2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741656 بازدید | 44747 پست
خانما اجازه بدین ما که خروجی روزمره داریم کمی حرف متفرقه هم بزنیم دوتا چیز خوب یاداوری کنیم وگرنه که ...

گفتید کیف... امروز مامانم کیفشو ریخت بیرون گفت دم در دنبال کلید میگشتم از بس کیفم شلوغ بود پیداش نکردم😶😑 

خانوما اگه موافق هستید از محتویات داخل کیفتون عکس بذارید ببینیم داخلش چی دارید😁عکس خود کیف و نذارید که یک وقت شناسایی نشید

محتویات کیف من... تو کیف پولم هم کارت هام +خلال دندون +سوهان ناخن+آینه +قرآن مجید هست 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتید کیف... امروز مامانم کیفشو ریخت بیرون گفت دم در دنبال کلید میگشتم از بس کیفم شلوغ بود پیداش نکر ...

رسید و کلیپس روسری رفت خروجی

گفتید کیف... امروز مامانم کیفشو ریخت بیرون گفت دم در دنبال کلید میگشتم از بس کیفم شلوغ بود پیداش نکر ...

چه جالب 

نمیدونم درباره گروههای تلگرامی فلامین لیدی تا حالا توی این تاپیک صحبت شده یا نه . ولی اتفاقا یکی از تمرین‌هاش عنوانش بود  کلید من کو که درباره همین مرتب کردن کیف بود . 

سینک درخشان . نقاط خطر . سرویس . تخت مرتب . کلید من کو و چند تای دیگه . فک کنم ۱۰ مورد بودن 

من خودم قبلا که بچه هام کوچیک بودن همیشه کیفم پر بود از لباس و پوشک و اینجور چیزا یه گوشی و کلید توی یه جیب جدا بود . الان که بچه ها بزرگتر شدن کیفم فقط یه کلید یه کارت بانکی و گوشیم و یه بسته دستمال کاغذی جیبی داخلشه همیشه. 

ورودی:یه عالمه قرص آهن 

بالاخره بعد از دو سال به ترسم غلبه کردم و رفتم چکاپ کامل دادم. از آزمایش خون و لحظه‌ای که سرنگ میره داخل پوست به شدت میترسیدم.خلاصه جواب اومد و دیدم که بلههه کم‌خونی شدید دارم و دکتر قرص آهن تجویز کرد.

خانوما کسی از شما تجربه مصرف قرص آهن یا ویتامین داره؟ 

دکتر نوشته هر شب یدونه مصرف بشه ولی گوگل سرچ کردم نوشته بود بهترین زمان مصرف صبح هاست.

کسی می‌تونه راهنماییم کنه؟❤️

ورودی:یه عالمه قرص آهن بالاخره بعد از دو سال به ترسم غلبه کردم و رفتم چکاپ کامل دادم. از آزمایش خون ...

عزیزم، درسته که صبح ها بهتره ولی به احتمال خیلی خیلی زیاد حالت تهوع میگیرید بخاطر همینم دکترها میگن شب قبل از خواب بخورید . منتها از یه ساعت قبلش چای و قهوه و شیر و کلا لبنیات نباید بخوری تا یکی دو ساعت بعد از قرص آهن .

من یه جا لباسی از این قدیمی ها ک یه سنگ زیرش هست دارم ک کلا سه تا جا داره و داره استفاده میشه ولی خب ...

نظر من مثـــــبته این جا لباسی خیلی جاگیره  پشت دری بهتره فقط روشو پر نکنید چون میشکنه

ورودی:یه عالمه قرص آهن بالاخره بعد از دو سال به ترسم غلبه کردم و رفتم چکاپ کامل دادم. از آزمایش خون ...

من شب ها قبل خواب میخوردم یک ساعت قبل و بعد هم نباید چای یا شیر مصرف کنید 

پارسال ازمایش دادم كم خونی شدید نداشتم تا یه مدت هر شب خوردم اما الان فقط زمانی که پریود میشم هرشب ففول میخورم 

باید دوباره ازمایش بدم ببینم تغییری کرده یا نه