2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741789 بازدید | 44750 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا بگید تو لباس و ظرف ظروف چقد مینیمالید؟ چنتا از هرکدوم دارید؟

من کلا یه سرویس۶نفره آرکوپال دارم که دوشش دارم مهمون کم بودنی استفاده میکنم

یه سرویس۱۸نفره برا مهمون تعداد زیاد

من مهمونم خیلییی زیاد میاد

یه سرویس قابلمه چدن دارم و رویی که انصافا تو رویی خیلی خوشمزه‌تر میشه حالا کاری با مزایا و معایبش ندارم😅

لباسم مانتو دوتا راحتی و گشاد دارم و یدونه کتی برای جاهای رسمی‌تر با سه تا شلوار،اهل روسری نیستم ۴تاهم شال دارم

خونگی هم خیلی کم نگهداشتم،اوناییکه سالم بودن گذاشتم بیرون اگه کسی نیاز داره ببره و اونایی که غیرقابل استفاده بودن اون نرماو جذب آبشون خوب بود رو پاره کردم وقتی رفتیم خونه جدید قبل از اسباب کشی کاشی سرامیکا و ..رو پاک کنم بندازم دور

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

گزارش روز اول

خروجی:

کلی اسباب بازی شکسته

ساپورت و شلوارخونگی دخترم

کاغذ باطله

کش مو

توپ سوراخ

کانال های اضافه‌ی ایتا

تعمیر:

دوتا گلسر و یه کش مو

۲تا عروسک

ورودی:

۲کیلو میوه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

سلام من همونم که گفتم انگار مرض خرید دارم🤭🤭

البته فقط برای لباس

طی این هفته کتابخونه و میز خیاطی رو مرتب کردم و کلی دور ریز داشتم

خوشحالم انرژی بهم برگشت 

هر چند وقت یکبار اینکارو میکنم ولی فراموشم میشه 

چند وقت قبلم میز آرایشم مرتب کردم 

آشپزخونه هم از شر بطری خالی خلاص شد 

پلن بعدی برای لباس ها هست که پروسه زمان بریه😬🥴🥴

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
و اینکه یه فلاسک یونیک فیک خریده بودم که دیگه گرم نگه نمیداره. کاربردی نداره به نظرتون که بزارم خروج ...

یکی از فلاسک های منم آب گرم نگه نمیداشت گذاشتم تو بازیافتی ها

❌لایک❌
سلام دوستان یه سوال داشتم برنج حشره زده رو میشه مصرف کرد؟از اون حشره های کوچک سیاه رنگ

اگربالکن دارین یه پارچه بندازین برنج هارو بریزین روش چندساغت بمونه حشره هامیرن بعدبزارینش فریزر

لطفالایک نکنین. 
راستی من از بچگس خیلیی مینیمالیست بودم بچگی که میگم یعنی از هفت هشت سالگی هااین مدتم چون درگیر یه کا ...

اگه میتونی ازشون عکس بگیر بعد بذار خروجی 

من یه سنجاق از بچگی هام داشتم چند وقت پیش گذاشتم خروجی ولی ازش عکس نگرفتم الان ته دلم ناراحتم 🥹

گزارش این چند روزمو همینجا مینویسم

این چند روزه کارهای پاکسازیم خیلی کند پیش میره وقت نمیکنم متاسفانه

یک مسافرت یک روزه رفتیم لوازم به اندازه برداشتم، قاشق و چنگال محض احتیاط برداشتم که چون رستوران غذا خوردیم استفاده نشد مامانم هم نون آورده بود که استفاده نشد. 

خروجی

یک لیوان هم شکست کلا از دو دست لیوان اون شکلی دو تا لیوان باقی مونده 🙊که دم دست استفاده میشه اینا هم بشکنه مامانم ذخیره داره😶🤦🏻‍♀️

یک پاک کن 

یک شلوار خونگیم هم تعمیر شد

با اینکه مسافرت رفتیم ولی هیچ ورودی نداشتیم خداروشکر😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام دوستان یه سوال داشتم برنج حشره زده رو میشه مصرف کرد؟از اون حشره های کوچک سیاه رنگ

بله میشه استفاده کرد 

من اول می‌ذارم فریزر میمیرن بعد با الک دونه درشت الک میکنم تمیز میشن

امشب یه پست تو اینستا دیدم برا جونور زنده، نمی‌دونم چقد درسته

می‌گفت یه کاسه مقداری آب بریزید بعد توی یه کاسه کوچکتر برنجهاتونو و این برنج ها بذارید وسط آب ها و توی یه فنجون سرکه و سرکه بذارید وسط برنج ها بعد همه جونور ها فرار میکنن و میوفتن تو آب و میمیرن

حالا اگر این راهکار اینستا امتحان کردید بگید نتیجه چی بود

سلام به دوستای مینیمال عزیز . بعضی دوستان خیلی گزارش‌های منظمی دارن من کیف میکنم . اما خودم توی گزارش دادن تنبلی میکنم . . این دو سه روزه توی انجام کارهامم کم کاری کردم  متاسفانه ولی روزی چند تا خروجی رو حتما داشتم . و یکی از دوستان قشنگ نوشته بود جرات جدا شدن از این وسیله ها رو پیدا کردم به رااااحتی چیزی که چند ساله گوشه کمد نگه داشتم رو رد کردم رفت دیگه فکرشم نکردم . 

و جالبه شوهرمم دیگه مخالفتی  به شدت  گذشته نداره . و انگار خودشم قبول داره حرفامو .فقط میپرسید اینارو نمی خوای دیگه ببرم ؟ میگم ببر . حتی امروز تا لحظه آخر که می‌خواست بره سفر هم خروجی هارو  برد بعد رفت.

تنها وسایلی که فک نکنم هیچ وقت راحت ازشون جدا شم و دوسشون دارم  وسایل کارهای هنری هستن که بعضیاشون مربوط به سال ۸۴ هستن تااااا امروز . بخصوص چوب  و اره.  به جز اونا هم رنگ اکرلیک و وسایل رزین .که همش امید دارم دختر کوچولوم که بزرگ شد اونارم بیارم وسط و جدی تر کار کنم. البته الانم حجم زیادی ندارن و مزاحم نیستن . 

من یه جا لباسی از این قدیمی ها ک یه سنگ زیرش هست دارم ک کلا سه تا جا داره و داره استفاده میشه ولی خب ...

پشت دری ها در رو خش میندازن و خراب میکنن . همون به دیوار پیچ کنید بهتره بنظر من .