ ها داشتم چون خوشگل تزیین کرده بودم هرسال نگه‌می داشتم برای هفت سین سال بعد واتفاقا بارداری های من ختم بخیر نمی شد که دیگه همه ریختم دور و دیگه تخم‌مرغ خالی سر هفت سین نمی ذارم.

شادی صدام کنید

سلام

ورودی امروز یه جفت صندل برای خونه.

به جاش دو جفت دمپایی تو تراس بود یکیشو میبرم حیاط مامانم میذارم چون اونجا باکمبود دمپایی مواجهیم همیشه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من چند وقته این تاپیک رو میخونم اما امروز یه انرژی خاصی گرفتم طی یک حرکت انتهاری لباسای نوزادی پسرمو که نگه داشته بودم الان نه سالش داره تموم میشه جدا کردم یه کیسه زباله بزرگ انداختم بیرون چون کسی دور و برم نیس که بتونم ببخشم بعضی هاشم واقعا دور ریختنی بود کیف جوراب رو هم جمع کردم یعنی فقط ۲۰ جفت جوراب فقط واسه پسرم هست نمیدونم چرا اینقد زیاد خریدم همشونم پوشیده 

لوازم آرایشی  مو هم پاکسازی کردم یه ریمل خشک شده به رژ گونه دوتا رژ چند تا مداد ابرو کوچیک شده چندتا چیز دیگه بود انداختم بیرون  فردا میخوام به لباس‌های خودم و همسرم پاتک بزنم  البته چیز اضافی ندارم ولی یه نظر نگاه کنم اشکال نداره چند تا هم تسبیح و مهر گذاشتم کنار ببرم امامزاده 

من چند وقته این تاپیک رو میخونم اما امروز یه انرژی خاصی گرفتم طی یک حرکت انتهاری لباسای نوزادی پسرمو ...

لباسها رو تو کیسه زباله نذارید عزیزم 

تو نایلون رنگ روشن بذارید مشخص باشه لباسه تا اگه کسی لازم داشت برداره

❌لایک❌
در این زمینه داستانی دارم که پدر شوهر خواهر تعریف کردن برامون ایشون نزدیک به صد سال سن دارند و مرد ب ...

یاد یه حکایتی افتادم 

نمیدونم تو این تاپیک دیدم یا جای دیگه 

یک اقایی شغل شیشه بری داشته و آینه میساخته

برای خودش یک آینه میسازه که خیلی بی نقص بوده

موقع مرگش سریع بلند میشه اون اینه رو میشکنه میگن چرا اینکارو کردی میگه من رو این اینه خیلی وقت گذاشتم و بی نقص درستش کردم همین اینه منو تو این دنیا اسیر کرده بود الان راحت میتونم بمیرم و فوت میکنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
آخرین خروجی‌های این خونه✨:سه تا گونی بزرگ ظروف پلاستیکی ( گذاشتیم کنار سطل زباله راحت بتونن بردارن د ...

سه تا خاور؟  😶🍃

کشوی خودم و پدرم پاکسازی شد خروجی نداشت

ورودی و خروجی همزمان 🗑🛒

یک زیر سارافونی

یک بالم لب(اینو به عنوان رژ مکه ای گرفتم وقتی اومدم خونه دیدم رنگ نداره 🙁 پس جایگزین بالم لبم میشه و فعلا رژمو نگه میدارم تا ازش پیدا کنم)  

خروجی امروزم:

✅️چهار تا شاخه گل خواستگاریم که قبلا سبد و گلای دیگشو به مرور خروجی گذاشته بودم  فقط یه غنچه ی کوچیک نگه داشتم 

✅️یه کارد و قاشق پلاستیکی

✅️لوازم خیاطی رو هم دوباره پاکسازی کردم چند تا کِش یه زیپِ خرابیه گل تزئینی لباس  که چند وقته دارم و میدونم استفاده نمیشه

یخچال و فریزر تمیز کردم خروجی نداشتم الان فریزر دو تا کشوش خالیه🥰 اگه قبلا بود حتما پُرِپُر بود در آخرم کلی از وسایلشو می‌ریختم دور😑

ولی الان خدا رو شکر همیشه به اندازه خرید میکنیم و دور ریز مواد غذاییمون تقریبا به صفر رسیده

محتویاتش چند بسته گوشت، دو بسته مرغ، دو بسته چرخکرده

یه مقدار جعفری،یه ظرف کوچیک ذرت پخته و یخ

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
داستان اینه که من دو تا بارداری پوچ داشتمتو اون تاپیک نوشته بود تخم مرغ رنگی های خالی عید رو نگه ندا ...

میشه درمورد لباسای دخترتون بیشتر توضیح بدین که چرا ردشون کردین؟

چون من خودم لباسای دخترم رو همه رو نگه داشتم برای همون میپرسم

نهال🌱